Fogyás, egészség, sport

Kalóriafogyasztás kerékpározás közben: gyorsan és egészségesen fogyjon kerékpárral!

Kalóriafogyasztás kerékpározás közben

Kerékpározással is gyorsan és tartósan fogyhat. Nem hiszed? Mindössze annyit kell tennie, hogy kiszámolja az elégetett kalóriákat, hogy lássa a kerékpározás előnyeit! Ebben a cikkben érdekes összehasonlítást kínálunk Önnek a kerékpározás és más népszerű sportok között, amelyeket az emberek fogyás céljából gyakorolnak. Itt hasznos információkat is talál arról, hogyan kell kiszámítani a saját kalóriafogyasztását kerékpározás közben. Jó szórakozást az olvasáshoz!

Kerékpározás – a legnépszerűbb sport Németországban

Kerékpározni a kalóriafogyasztást

Kerékpározni gyorsan és egészségesen fogyni

Kalóriafogyasztás kerékpározáskor.Biciklizés a családdal

Kerékpározzon barátaival, hogy kalóriát égessen

Kalóriafogyasztás úszás közben

Kerékpározás fogyás kalóriát éget

Kocogás Fogyás Kalóriaégetés

Kalóriafogyasztás kerékpározás közben

A statisztikák szerint a „kerékpározás” a legnépszerűbb sportág Németországban – a Szövetségi Statisztikai Hivatal 2015 -ös adatai azt mutatják, hogy a németek mintegy 49% -a szeret rendszeresen kerékpározni. Ezt követi az úszás 33% -kal és a futás körülbelül 27% -kal. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy összehasonlítjuk ezt a háromféle spotlert egymással, és megpróbáljuk röviden összefoglalni előnyeiket és hátrányaikat az egészség szempontjából, figyelembe véve a kalóriafogyasztást is. Valójában nem meglepő, hogy a németek többsége a kerékpározást részesíti előnyben – nem kell időt szakítania, és el kell mennie az edzőterembe, hogy fizikailag fitt maradjon. Bármikor és bárhol kerékpározhat – például amikor munkába vagy a szupermarketbe megy, elhozza a gyerekeket az iskolából stb. És ugyanakkor jót tesz a környezetnek is! Ha már érdekel a téma, és többet szeretnél megtudni a kerékpározás előnyeiről, olvass tovább!

Kalóriafogyasztás kerékpározás közben: Hogyan lehet gyorsan és tartósan fogyni?

Súlyzós edzés a kalóriafogyasztás gyors csökkentése érdekében

Kalóriafogyasztás kerékpározás a városban

Kerékpározás közben elégetett zsírégetett kalóriák

Kerékpározzon a városi kalóriafogyasztásban

Formula fogyni gyors testmozgás gyakorlat egészségesen enni

A fogyás kerülje az egészségtelen ételeket

egészséges táplálkozás sport fogyókúra

hozd formába a testmozgást és az egészséges táplálkozást

egészségesen enni gyorsan lefogy

gyorsan fogyni egyél több rostot

Fogyás gyors egészséges étel

fogyjon gyorsan és egészségesen igyon elegendő vizet

Kerékpározni a tengerparton egészségesen fogyni

Mint minden más fogyókúrás sport esetében, a kerékpározás aranyszabálya: “Több kalóriát kell elégetned, mint amennyit naponta fogyasztasz.” Ez valójában azt jelenti, hogy ha gyors eredményre számít, az egyedül végzett testmozgás nem segít – az egészséges, kiegyensúlyozott étrend szintén döntő szerepet játszik. Nincs szükség azonnali szigorú diéta megkezdésére – csak próbáljon ki minden egészségtelen ételt a menüből, egyen több friss gyümölcsöt és zöldséget, és igyon legalább 2 liter vizet naponta. Ez tényleg egyszerű! És a megfelelő étrend mellett a kerékpározás csodákat tehet az alakjával! Ez a fajta folt az egész test számára jó lehet, de különösen ajánlott azok számára, akik gyorsan szeretnének fogyni a gyomorban és a combokon. A kerékpározás közbeni kalóriafogyasztás könnyen kiszámítható – ez a sebességtől és a súlyától függ. Gyors kerékpározáskor (15 km / h) az 55 és 64 kilogramm közötti személy egy órán keresztül több mint 400 kalóriát képes elégetni! Az interneten speciális képleteket és táblázatokat találhat, amelyek segítségével kiszámíthatja saját személyes kalóriafogyasztását.

Kalóriafogyasztás kerékpározás közben vs. futás és úszás

A kerékpározás egészségügyi előnyei

fogyás gyors tippek enni egészséges testmozgás

gyors és egészséges fogyás úszással

csökkentse a kalóriafogyasztást úszás közben

menj úszni zsírt égetni

kerékpárral dolgozni kalóriát éget el

Kalóriafogyasztás kerékpározás a hegyekben

Kalóriafogyasztás Kerékpározás Fogyás

Futó kalóriafogyasztás

A kocogás kalóriát éget

Úszó kalóriafogyasztás

És milyen előnyei vannak a kerékpározásnak az úszással és a futással szemben? Kezdjük a futással: ez a népszerű állóképességi sport fogyasztja a legtöbb kalóriát – több mint 540 kalóriát éget el óránként, míg úszáskor 430, kerékpározáskor 400. Bárhol és bármikor futhat speciális felszerelés nélkül – csak megfelelő ruházatra és kényelmes sportcipőre van szüksége. A kocogás pozitív hatással van a szív- és érrendszerre is. Ehhez képest a kerékpározás során az ízületekre nehezedő stressz sokkal kisebb – az igazi kerékpározás szerelmesei például szinte soha nem panaszkodnak láb- vagy térdfájdalomra. A futásra is szánjon időt – kerékpározáskor nem kell egy órával korábban felkelnie, hogy kocogjon a parkban, vagy minden este edzenie kell, ahelyett, hogy barátokkal menne. A kerékpárral a napi edzéseket a munkába menet végzi! Ami pedig az úszást illeti, az csodákat tehet az alakoddal és az egészségeddel is. Úszáskor az összes izmait egyenlő mértékben kell megterhelni, és a vízben valójában csak a súlyának tizedét érzi – ez az ízületeknek is könnyen megy. A mindennapi úszás azonban gyakran problémás a dolgozó emberek számára, és ha gyorsan le akar fogyni, először jól el kell sajátítania egy hatékony úszási technikát – ehhez az edző is fontos. Ehhez képest bárki biciklizhet.

És most már dönthet – kerékpározás, futás vagy jobb úszás? Reméljük, hogy ez a cikk segített Önnek.

kalóriafogyasztás erősítő edzés futás

A kerékpározás gyorsan csökkenti a kalóriafogyasztást

Kerékpározás a természetben a kalóriafogyasztásban

Calorin fogyasztás futás közben

Kerékpáros kalóriafogyasztás

Kerékpározás közben elégetett zsírégetett kalóriák

Kerékpárral a hegyekben kalóriát éget