esküvő

Formázási tippek a vőlegényeknek – A második legfontosabb pár a menyasszony és a vőlegény mellett

Az esküvő napján a vőlegények a második legfontosabb pár a menyasszony és a vőlegény mellett, ezért nagy hangsúlyt kell fektetniük az öltözékükre.

A vőlegények választása és meghívása csodálatos hagyomány. A legjobb embernek lenni kihívás a választott pár számára, mert sok feladatuk van. A kilencvenes évek végéig a tanúk az anyakönyvi hivatalban nemcsak szokás, hanem kötelező is volt. Az oltár felé vezető úton az első állomás az anyakönyvi hivatalban tartott esküvői szertartás volt, ahol a vőlegények aláírásukkal tanúi voltak a házasságnak. Ez az idők során jelentősen megváltozott, így jelenlétük már nem kötelező, de megtartotta szimbolikus karakter. Az esküvőn a vőlegények szerepében való megjelenés azt jelenti, hogy különleges státuszt kell felvenni, ez kitüntetés a választott vőlegénypár számára. Legjobb emberként mentálisan és szellemileg kéznél lesz az új pár életében. De az esküvő napján a vőlegények a második legfontosabb pár a menyasszony és a vőlegény mellett, ezért nagy hangsúlyt kell fektetniük az öltözékükre.

Általános öltözködési szabály az esküvőre

Általános öltözködési szabály az esküvőre

Amikor kiválasztja a megfelelő ruhát az esküvőre, kövesse a mondást Christian Dior: „Az elegancia titka az egyszerűségben rejlik.” Függetlenül attól, hogy vendég vagy legjobb ember. Az esküvő vendégeitől elegáns és ünnepi ruhát is várnak. A női vendégeknek le kell mondaniuk az élénk színekről és a szemet gyönyörködtető mintákról. A fehér szín erős tabu. A fehér csak akkor jöhet szóba, ha az „All in white” öltözködési kódot bejelentették, ellenkező esetben nem. A fekete szín sem ajánlott nyári esküvőre. Figyeljen a ruha hosszára is – lehet padlóhosszú, de nem rendkívül rövid. A legfontosabb, hogy a cipőnek kényelmesnek kell lennie, hogy egész nap és késő éjszakáig táncolhasson. Életmentő tipp minden nő számára: “A cipőcsere kötelező.”

Ugyanezek a szabályok vonatkoznak a férfi vendégekre is – nincsenek élénk színek és élénk minták. A mondás a következő: „Az öveknek és cipőknek azonos színűnek kell lenniük.” A tökéletes férfi megjelenés mögött fontos titok rejlik az ingválasztásban. Aki minden nap inget visel, tudja, hogy ez igazi kihívás lehet – kicsúszni a nadrágból, enyhén gyűrődni, nem lélegezni … A nyári esküvőn lehetetlen kabátot viselni az esküvő egész napján, így ki kell választania az inget kell figyelni. A tökéletes ing kiváló minőségű anyagból készült, szórakoztató és lélegző ruhadarabnak számít, és rövid ujjú is lehet. Annak érdekében, hogy a tökéletes ing keresésének óráit rövidebbé, könnyebbé és kényelmesebbé tegye, bízzon az online szolgáltatókban. Korlátlan számú gyönyörű inget viselhet www.hemdenbox.de megtalálja.

Tetőtől talpig: a legjobb férfi ideális megjelenése

Tetőtől talpig: a legjobb férfi ideális megjelenése

A többi vendéggel ellentétben a vőlegény legjobbjának elegánsabban kell kinéznie. A kiváló minőségű öltöny valójában elengedhetetlen. Amikor a megfelelő ruhát keresi, ügyeljen arra, hogy ne tévessze össze a vőlegénnyel, hogy a szmoking ne legyen ajánlott Önnek. Legjobb emberként válasszon finom tónusú öltönyt, és hagyja, hogy a kötő nyakkendő gondoskodjon a színes ékezetekről. Szép módja annak, hogy egy kicsit jobban kiemelje ruháját, a szemet gyönyörködtető nyakkendőcsomó. Az ingválasztásra ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a férfi vendégekre.

A díszlány – a menyasszony és a vőlegény jó tündére

A díszlány - a menyasszony és a vőlegény jó tündére

Díszlánynak lenni különleges státusz, amelyhez csúcsminőségű öltözék szükséges. Elsősorban a ruhatípusnak, színnek és mintának kell a díszlánynak tetszenie. Másrészt a menyasszony is beleszól a választásba. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy a választott öltözék összhangban van a menyasszonyi stílussal és az esküvői vízióval. Annak érdekében, hogy megjelenése kiemelkedhessen a vendégekétől, de ne árnyékolja be az esküvői ruhát, mutassa meg magát pompás ékszerekkel.

Kettő a partner tekintetében: Együtt sétálni a világban szebb, mint egyedül állni.

Kettő a partner tekintetében: Együtt sétálni a világban szebb, mint egyedül állni.

Az esküvő a feltétel nélküli szeretet csodálatos ünnepe két ember között, és mindenkinek – a menyasszonytól a négylábú barátig – megvan a maga szerepe ezen a különleges napon. A menyasszony és a vőlegény kétségtelenül a nap sztárjai, mellettük pedig a vőlegények. A külsőd és az öltözködésed is fontos részlet a sikeres esküvőhöz, mert mindenki figyelmének középpontjában állnak. De a vendégeknek is szépen és elegánsan kell öltözniük. Így mindenki hozzájárul a stílusos, egységes arculathoz és a tökéletes és mesebeli esküvői élményhez.

 Vőlegények jó és rossz időkben

Vőlegények jó időben és rosszban