építészet

Egy fából készült ház kinövi a fát

modern külső ház keményfa fábólEgy fából készült ház kinövi a fát

Christina Campbell, a Confluence Studios tervezője elválasztotta az ingatlanát, eladta a házát, és a pénzből új faházat épített a hátsó udvaron. A cél egy olcsó és környezetbarát ház építése volt. A fát a ReStore -tól vásárolták, amely a Habitat for Humanity támogató építőanyag -forgalmazó.

A háznak mély kapcsolata van a tájjal is. A természetben nehéz sok derékszöget találni. Így alakult ki a ház alakja, így olyan szobákat kap, amelyek ösztönzik a kreativitást, a pihenést és a természettel való kapcsolatot.

Kilátás a házra

Aki ott lakik: Christina Campbell és fia, Jasper Herman

Helyszín: Bouldin Creek negyed Austinban

Méret: 116 négyzetméter; 2 hálószoba, 2 fürdőszoba

A háznak mély kapcsolata van a tájjal is

Keményfa fa szék

A ház esővízrendszerrel rendelkezik. A ház 4,5 méter magas, közvetlenül az esővíztartály felett, négy nagy cementoszlopon. A ház körüli korlát a Campbell Architects Store -ban található antik fémből készült.

Az újrahasznosított fából készült külső homlokzat megteremti az általános esztétikát. Az anyagot a helyi fapiacon vásárolták, ez sárga fenyő volt, szürke patinával, eső károsította. A karakteres fát ezután egy szolgáltató dolgozta fel a hagyományos japán shou-sugi-ban technikával. A szándékosan felperzselt felület minden ponton másképp néz ki, gyönyörű csíkokkal az ívelt külső körül.

A magas mennyezet és a világos szobák nagyon fontosak voltak Campbell számára. Két lőrés fekszik a központi tolóajtók két oldalán, és beengedi az austini napot. Nagy -Britannia nagyon nagy nemzeti lobogóját függesztették ki árnyékban a nap folyamán. A mennyezet magassága 7,5 méter. A munkalap feletti higanyfüggesztett lámpák álmodozó minőséget kölcsönöznek a fénynek a tükröző belsővel. A ragasztott fagerenda olcsóbb megoldás, és jól illeszkedik a robusztus munkalapokhoz.

A ház esővízrendszerrel rendelkezik

Keményfa fa mosogató

A szekrényekhez Campbell a nagyanyja konyhájából származó dobozokat és a nagyszülei gazdaságából származó csatornákat használta. Ez is természetbarát megoldás volt.

Campbell csuklós ajtaja a mosogató alatt, a konyhasziget zárósapkája pedig ugyanabból a fából készült.

A fűrészüzemben Campbell különféle régi deszkákat és gerendákat talált a konyhaszigethez. Nem úgy festette a leleteket, hogy az egyes darabok karakterét megmutassa. Az 1960 -as évek fehér bárszékjeit boldogan vásárolták egy garázskiárusításon.

A csigalépcső egy második világháborús tengeralattjáróból való. A csigalépcsők előnye, hogy helyet takarítanak meg.

A ragasztott fagerenda olcsóbb megoldás, és jól illeszkedik a robusztus munkalapokhoz

Keményfa faház konyhai sziget

A legtöbb modern dekorációs elem, mint például az asztali lámpa, a függő lámpák, stb., A Campbell népszerű Austin -i dizájnboltjából származik – Nannie Inez. Örömmel adja át a modern és antik darabokat fiának. Campbell nagymamája festette a kerti alkotást.

Keményfa fa hálószoba ágy

Sokéves tervezési és építészeti tapasztalattal rendelkező Campbell rengeteg remek darabot halmozott fel, de minimalista megjelenést akart elérni otthonának. Ezt a trükköt “rendelt rendetlenségnek” nevezi. Tíz évvel ezelőtt 90% -os kedvezménnyel vásárolta meg a fém és bőr csomagtartót. Az utazási képeket és emlékeket most kiállítják.

A legtöbb modern dekorációs elem, mint például az asztali lámpa, függő lámpák

Ház keményfa fa hálószobából rózsaszín

Szék és párna: Nannie Inez

Az egyik fürdőszobában a viktoriánus babakád a nagymama New Orleans -i házára emlékeztet. A kitett egészségügyi létesítmények jól állnak az ipari tartályon.

Az egyik fürdőszobában a kád a nagymama New Orleans -i házára emlékeztet

Ház keményfa fából készült fürdőszobai kádból

Campbell megvásárolta ezt a nagyon nagy rézkádat a Craigslist -től. A zöld csempét egy márványpiacon találta meg.

A bejárati ajtó ívelt fa részletei tükrözik a fenti tető görbületét. A lágy görbék organikusak és alkalmiak.

Az újrahasznosított fából készült külső homlokzat megteremti az általános esztétikát

Ház keményfából

A jövőre vonatkozó tervek most a szabad teret érintik. Most Campbell izgatottan várja, hogy saját gyümölcsösét nevelje a ház előtt. Nagy origami alakú absztrakt szobrokat is tervezett napelemekkel, amelyeknek szintén ott kell állniuk.

Ablakok és ajtók: Soco ablak és ajtó, Austin

A jövő tervei most a szabad teret érintik

Keményfa házfa kanapé

A Campbell kreatív verandája, amely a zöld előtető részeként épült, a hálószoba előtt, Campbell tervezési koncepciója – hogy legyen egy privát tere, ahol szabályozhatja érzéseit és érzékeit a természettel való kapcsolat érdekében. Ez a projekt másfél évet vett igénybe, ami nem volt jellemző Campbellre. De ha sietne, az egyedi megjelenés és a zöld szín megsérülne.

Sarah Natsumi Moore