Faliképek

Berendezési ötlet csodatáblával és fotópanelekkel

A nappali, a hálószoba és az étkező falai számos dekorációs lehetőséget kínálnak a képekhez, festményekhez és fényképekhez. A fotófalakat különösen jó nézni. A csupasz és unalmas élettereknek élénk tapintást kölcsönöznek. A fotógyűjtemény nagyon különböző motívumokból állhat. Legyen szó gyermekkori emléktárgyakról, családi portrékról, tájképekről vagy tematikus motívumokról, a felhasználók felhasználhatják kreativitásukat az összeállítás során. Az eredmény egyedileg kialakított szobák, nagyon személyes vonással.

1. kép fali dekoráció tanuljon meg ötleteket fényképezni wall deco

A fotózás a mindennapi élet része. Akár mobiltelefonnal, akár professzionális fényképezőgéppel készítették, a fényképek emlékeket idéznek elő.

Az ötlettől a megvalósításig a valóságban

A fényképek falra helyezésének számos módja van. Az egyik lehetséges változat a pétervári akasztás. Ez egyfajta “rendezett káosz”, mert a képeket különböző keretekben, különböző méretekben és különböző színekben vagy stílusokban függesztik fel. Ennek ellenére az elrendezés egységet, összképet eredményez, mert egy stíluselem összeköti az összes fotót. Ez lehet például a téma (pl. Család) vagy egy részlet (pl. Virágok), amely minden fotón megtalálható, és többé -kevésbé nyilvánvalóan közös nevezőre hozza őket.

A szentpétervári lógás mellett, amely tulajdonképpen a jól ismert Szentpétervári Ermitázsról kapta a nevét, ez a képrendezés más néven szalonfüggő. Ennek oka az, hogy a 18. században számos udvarház reprezentatív termében használták. A Süddeutsche Zeitung 2011 -ben publikált egyet Cikk a szentpétervári akasztásról, amely betekintést nyújt az “alkalmazott művészetelméletbe”.

A pétervári akasztás annyira klasszikus, hogy ma is sok háztartásban megtalálható. Még ha sokan most „kollázsnak”, „fotófalnak” vagy „emlékfalnak” is nevezik, elvileg mindig egy időtlen szalonról van szó, amely a 18. századból függ. Időközben azonban a fogyasztók már nem eredeti festményeket használnak, hanem műnyomatokat vásárolnak, vagy személyes fényképeket használnak. Használhatja a legújabb technológiát, hogy a motívumok önállóak legyenek. Ahelyett, hogy néhány centért egyszerű fényképeket használna, a modern anyagok használata ajánlott.

Wonder board – élénk hatás és kiváló minőség

2. kép fal dekoráció ötletek fotók fal design

Szentpétervár a magánháztartások legkisebb helyén lóg. 

A fényképek kiváló minőségben nyomtathatók ki a szaküzletekben tegye fel a WunderBoardot. Az alumínium panel fehér felülettel rendelkezik. A képek nagy felbontásban átvihetők erre. Erre általában transzferprést használnak. A szokásos fényképnyomtatással szemben ennek a technikának számos előnye van. A csodatáblák különböző méretben kaphatók. Segítségükkel pillanatok alatt rendkívüli kollázsokat készíthet.

Az alumínium fotó panelek élénk és fényes képet mutatnak. Az alumínium három rétegből áll. Középen van egy műanyag réteg. Körülöttük két vékony, három milliméteres alumínium lemez.Az alumínium fontos tulajdonságokkal rendelkezik, mint például maga itt részletesen olvasható: mérettartó, stabil, tartós és enyhén tükröző hatást kelt. Mivel a fényképet megnyomják, és az alumínium ellenáll minden időjárásnak, a fényképek a külső falra is rögzíthetők. A teraszokat vagy erkélyfalakat, valamint a fürdőszobát vagy a nappalit díszítik. Mivel a fehér területek nincsenek szálcsiszolt alumíniumra nyomtatva, a fénykép világos és éles. A legapróbb részletek is látszanak. Másrészt a fehér felső rétegű alumínium lemezeken a kép intenzíven színezettnek tűnik.

