Frizura trendek

Choppy Bob: Miért olyan divatos a frizura, és hogyan lehet formázni?

Vágott bob modern rózsaszín haj

Az egyik kedvenc frizuránk, a megbízható bob, számos változatban kapható – a szaggatott bob egy új divatos változat. A különböző hajhosszúságokat hűvös, könnyen formázható megjelenéssé kombinálják. Elmondjuk, hogyan szerezhetsz szaggatott bobot, és kinek néz ki a legjobban!

A szaggatott bob egy fantasztikus mondat: közepes hosszúságú haj, nem számít. Ez egy hajvágás nyugodt viselkedéssel. Más bobokkal ellentétben a hajat nem egy hosszúságúra vágják, hanem rétegekben. A nagyszerű dolog a divatos szaggatott bobban: Ez a réteges vágás szexi, egyszerű és könnyen kezelhető. Tökéletes vágás nagyon vastag hajú nőknek. A rétegek struktúrát és formát kölcsönöznek anélkül, hogy a haj elveszítené volumenét.

Ez az oka annak, hogy a szaggatott bobot olyan könnyű formázni

szaggatott bob vágást

Az alkalmi réteges megjelenés minden napra tökéletes, és bármilyen alkalomra gyorsan formázható. A Choppy Bobot megkülönbözteti a pimasz, friss csavar a különböző hosszúságoktól. Könnyedséget és mozgást biztosítanak a hajvágáshoz, ami különösen megkönnyíti a formázást.

Hogyan alakítsuk ki a divatos hajvágást

Choppy Bob divatos frizurák

A formázás gyerekjáték: hajszárítás előtt alkalmazzon hővédelmet és mogyoró méretű hajhabot a további tartás érdekében. A nagyszerű dolog az, hogy a szaggatott bobot diffúzorral lehet hullámossá tenni, vagy kerek ecsettel szárítani. A hullámos verzió gyors formázási hackelés, ha siet. Használjon formázó viaszt az egyes szálak kiemeléséhez.

A rövid hajvágások szaggatott változatát is kérheti, mint a pixie. A hosszú bob vagy lebeny is szaggatott lebenyé válhat. A klasszikus stílusok ilyen “hullámzó” variációival a keskeny arcok kifejezőbbek, a kerek arcok pedig határozottabbak.

Modern hullámzó bob frizurák a mindennapi élethez

Melegbarna, aranyszőke kiemeléssel kerek arcokhoz:

Női frizura rövid

Az erős egyenes vonalak arany kiemeléssel, amelyek hangsúlyozzák a függőleges mozgást, a kerek, ovális vagy szív alakú arcú nők kedvencévé teszik. Ezenkívül a hátlap rövidítve van, hogy túlzásba vigye a mélységet elölről hátulra, és a hegyek erős textúrájúak, éles formák, hogy divatos megjelenést kölcsönözzenek!

Réteges darabos Bob arany és hamuszőke kiemeléssel vastag hajhoz:

Choppy Bob A-vonalú vágás

Ez a mesés, szögletes bob számos legújabb divatfunkcióval rendelkezik, amelyek szuper divatos képet alkotnak! Mivel a hullámok véletlenszerűek és ingerlékenyek, erősen texturált hegyekkel a rongyos befejezéshez. A színe sötét szőke, közepes aranyszínű kiemeléssel. De vannak olyan hamvas szőke kiemelések is a tippek közelében, amelyek megtörik a “csinos” megjelenést!

Gyönyörű réz színű Bob a mindennapi élethez:

Vágott bob közepes hosszúságú

Ez egy másik könnyen kezelhető, egyoldalú bob fantasztikus textúrával és mozgással. Ez magában foglalja a haj vágását hosszú rétegekbe, amelyek szorosan végződnek a hegyekben, hogy szép tüskés megjelenést hozzanak létre az alsó szélén. Ráadásul az egyenes frufru jól illik a kerek, ovális, szív alakú és hosszú arcformákhoz, és csak enyhe hullám van itt-ott!

Ropogós textúra és bézs-szőke kiemelések az A-vonalon:

modern női frizurák

Ha a hajad nem elég vastag egy halmozott bobhoz, próbáld ki ezt a szép A-vonalú bobot! Remek frizura egyben. A finom és közepes hajnak extra vastagságot és textúrát kölcsönöz. Ezenkívül a szép bézs-szőke tónusok kortárs megjelenést mutatnak. A függőleges kiemelés pedig sok textúrát hoz létre a tompa vágású hegyek felett.

Fényes kék hullámok jönnek be Tengerzöld vagy kék közepes bobon:

kékre festeni a haját

Ez egy divatos frizura, amely a hullámzó lapos hullámokat a simított, éles textúrájú tippekkel keveri a modern, stílusos hangulatért! A texturált felső rétegek alatt édes aqua árnyék található, amely 3D hatást kelt, hogy a haj vastagabb legyen. És a lágyan csillogó kék szín, valamint a tüskés tippek teszik ezt a szaggatott bobot nagyszerű nyári frizura -opcióvá!

Stílus egy szaggatott bob

kék haj modern

Choppy Bob Ash szőke haj

Ropogós Bob tengerkék

Ropogós bob frufru

Vágott bob egyenes haj

Choppy bob terjedelmes

Durva bob divatos megjelenés

Fodros bob, frufru barna hajjal

Apró bob hullámos aranybarna

Fűszerezze szaggatott bobját kiemeléssel

Vágott bob finom haj

Choppy Bob vágta Olivia Wilde -t

Vágott bob

Vágott bob modern rózsaszín haj

Vágott bob vastag haj

Vágja le a szaggatott bobot

Vágott bob fürtök

Apró bob frizura modern

rövid női frizura göndör haj

rövid frizura romantikus hullámok

Vágott Bob rövid

Ropogós bob frufru