Életmód

Szemüvegdivat: 2016 őszi és téli aktuális trendek

Szemüveg divat 2016 ősz / tél

Szeretsz szép és modern szemüveget viselni? Ha a válasz igen, akkor jó helyre jött! Akár vizuális segédeszközként, akár csak elegáns kiegészítőként az öltözékéhez – a gondosan kiválasztott szemüveg nem csak személyes preferenciáit mutatja, hanem hangsúlyozza arcvonásait és jobban kihozza szépségét. Ebben a cikkben a szemüveg divat legújabb trendjeit mutatjuk be 2016 őszére és téli időszakára. Természetesen mindenkinek megvan a saját stílusa, de reméljük, hogy ez a bejegyzés inspirálja Önt egy új, modern szemüvegmodell kipróbálására. Jó szórakozást az olvasáshoz!

Szemüveg divat 2016 őszére és télére általában

Szemüveg divat őszi tél 2016 aktuális trendek

a 2016 őszi és téli szemüvegdivat új trendek

Az idei második félév jelenlegi szemüvegdivatja az elmúlt évtizedek stílusának színes keverékét kínálja. A trend a klasszikus nerd szemüvegekre vonatkozik, de érdekes műanyag modellekre is, színátmenettel, extravagáns mintákkal, fényes fémkerettel vagy vintage megjelenéssel. A választék valóban hatalmas, de természetesen nem minden modell felel meg Önnek. Ezért fontos, hogy az új szemüveg kiválasztásakor ne csak az ízlését és személyes preferenciáit vegye figyelembe, hanem az arc formáját is – például az észrevehetetlen kerettel rendelkező kis szemüveg teljesen alkalmas a kerek arcra. Ha nem tudja, milyen szemüveget vásároljon az arcformájához, ne csüggedjen – rengeteg cikk található a weben és a divatmagazinokban, amelyek segíthetnek. Olvasson tovább, hogy megtudjon egy kicsit többet a 2016 őszi és téli szemüvegdivatról!

Trend 1: Nagyméretű, vintage stílusú szemüveg

Szemüveg divat őszi tél 2016 vintage szemüveg csodálatos megjelenés

Szemüveg divat Ősz Tél 2016 Vintage Szemüveg

Szemüveg divat őszi tél 2016 extravagáns vintage szemüveg

Szemüveg divat őszi tél 2016 nagy szemüveg vintage stílusban

Szemüveg divat 2016 őszi téli nagy szemüveg vintage stílusban

Szemüveg divat 2016 őszi tél extravagáns szemüveg keretek leopárdmintás

Szemüveg divat őszi tél 2016 szemüveg vintage megjelenéssel

A 2016 -os őszi és téli szezonra a 70-80 -as évek szemüvegdivatja elevenedik meg. A kerek tárcsákkal rendelkező modellek, amelyek valamivel nagyobbak a szükségesnél, különösen modernek. Ezek a szemüvegek valójában igazi klasszikusok, és jól kombinálhatók mind a szigorúan hivatalos, mind az alkalmi ruhákkal. Az észrevehetetlen kerettel rendelkező, nagyon elegánsnak tűnő finom modellek szintén nagyon népszerűek. A teljesen keret nélküli vintage stílusú szemüveg is nagyon elegáns jelenleg. A színek és modellek változatossága biztosítja, hogy minden ízlésnek megfelelő legyen.

2. trend: kerek tárcsás modellek

Szemüveg divat 2016 őszi és téli nagy szemüveg kerek lencsével

Szemüveg divat 2016 őszi tél klasszikus John Lennon szemüveg

Szemüveg divat őszi tél 2016 klasszikus szemüveg kör alakú lencsével Szemüveg divat Ősz Tél 2016 Szemüveg kerek lencsével

Szemüveg divat 2016 őszi és téli szemüveg kis kör alakú lencsékkel Szemüvegdivat 2016 Őszi és téli szemüveg John Lennon stílusában

Gondolod, hogy a nagy lencsés vintage szemüveg nem illik hozzád? Ezután próbálja ki a modelleket, kisebb kerek tárcsákkal, John Lennon stílusában. Időtlen eleganciát sugároznak, és szintén nagyon trendi a 2016 őszi és téli időszakban. Az ilyen típusú szemüvegek jól mutatnak ovális vagy szögletes arcú nőknél. A vékony fém peremmel rendelkező modellek szellemi érzést kölcsönöznek.