Az alumínium lemezek könnyűek. A klasszikus fotónyomattal ellentétben a különböző textúrák érezhetők a fémen. A fotó hangulata festett képre emlékeztet. Különösen hatásosak a fekete -fehér fotók, építészeti fotók, festési munkák és technikai motívumok.A hagyományos fotónyomtatásokkal ellentétben az alumínium panelek képei nem fakulnak túlságosan. A színek sokáig változatlanok maradnak.

A 3. kép fali dekorációs ötletei megtanulnak fotózni a falidíszítésről

A fotópanelek időjárásállóak, ezért kint is elhelyezhetők.

A fotópanelek elhelyezése a falon

A csodatáblák elhelyezése sok hobbiművészt vesztésre áll. A szoba, annak mérete és a fal színe fontos szerepet játszik a fotófal kialakításában. A világos, világos falszínek kreatívabb szabadságot kínálnak, mint a nyugtalan falak. Ez is az osztálytól függ, és nem a tömegtől. Egy nagy fotópanel hatalmas hatást gyakorolhat. Különösen, ha a téma megható vagy szokatlan. Mindenesetre a biztos ösztön és intuíció előnyt jelent a fotófal kialakításakor.

Állítson be képgalériát otthon

Nem kell mindig a szalon lógni. Néha az azonos méretű képeket tartalmazó fotósorozatok jobban néznek ki. Ezután célszerű pontosan és egyenes vonalban rögzíteni a falhoz. Fontos, hogy a képfal illeszkedjen a szoba általános koncepciójához. Ha a belső tér rendezett és modern, a fal stílusa illeszkedhet hozzá – vagy állítson egy ellenkező pólust. Ha a bútor finom, a kis képek alkalmasak arra, hogy ne nézzenek lehengerlőnek.

fal dekoráció ötletek fotó panel naplemente tó táj

Egy láthatatlan vonalnak láthatónak kell lennie a különböző méretű fotógalériákban. A hobbisták vékony zsinórral segíthetnek a tervezésen, és felakaszthatják a csodatáblákat. Az állandó távolság biztosítja a békét és a harmóniát. Ami a magasságot illeti, a képeket alacsonyan kell elhelyezni azokban a helyiségekben, ahol a felhasználók sokat ülnek, míg az alumínium panelek a folyosón és a lépcsőházban magasabbra lóghatnak.

A kép hátoldalán található függőrendszerek biztosítják a csodatáblák lebegő hatását. A panel ezután körülbelül egy centiméter távolságra lóg a faltól.

Jegyzet: Minél szélesebb a képgaléria a falon, annál szélesebb a fal. Ha vízszintesen akasztja fel fényképeit, vizuálisan növelheti a szobát. Ha a színválasztás egységes, harmonikus hatás bontakozik ki. Ha színes és fekete-fehér fényképeket szeretne kombinálni, gondosan tervezze meg az elrendezést. Hatékony hatás érhető el, ha a fekete -fehér képek intenzív színes képet alkotnak.

 Következtetés:

A csodatáblák vizuálisan vonzóak és meggyőzőek kiváló minőségükkel. Amikor a nyomtatásról van szó, választhat matt és fényes között, a színminőség ragyogó, a kép éles és elegáns. Mivel a csodatáblák tartósabbak, mint a normál fotónyomtatások, és érzéketlenek a karcolásokra, a felár megéri.

fal dekorációs ötletek fotó panel fekete -fehér művészet

 Forrás:

Pixabay ©EME(CC0 Public Domain)

Pixabay ©geralt (CC0 Public Domain)

Pixabay ©Splash visszavonása (CC0 Public Domain)