Építészet, falburkolat

Modern faltervezés: díszítse betűkkel és számokkal

Fali kialakítás betűkkel és számokkal

Vannak nagy formátumú betűk és számok az egyéniség növeléséhez saját otthonában. A falon, díszítő tárgyként vagy használati tárgyként szokatlan ékezeteket állíthat be. Ez izgalmas figyelemfelkeltést hoz létre, amely magas szintű kreativitást mutat.

TIPOGRÁFIA BELSŐ DEKORÁCIÓ KERÉKKEL

Faltervezés - tipográfiai belsőépítészet

A betűkkel és számokkal díszített dekoráció sok helyiségben használható. Akár falitetoválásként, akár plakátként, a belső dekoráció helyiséget ad különleges karakter. Részben ez a dekoráció egy mottó, amely felkelti a figyelmet a polc felett. Más esetekben a betűk és számok egyszerűen vad módon vannak rendezve, és úgymond önmagukért állnak.

A fal és a szoba dekorációjának kiválasztásakor hagyja, hogy a bél érzése beleszóljon. Végül is a személyes stílus megvalósításáról van szó. A barkácsfórumokban, bútorüzletekben és dekorációs üzletekben megtalálható a szükséges inspiráció, hogy eredeti dolgokkal vegye körül magát, és mindent összehangoljon. Nincs jó vagy rossz, ha úgy tetszik, akár szándékosan is rossz matematikai egyenleteket állíthat be a számokkal. Ez garantáltan felkelti a látogatók figyelmét!

DÍSZÍTÉSI ÖTLETEK KIHÍVÁSA SZÁMOKKAL, BETŰK ÉS EGYÉB JELLEMZŐK

Fali kialakítás betűkkel és számokkal

Színes vagy fekete -fehér kontrasztban, közvetlenül a falon, vagy poszterek és nyomatok formájában, az ötletek az eredeti dekorációhoz betűkkel és számokkal nagyon változatosak. Azok, akik képeket és plakátokat választanak, gyakran találnak vicces idézeteket, amelyek művészileg illusztráltak vagy különleges betűtípusokkal kiemelkednek. Egy ilyen kijelentés több lehet, mint egy pihentető faldekoráció, és néha elgondolkodtatja a vendégeket.

Több ilyen képpel együttes állítható össze, amely a szoba falát izgalmas vonzerővé varázsolja. Egy ilyen gyűjtemény a lépcsőházban is önmagába kerül. A galéria bár vagy más telepítések megkönnyítik a képek cseréjét időnként.

Néha a dekoratív betűk és számok is nosztalgikus hirdetési tárgyak vagy egy korábbi neon jelzés részei. Szintén érdekesek a nyomdaipar levelei, amelyeket egy régi típusú tokba vagy például a vitrinbe rendeznek. A funkcionális elemek és a műalkotások közötti különbséget nem mindig lehet egyértelműen azonosítani: pontosan ez teszi vonzóvá ezt az eredeti dekorációt. A nagyobb betűk vagy számok jóak lógáshoz és álláshoz. A bolhapiacokon gyakran találhat érdekes dekorációs tárgyakat, amelyek már nagy múltra tekint vissza. Ezen túlmenően sok trendorientált gyártó kínál most egyedi megvilágított betűket és hasonló dekorációkat.

A barkácsplatformok tippjei megmutatják, hogyan készítheti el saját maga a számjegyeket: fa, karton és sok más anyag használható kis vagy nagy formákhoz. A díszítő érték néha a betűk bizonyos “ferde” részéhez kapcsolódik, míg más tárgyak tökéletesen kidolgozottak.

Fali kialakítás betűkkel és számokkal

DIPORÁCIÓS TIPOGRÁFIAMŰVÉSZET

DIPORÁCIÓS TIPOGRÁFIAMŰVÉSZET

A betűtípusnak gyakran van művészi értéke: Akkor az ember a típusművészetről is beszél. Áthidalja a szöveg és a kép közötti különbséget. Az eredmény egy olyan dekoráció, amely kifejező, mint egy műalkotás, és összetéveszthetetlen, mint egy szó.

A gyönyörű betűkkel és szövegekkel a dekoráció és a jelentés is előtérbe kerül. Legyen szó közismert idézetekről vagy egy saját maga által kitalált életmottóról, a tipográfia is szerepet játszik e különleges dekoráció értékelésében. Ha állandó műalkotást szeretne, megvásárolhat egy képet ezzel a művészeti szóval, vagy legyél te is kreatív. Mindkét lehetőség közül választhat a nyomatok és a fali tetoválások között.

Faltervezés fal tetoválással vagy monogrammal

A FALTETOVÁLÁS – SZABÓ DEKORÁCIÓ KÜLÖNLEGES HATÁSSAL

Fal tetoválás, mint kreatív faltervezés

A betűkkel és számokkal díszített dekoráció részeként a fal tetoválás nagyon népszerű. Lehetővé teszik az elemek bútoroktól független elhelyezését. Nyomdai ékezeteket állítanak közvetlenül a szoba falára, és eredeti mondatokat hoznak játékba.

