építészet

Hozzon létre tökéletes kültéri teret otthonának

tökéletes külterület házerdőGyakran először az udvart látja

A ház körüli környezet ugyanolyan fontos, mint maga a belső tér. Új ház építésekor vagy a régi átalakításakor ezek a részletek is fontosak.

A szabadban való tartózkodás különösen fontos, ha alaposan átgondoljuk. Mert gyakran először az udvart látja.

Mint mindenki tudja, az első benyomás a legfontosabb, mert nem változtatható meg. Az elülső és a hátsó udvar, a növények, az ablakok és sok más részlet mindent megváltoztathat.

A kézzel készített dizájn ideális megoldás, ha a kézzel készített részletekbe akar menni. A különleges kis ház semleges színekkel zománcozott. Így a gyep és a természet kerül előtérbe.

A kézzel készített kivitel ideális megoldás

tökéletes kültéri világítás lépcsőház

Egy kis elegáns kapu és egy asztal a gyepen mindössze a tökéletes kép elkészítéséhez szükséges.

A hagyományos ház különösen alkalmas azoknak az embereknek, akiknek nagy szükségük van a biztonságra. Ez a ház inkább a kényelemről szól, mint a különleges háztervezésről. Képünkön egy hagyományos házat látunk, amely sok modern részlettel van ellátva. Látható továbbá egy kövezett sikátor és egy nagyon magas padlás. Mindenki élvezni fogja az elegáns és egyszerű megjelenést. Ezt különösen hangsúlyozzák a fehér ajtók és a fa redőnyök.

Szereti a hagyományokat, de ugyanakkor különösen nyugodt megjelenést szeretne elérni? Elérheti a textúrák játékát, amely füvet és márványt tartalmaz. Ezek a minták úgy néznek ki, mint a teraszon, és egyedivé teszik otthonát. A karbantartás valóban egyszerű lesz.

Szereti a hagyományokat, de ugyanakkor különösen nyugodt megjelenést szeretne elérni?

tökéletes szabadtéri fűházi virágok

A faház fehér kapuval és a bejárati ajtó előtti virágcserjékkel maximálisan serkenti a fantáziáját. Még mindig látható egy kis fehér terasz oszlopokkal, ahol erős lámpák világítják meg az egész házat éjszaka, majd lépcsők, fa korlátokkal. Sok ember álomháza szerintem így néz ki!

A faház fehér kapuval és a bejárati ajtó előtti virágcserjékkel maximálisan serkenti a fantáziáját

tökéletes szabadtéri lila virágház

A sziklák segítségével vidéki aspektust adhat otthonához. Segítségével kikövezheti a bejáratot, és keményfával dolgozhatja fel, hogy vízálló maradjon. Az udvaron sokféle bokrot kell terveznie. Tehát az egész természetesnek tűnik.

A sziklák segítségével vidéki aspektust adhat otthonához

tökéletes szabadtéri lépcsőház

A hátsó udvarban zuhanykabin telepíthető. Szerintetek ez vicces? De valójában igazán élvezni fogja a zuhanyzást a természetes kövek és a sok zöld környezetben, egy nehéz munkanap után! A fa fal az egész kinézetét dicséri.

A hátsó udvarban zuhanykabin telepíthető

tökéletes kültéri zuhany

A kis kőház és a nagy kémény csodásan fog kinézni egy fákkal teli helyen. Ezen a helyen élvezheti a tökéletes kikapcsolódást, és ezt távol a zajos és zsúfolt várostól.

A kis kőház és a nagy kémény csodásan fog kinézni egy fákkal teli helyen

tökéletes kültéri ház kőfű

A gyerekek élvezni fogják a szabad levegőt, a feleséged pedig a kis virágoskertet.

Nagyobb, tóval rendelkező ingatlan tulajdonosai számára egy nagyméretű, hagyományos kőből és fából készült mainson lenne ideális. Élvezheti a kilátást a nagy ablakokon keresztül. Ott süt a nap a fák ónszínű tónusaira.

Élvezheti a kilátást a nagy ablakokon keresztül

tökéletes kültéri ház fa tó

A ház modern külső kialakítása nagyon egyszerűen létrehozható. Csodálatos módon be lehetne cementálni a hátsó udvart, létrehozni egy nyitott kandallót és beépíteni néhány nagy ablakot. Üvegfalak szegélyezhetik a ház és a kert közötti átjárót. Ez rendkívül erős benyomást tesz a járókelőkre.

A ház modern külső kialakítása nagyon egyszerűen létrehozható

tökéletes szabadtéri pálmaház

Sokféleképpen díszítheti a házat és a környéket. De ha odafigyel a természetes környezetre, a ház egyszerűen eltűnhet benne! De ez nem kívánatos! Hozzon létre tökéletes kültéri teret otthonának!

        Sokféleképpen díszítheti a házat és a környékettökéletes szabadtéri asztalház