Erkélyes asztal

Erkélybútorok beltéri-kültéri terület kialakításához

erkély bútorok beltéren szabadban fa erkély mosogató bár pult székek ablak

Erkélybútorok beltéri-kültéri terület kialakításához

Hogyan találja meg a szórakozást az erkélyén? Mindannyian szeretjük, én is így gondolom. Ha Ön is szeret kint beszélgetni, akkor a külső területre való áttérés minden bizonnyal nagy jelentőséggel bír az Ön számára.

Néha egyszerűen nincs hely egy extra ajtó vagy egy kiegészítő ablak számára.

Vagy legalábbis nem teheti meg néhány értékes konyhaszekrény vagy polc szétszerelése nélkül.

Ha ezzel a dilemmával van dolga, és szerencséje van ahhoz, hogy ablaka a szórakozási területre nézzen, akkor mindenképpen fontolja meg egy szolgáltatási terület létrehozását a határon. Ez egy csodálatos módszer az italok és ételek átadására, a kicsik elhelyezésére kis harapnivalókhoz, és ami nagyon fontos – lehetővé teszi a gyors rendrakást..

A gránit munkalap zökkenőmentes kiterjesztés a konyhából a terasz felé. Ennek eredményeképpen van egy állomása, amely meghívja Önt, hogy mozogjon be uzsonnára vagy étkezésre. Az itt található panel meleg fa árnyalatai tökéletesen illeszkednek az itteni fa díszítés meleg árnyalataihoz.

A gránit munkalap zökkenőmentes kiterjesztés a konyhából a terasz felé

erkélybútor beltéren fa erkély mosogató

Bár a szoba tágasnak tűnik, az ablaknyílás elég kicsi ahhoz, hogy egy egyszerű, összecsukható megoldás teljesen elegendő legyen. Az ablak rögzítése érdekében az építészek és az építők diszkrét lyukakat fúrtak a gránitba. Így tették biztonságossá az ablakot, amikor becsukják.

Az ívek kombinációja sokat segít a szoba elszigetelésében.

Ez az egyszerű és praktikus rúd közvetlenül az ablak alsó keretéhez rögzíthető. Véleményem szerint ez a tökéletes megoldás egy 1950 -es évek házához. Az ugyanolyan egyszerű székek, amelyeket a pulthoz erősítettek, robusztusak és praktikusak, mégis elég kicsik ahhoz, hogy a mennyezet alá lehessen őket helyezni.

Tökéletes megoldás egy 50 -es évekbeli házhoz

erkélybútorok beltérben szabadban pult erkély széklet ablak

A viharvert hangok ennek a háznak a külsején csodálatosan játszanak együtt a ház külső burkolatával és a belső betonfelülettel. Az eresz és a bár alatti illeszkedő konzolok segítenek a megjelenés egységesítésében. Még a harmonikaablak díszítése is nagyon jól be van írva oda.

Mind a külső, mind a belső felületet úgy tervezték, hogy a lehető legsimább legyen. A felharmonikus ablak sínje alaphelyzetbe került. Úgy helyezték el őket a konyhai munkafelület szintje alatt, hogy az ne érje a mozgást.

A külső és belső felületeket úgy tervezték, hogy a lehető legsimábbak legyenek

Erkélybútorok beltéren a szabadban Holzhocher erkélypult ablaka

Fedett terasz és széles rendek vannak az ablakokon. Sok lehetőség van a rúd kialakítására.Ebben az esetben az ablakok a mosogató oldalán vannak, és nem a hossza. Így belenézhet a konyhába, és nem láthatja azonnal a piszkos edényeket.

Sok lehetőség van a sáv kialakítására

erkély bútorok beltéren szabadban fa erkély mosogató bár pult székek ablak

A számlálókat oldalra helyezheti, így az emberek távol állnak a mozgástól. A számláló hatás eléréséhez nem kell sok hely. Ez a kis pult megkönnyíti mindenki számára a chips, szósz és italok elérését. Ez minden bizonnyal nagy segítség az itteni embereknek egy hosszú szörfözés után. Kicsi területtel van dolgunk, de ez teljesen elegendő a pihenéshez. Azt is tartsa az embereket, akik kint jönnek a strandról, és elkerülik a homokban való húzást.

A számláló hatás eléréséhez nem kell sok hely

Erkélybútorok belül kívül fa kis erkély ablakpárkány

A legtöbb pult harmonikával és összecsukható ablakokkal készült. Ebben az esetben nincs elég hely. De a két szárnyú standard ablakok is nagyon jól működnek. Mindhárom esetben megvan az az előnye, hogy aligha maradnak észrevétlenek, és senki sem fog ellene állni, mert figyelmen kívül hagyják.

A tipikus két szárnyú ablakok is nagyon jól működnek

erkély bútorok beltéren szabadban fa erkély fa bárszék ablak

A szárnyablakok egy másik csodálatos lehetőség a kis nyílásokhoz. Biztonsági okokból a legjobb olyat választani, amely teljesen kinyílik, és amelynek szárnyai, mint ez, megtalálhatók a falon.

A cikk utolsó előtti képén egészen mást látunk. Itt garázs stílusú ablakkal van dolgunk. Teljesen kifelé nyílik, félreáll az útból és szórakozásul szolgál. Különösen jól használható széles nyílásokkal, amelyekhez a nyílászárók és a dupla ablakok nem illnek.

Garázs stílusú ablakok

erkélybútor beltéren szabadban fa erkély rattan széklet

A lekerekített kialakítás lekerekített felületet biztosít, a puha élek pedig csökkentik a sérülés kockázatát. A látszólag egységes lemez valójában két darabból áll. A vékony szilikonréteg megakadályozza az elnyelt hideg átjutását a belső térbe.

Itt van megoldás azoknak, akiknek lehetőségük nyílik az egész fal kinyitására! Miért ne??

Lehetőség van az egész fal kinyitására?

Erkélybútorok beltéren szabadban fa erkély üvegajtók kilátással a tengerre