Néha ezek a fali tetoválások csak egyedi betűk, amelyeket összeállíthat egy név vagy különböző szavak létrehozásához. Van még teljes mondások, amelyek virágzással vagy anélkül virágoznak a szoba falán. Maga a betűtípus áll a középpontban, és a fontos tervezőeszköz. A stílus következetes megtartása érdekében minden további keretet a betűtípusnak megfelelően kell kiválasztani.

A szavak, a betűtípus, az írásjelek és egyéb részletek kiválasztásakor fontos, hogy mindig szem előtt tartsuk az összbenyomást. Ez az egyetlen módja annak, hogy a hatást személyes kívánságaihoz igazítsuk. Végül, de nem utolsósorban figyelembe kell vennie a felületet: minél simább a fal, annál világosabbak a falmatrica vonalai.

Példák a tipográfiai LAKÁSOK DEKORÁCIÓJÁRA

Példák kreatív faltervezésre saját készítésű betűkkel

Nosztalgikus vagy egyszerű, művészi vagy minimalista, a betűtípusok széles választéka áll rendelkezésre a különböző stílusokhoz. Néha még egymással is keverednek, de nem szabad túlzásba vinni, mert a pillantás gyorsan túl nyugtalanná válik a hosszabb mondásokkal. Ezért sokan egy adott betűtípust választanak, amely legfeljebb méretben változik.

A falakon, a bútorokon vagy díszítő tárgyként a szavak és a számok önmagukba kerülnek. Többek között a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:

• Fali matricák és képek,

• Matricák szekrényajtókhoz és lapos bútorokhoz,

• Kis bútorok és kiegészítők, például címkés dobozok,

• Betűk és számok díszítésként (asztalokhoz és tálalókhoz).

Sokat kísérletezhet ezekkel az elemekkel, hogy változtassa meg az egyéni légkört. A feliratos kiegészítők és kis bútorok némelyike ​​rusztikus elem, kis pontatlanságokkal: ez különösen hiteles megjelenést kölcsönöz nekik. Más elemek, például készletek, nagy bögrék és kijelzőképek esetében az élénk színek és a jellegzetes vonalak szemet gyönyörködtetőek.

A BETŰTŐL A BESZÉDRE

Példák kreatív faltervezésre saját készítésű betűkkel

A szemet gyönyörködtető betűkkel díszített díszítő edények ideálisak a keveredések elkerülésére, valamint a konyhai polcon lévő csészék és tányérok sorba állítására. Nagyon jól néz ki, és személyes, barátságos légkört teremt. Érdekes lesz, ha ezeket az objektumokat úgy állítja be, hogy azok egy adott szót eredményezjenek. A betűkkel nyomtatott tányérok egyébként falidíszekként is használhatók: függőlegesen felakasztva különleges hangulatot teremtenek.

Más esetekben képek és kiegészítők vicces mondásokkal. Mosolyra késztetik a vendégeket, vagy különösen jól néznek ki. Nagyon népszerűek az okos idézetekkel díszített párnák és takarók. Néha csak egyetlen számjegy látható a felszínen.

A falon lévő nyomatok és tetoválások szintén ideálisak a válogatás nélküli számjegyek összevonására vagy érdekes életbölcsességekre. Ha maga is kreatív szeretne lenni, akkor nem csak tetszés szerint állíthatja össze a sablonokat, hanem saját maga is megfogalmazhat mottót. Ez a saját lakását ötletes, nagyon egyéni visszavonulássá változtatja.

Nagyon népszerűek is XXL fa betűk és számok. Háromdimenziós díszítéssé válnak a falon vagy a polcon. A mérettől és a térbeli lehetőségektől függően ezek a betűk véletlenszerűen kevert csoportban használhatók, vagy kifejezések alakíthatók ki belőlük. A kisebb 3D -s betűk intelligens asztaldíszként is használhatók.

KÉSZÍTSD MAGAD DECO SZÁMOKKAL

Készítsen dekoratív számokat és betűket saját maga

Sok tipp van a barkács szakemberek számára a saját számjegyek elkészítésével kapcsolatban. Gyermekeknek szóló utasításokat gyakran mellékelnek. A színes kártyák, a nyomtatott asztalterítők vagy a saját varrású párnák nagyon szórakoztató tárgyakká válnak. Ezért ezek a darabok tökéletesek emléktárgyként, függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy dekorációk.

A bögréket, poharakat és tányérokat betűkkel, nevekkel vagy szavakkal lehet díszíteni. Itt fontos tudni az összetevőket és Ellenőrizze a festék tartósságát. Néhány gyártó késztermékként betűkkel ellátott étkészletet kínál, de különösen a gyerekek sokkal jobban szórakoznak a kreativitáson. A nyomda bélyegeivel vagy edényeivel lehetőség van a lakás kis és nagy tárgyainak díszítésére is. Színes kockák betűkkel és számokkal, vidám üdvözlőlapok és szorosan lepecsételt képek teszik a lakást ismerős, hangulatos otthongá.

Készíts arany betűket magad

Készítse el saját kezűleg a DIY monogramot