Fogyás, egészség

Fogyjon a hasi zsírból 4 egyszerű lépésben

edzeni a hasi zsírt

Meglepetés: mindenkinek szalonna van a hasán. Még a vékonyaknak is, akiknek lapos a hasuk. Ez normális. Olvasás közben többet megtudhat a legfrissebb hírekről, hogyan lehet végül elveszíteni a hasi zsírt.

Miért kell elveszíteni a hasi zsírt? ?

hasa szalonna el

Más zsírtípusokhoz képest a túlzott hasi zsír káros hatással lehet az emberi egészségre. A zsír egy része a bőr alatt van. Más zsírok mélyebben helyezkednek el – a szív, a tüdő, a máj és más szervek körül.

A hasi zsír számos egészségügyi problémához és betegséghez kapcsolódik, mint például a magas vérnyomás, a 2 -es típusú cukorbetegség, a szívbetegségek, a demencia és bizonyos típusú rákok, beleértve az emlőrákot és a vastagbélrákot. Különösen a hasi zsír legmélyebb rétege rejti el az egészségügyi kockázatokat.

Négy karja van a hasi zsírtartalom szabályozására – testmozgás, étrend, alvás és pihenés

# 1 Gyakorlatok a hasi zsír elvesztésére

súlycsökkentő gyakorlatok

Gyakoroljon legalább napi 30 percet, legalább heti 5 napot. A futás csak akkor számít, ha gyors ütemben haladsz, izzadsz, mélyebben lélegzel, és a szokásosnál magasabb pulzusszámod van.

A szakértők az intervallum edzést nevezik a leghatékonyabb módszernek a hasizmok megfeszítésére. Ez azt jelenti, hogy a rövid szüneteket nagy intenzitású gyakorlatokkal kell felváltani, függetlenül attól, hogy mit csinál. Kalóriaégetés futás, kerékpározás közben – bármi, ami felgyorsítja a pulzusát – akár erőnléti edzés is. Bármi megy, ha megszabadulunk a zsírtól.

# 2 Fogyassza el a hasi zsírt speciális étrenddel

hasa szalonna el egészséges táplálkozás

Nincs olyan, hogy varázslatos étrend a hasi zsír leküzdésére. De ha fogyókúrával fogysz, akkor először a hasi zsír megy el. Gondolhatod, hogy ha kihagyod az ebédet, és megspórolod magadnak a kalóriákat, azonnal karcsúbb leszel. Pontosan az ellenkezőjét fogod elérni. Természetesen tudja, hogy a fehérje elengedhetetlen a fogyáshoz és a hasi zsír csökkentéséhez.

A magas fehérjetartalmú étrend megvédheti az inzulinrezisztenciától. A fehérjebevitel növelésének egyszerű módja az lenne, ha fehérjetartalmú étrend-kiegészítőt adna a turmixokhoz, ételekhez vagy rágcsálnivalókhoz.

Azok az emberek, akik mérsékelt testmozgást végeztek, és számítottak a zöld tea természetes antioxidánsaira (más néven katekinek), azt mondták, hogy több hasi zsírt veszítettek, mint azok, akik nem ittak ilyen teát. Egy tanulmány szerint a napi adag 625 mg, ami két -három csésze zöld teának felel meg.

Emellett ne felejtsen el vizet inni. Napi másfél -két liter víz pozitív hatással van a hasi zsírégetésre.

# 3 A hasi zsír elvesztése alvás közben

fogyás alvás a gyomorban

Segít kitalálni, hogy meddig kell csukva tartani a szemét. Egy tanulmány szerint azok az emberek, akik 5 év alatt 6 és 7 óra között aludtak éjszaka, kevesebb szervzsírt kaptak, mint azok, akik ebben az időszakban 5 óránál kevesebbet vagy 8 óránál többet aludtak. Lehet, hogy nem az alvás volt az egyetlen meghatározó tényező, de része a nagyobb képnek.

A kaotikus alvási szokások miatt a belső órája forog, ami azt eredményezi, hogy a szervezet képes zsíros hormonokat, például kortizolt kiválasztani. A megfelelő mennyiségű alvással minden este a test és az anyagcsere szabályozott marad, és ezzel együtt a közérzet és a hasi kerület.

# 4 Stressz mentes hasi zsír

hasa szalonna el

Mindenki stressz alatt áll. A stressz kezelésének módja kulcsfontosságú. A legjobb módszerek közé tartozik a pihenés barátaival és családjával, meditáció, légzőgyakorlatok, tanácsadás. Mindez egészségesebbé és felkészültebbé tesz, hogy jó döntéseket hozzon az Ön nevében.

Amikor a szervezet túlterheltnek érzi magát, automatikusan elkezdi termelni a kortizolt – egy olyan hormont, amely összefügg a hasi zsír felhalmozódásával. Megpróbálhatja kipihenni magát például 10 perces jógagyakorlatokkal, egy időre lehunyta a szemét vagy 5 perces mély lélegzetekkel. Azonnal észre fogja venni, hogy nyugodtabbnak érzi magát, és a hormonok termelése ismét csökken.

csökkentse a has kerületét

hasi edzés sport gyakorlatok

megszabadulni a hasi zsírtól

lapos hasi gyakorlatok

gyomor gyakorlás otthon

edzeni a hasi zsírt

edzés otthon

Hasi zsír fogyni turmix ital

derékbőség

fogyni a gyomorban

egyél hassal salátát

fitness gyakorlatok fogyni a has

csökkenti a hasi zsírt relax

hasa szalonna el inni vizet

enni almát csökkenti a hasi zsírt

az egészséges táplálkozás csökkenti a hasi zsírt

gyomor le edzés

elveszíti a kövér sportgyakorlatokat

Csökkentse a hasi zsírt futással

étrend a fogyáshoz

Fogyassza el a hasi zsírt reggelivel

gyorsan fogyni a hasán

Az otthoni testmozgás csökkenti a hasi zsírt

megszabadulni a hasi zsírtól

gyakorló jóga elveszíti a hasi zsírt

hasas szalonna mód finom reggelivel

igyon vizet, hogy megszabaduljon a hasi zsírtól

futással fogyni a zsírt

edzés a hasi zsírégetéshez

az egészséges táplálkozás csökkenti a hasi zsírt

hasi edzés gyors eredmények

fogyni a gyomorban

méregtelenítő ital hasa el

csökkenti a hasa kövér nő

grapefruit méregtelenítő ital csökkenti a hasi zsírt

lapos hasú nő

csökkenti a hasi zsírt

csökkenti a zsírt

csökkenti a hasi zsír diétát

edzeni a hasi zsírt

az egészséges reggeli csökkenti a zsírt

hasa le

fitness gyakorlatok otthon

csökkentse a zsíros zöld tea mennyiségét

edzi a gyomrot