3. trend: szemet gyönyörködtető szemüvegkeret

Szemüveg divat 2016 őszi és téli színes szemüveg keretek rózsaszín

Szemüveg divat őszi tél 2016 divatos szemüveg piros kerettel

Szemüveg divat 2016 őszi téli keretek színátmenet

Szemüveg divat 2016 őszi és téli keretek színátmenettel

Szemüveg divat 2016 őszi és téli színű keretek leopárdmintával

Szemüveg divat 2016 őszi és téli színű keretek

Szemüveg divat Ősz Tél 2016 Szemüveg színes kerettel

Szemüveg divat Ősz Tél 2016 Szemüveg orrhíddal és extravagáns keretekkel

Szemüveg divat őszi / téli 2016 szemüveg színes kerettel

modern szemüveg eredeti zöld kerettel szemüveg divat ősz -tél 2016

Szemüveg divat őszi tél 2016 szemüveg orrhíddal

Szemüveg divat őszi tél 2016 szemüveg dupla híddal

Szemüveg divat 2016 őszi téli divatos szemüveg, kék kerettel

Szemüveg divat 2016 őszi tél extravagáns színes szemüvegkeret

Szereted az extravagáns szemüvegkereteket? Ezek igazán népszerűek 2016 őszén és télen – ez különösen igaz a harmonikus színátmenetekkel és kifejező mintákkal rendelkező műanyag modellekre. Az ilyen típusú szemüvegek igazi szemet gyönyörködtetőek, és különösen érdekesnek tűnnek egyszerű, fekete ruhákkal. A szemet gyönyörködtető orrhíddal rendelkező modellek szintén modernek és érdekes optikai hatással bírnak – a kulcslyukhíddal ellátott szemüveg vizuálisan meghosszabbítja a kis hegyes orrúakat, míg a kettős hídúaknál a hosszabb orr rövidebbnek tűnik.

Trend 4: Elegáns szemüveg acélból és acetátból

Szemüveg divat 2016 őszi és téli szemüveg rozsdamentes acélból és acetátból

Szemüveg divat 2016 őszi és téli elegáns szemüveg acetát és acél

Szemüveg divat 2016 őszi és téli szemüveg acélból és acetátból Szemüveg divat 2016 őszi téli szemüveg acél és acetát színű kereteket is

Az ilyen típusú szemüveg egyszerű eleganciája valójában minden ruhához illik. A rozsdamentes acél és az acetát sikeres kombinációja kellemesen hangsúlyozza az arcvonásokat, és frissnek és élénknek tűnik. Ma a sok részlettel és díszítéssel rendelkező modellek is divatban vannak, és ha egy kicsit bátrabb vagy, akkor választhatod a színes szemüvegkereteket is. Jelenleg az élénk színek igazán modernek – tűzpiros, égkék, citromsárga.

5. trend: a barna árnyalatai

Szemüveg divat ősz tél 2016 vintage szemüveg férfiaknak

Szemüveg divat őszi tél 2016 divatos modell barna

Szemüveg divat Ősz Tél 2016 Szemüveg barna kerettel

Szemüveg divat őszi és téli 2016 barna szemüveg eredeti modell dekorációkkal

Szemüveg divat 2016 őszi és téli nagy szüreti szemüveg barna színben

Szemüveg divat 2016 őszi és téli modern szemüveg barna színben

Szereted a barna gyengéd árnyalatait – a mokkától és a karamelltől a csokoládéig és a havannai barnáig? Akkor szerencséje van – az év második felében divat a szemüveg minden elképzelhető barna árnyalatban! Választhat egyszerűbb, barna szemüvegkerettel rendelkező modellek közül, de választhat a sok díszítéssel és díszítéssel rendelkező vagy akár barna lencsével rendelkező modellek közül is. Függetlenül attól, hogy melyik szemüvegtrend tetszik a legjobban – kívánjuk, hogy találja meg a saját stílusával harmonizáló modellt!