Faltervezés

Fotófal ötletek: készítsen egyedi képkereteket saját maga a vásárlás helyett

A lakástulajdonosok folyamatosan új és friss megjelenést választanak, amely több varázst és eleganciát kölcsönöz a belső térnek. Ebben a tekintetben az elegáns faltervezési elemek, például erdei motívumokkal ellátott tapéták vagy vonzó képcsíkok nagyon hasznosak. Ebben a cikkben azonban szerkesztőségünk egy alternatívát szeretne bemutatni, amely nagyon különbözik a hagyományos elképzeléstől. A mosószalaggal készített fotós falötletek nemcsak időt, hanem pénzt is megtakarítanak. Ez talán klisének hangzik, de ez a DIY kézműves ötlet most óriási érdeklődést vált ki! Mivel a színes mosószalagok gyakorlatilag helyettesítik a képkereteket, saját ízlésük szerint is kialakíthatók. Tudjon meg többet a DIY fotófal ötletekről cikkünkben!

Amikor saját fotóik rendezéséről van szó, az emberek inkább az egyedi dizájnt részesítik előnyben, amely kombinálható a fényképek fő témájával. Emiatt a barkács rajongók elzárják a drága egyedi képkereteket, és az olcsó és egyszerű alternatívát választják mosószalaggal. Az a tény, hogy újságkivágásokat, fényképeket és kreatív képeslapokat nagyon könnyen megjeleníthetnek a színes japán szalagokkal.

Készítsen professzionálisan képkereteket

DIY fotó fal fotó fal ötletek

Készítse el saját Waschi Tape képkeretét

Ez a fotófal ötlet gyerekjátéknak tekinthető a japán washi szalag hasonló technikáihoz képest. Csak dekoratív szalag, olló vagy kartonkés kell. Ezután különböző színeket használhat az egyedi hatás létrehozásához. A mosószalaggal ellátott fotófal fő gondolata az egyéniség.

Jobban mondva, egy kis fantáziával létre kell hoznia saját tervezését. Először az egyes képek ragasztásával kezdje. Ez áttekintést nyújt az egyes képek környezetéről, mivel a barkács képkeretek sok helyet foglalnak el.

Ami a színeket és formákat illeti, a belsőépítészek és a kézműves rajongók színes és kreatív dizájnt javasolnak. A mosószalag egyes sorai csak akkor vonzó dizájnt hoznak létre, ha a vonalak eltérnek egymástól. Jó példa erre a következő kép – három szín és több képkeret kombinációja. Légy kreatív!

Így nézhet ki frissen a hálószobája!

fotó fal ötletek dekoráció

Hozzon létre egy új mintát másodpercek alatt

fotó fal ötletek képkeretek

Újságkivágások, mint kreatív ötlet egy fotófalhoz

A divat- és dizájnmagazinok vonzó képek nagy választékát kínálják, amelyek inspirálóak. A washi szalagos képkeretekkel ellátott újságkivágások a leggyorsabb módja annak, hogy friss fotófalat hozzanak létre. Miután A régi magazinokból kivághat extravagáns képeket, amelyek gyorsan vonzzák a kíváncsi pillantásokat. A legnépszerűbb modellek közé tartoznak a fekete -fehér rajzok, amelyeket fekete képkerettel terveztek. Apró szövegek és a jól ismert állítások érdekes értelmezései is azok közé az ötletek közé tartoznak, amelyeket sok lakástulajdonos használ. Az idézetek vagy kifejezések inspirálóak és tökéletesek egy nagyszerű falidekorációhoz! A mosószalaggal ellátott geometriai formák rendkívül népszerűek 2018 -ban.

Az újságkivágások olyan elegánsnak tűnhetnek

Kreatív konstrukciók fotófal ötletek

Családi képek élénk színekkel keretezve

Ha nem kedveli különösen a fekete -fehér dizájnt, akkor a családi képek tökéletes kombinációja a színes ragasztószalagokkal. A színes mosószalagok kis pontokkal vagy hasonló díszítéssel friss megjelenést kölcsönöznek képeinek. Itt abszolút szabadságot élvezhet a színek kiválasztásában, mert a végső cél egy színes ábrázolás.

Képkeret készítése saját maga helyett vásárlás – ez sok ember számára nehéznek tűnik. De a japán washi szalag egyszerű kézműves ötletet nyújt, amely az egyik legjobb faltervezés. Érdekes terveket talál az alábbi képgalériában!

Csípős színes képfal magad!fotófal ötletek

Válassza ki a megfelelő dekorációs elemeket!

fotó fal ötletek Washi Tape

A fekete -fehér fotófal ötletek hűvös megjelenést kölcsönöznek

fotó fal DIY fotó fal

Kreatív és egyedi színkombináció!

Képkeret ötletek

Fotófal ötletek élénk színekkel kombinálva

Képkeret tervezési ötletek

Gyors és egyszerű DIY alternatíva

Fotófal ötletekEgyéniség a kézművességben fotó fal ötletek tervezése

Nincs több körömlyuk a falban!

DIY lakberendezési fotófal ötletek

Óvatosan formázza meg a washi szalagformákat

fotó fal ötletek koncepció

A fekete-fehér kivágások villámgyorsan újraterveznek minden szobát

Koncepció tervezés fotó fal ötletek

Hozzon létre kreatív képkereteket ízlése szerint

Washi szalag fotófal ötletek

Ragasztás kis szalagokban

fotó fal képkeret

Az idézetek fali dekorációként inspirálóak

Fotófal ötletek Kreatív konstrukciók

Hozzon létre színes hangulatot

Dinamikus faltervezés fotófal ötletek

A tökéletes fal kialakítás a gyerekszobába

fotó fal DIY belsőépítészeti ötletek