Életmód

Fogyjon a lábán a megfelelő motivációval

fogyni a lábakon karcsú lábak karcsú lábak

Titkok, amelyek segítenek fogyni a lábunkon

A legjobb módja a fogyásnak, ha az egész testét beviszi. De néhány embernek csak bizonyos zónái vannak, amelyekre különös figyelmet kell fordítani. A szokásos gyakorlatok és edzések, amelyeket általában nem végeznek, sem segítenek.

Sok nő számára ilyen probléma a lábakon a fogyás.

Ezt szeretnénk ma alaposabban szemügyre venni.

Fogyjon a lábán – a felejtendő mítoszok

vonat combok tegyük fel a lábakon

Először is meg kell tanulnod elfogadni a test felépítését. Gyakran többé -kevésbé irreális elképzeléseink vannak arról, hogy milyen legyen a testünk. Ha megvan a szerkezetünk az erős lábakhoz, soha nem fognak olyan karcsúnak tűnni, mint a nőknél, akik ott természetesen másképp épülnek fel.

Más szóval, megteheti, de ez kóros állapothoz vezethet. Lehet edzeni bizonyos zónákat, de mint mondtam, reálisnak kell lenned az elérhető eredmények tekintetében.

Hogy még világosabb legyen: bizonyos zónákban mindenki többet híz, mint másokban. A súlycsökkentésre vonatkozó általános intézkedések a különösen problémás területeket is érintik.

Konkrét esetek, amikor különösen a lábunkon kell fogynunk

Vannak bizonyos esetek és körülmények, amelyekben különös figyelmet kell fordítani bizonyos övezetekre. Ilyen helyzetekben lehetősége van arra, hogy ténylegesen hatékonyan befolyásolja őket a kívánt hatás elérése érdekében.

narancs héj

karcsú lábak fogynak a lábakon

Az első ilyen eset a cellulit és a cellulit. Itt külön meg kell vizsgálni a hormonális okokat és egyéb tényezőket. A narancshéj átmeneti vagy tartós hormonális rendellenesség vagy terhesség következtében alakulhatott ki. Speciális módszerekkel, például masszázzsal kezelhetők. Az étrendet egyszerre kell megváltoztatni, és sokat kell sportolni.

Erősen fejlett lábizmok

fogyni a lábak vonat combok

Néha a lábak vastagabbnak tűnnek az ezen a területen fejlett izmok miatt. Ez olyan emberekkel történik, akik szerkezetileg fejlettebbek ezen a területen. Ehhez több gyakorlatot kell elvégeznie a feszítéshez.

Képzelet és hamis kritériumok

fogyni a lábakon karcsú lábak gyakorlatok lábak

Az emberi test iránti ízlésünket az elmúlt években nagyon sok rossz kritérium befolyásolta. Emiatt gyakran egyik vagy másik ember szemében a lába kövérnek tűnik, annak ellenére, hogy teljesen normális. Csak ragaszkodsz egy nem megfelelő mintához. Csak meg kell tanulnia elfogadni és kedvelni önmagát, és értékelni kell saját testfelépítésének előnyeit.

A megoldások

fogyni lábak combok vonat a lábad fogyni

Miután meghatározta, hogy komoly problémája van -e, és mennyi kezelést igényel reálisan, elkezdheti a megoldás keresését is. Mindig vannak ilyenek.

Csökkentse a zsírt

a karcsú lábak leveszik a lábakat a lábakról

Természetesen, ha narancshéjról vagy más típusú zsírlerakódásról van szó, akkor meg kell tanulnia, hogyan kell csökkenteni. Hogyan tovább? Csak csökkentenie kell a zsír mennyiségét, kevesebbet kell fogyasztania és sült ételeket kell fogyasztania. Azt is meg kell találni, hogyan lehet a felesleges vizet elvezetni a szervezetből. Ezzel az étrenddel egy időben kell gyakorolnia, hogy az izmok ne gyengüljenek túlságosan.

Csökkentse az izomtömeget

élj egészségesen fogyj a lábadon

Az izomtömeg csökkentése egy másik, összetettebb téma, itt konzultálnia kell egy sportszakemberrel és egy orvossal, hogy minden jól és a terv szerint alakuljon. A legjobb, ha nem tesz szakszerűtlen kísérleteket, hogy ezen a területen saját legyen.

Aránytalan fizikai fejlődés

fogyni a lábakon combok vonat vékony lábak

Egyes embereknél a felső rész túl rosszul fejlett vagy túl karcsú. Ez aránytalan építkezést ébreszt. Ebben az esetben kevesebb a lábtömegveszteség, mint ha valamit teszünk annak érdekében, hogy a test felső része jobban fejlődjön.

Ebben a három esetben valóban lefogyhatunk bizonyos részeken. De mint mondtam – általában a súlycsökkentést összetett kérdésként kell megközelíteni.

Fogyás a lábadon kocogással

fogyni a lábakon karcsú lábak

  Gyakorolja a combjait

edzés comb gyakorlatok lábak fogyni

Te is szeretnél ilyen karcsú lábakat??

vonat combok fogynak a lábakon

Néhány könnyű lábgyakorlat otthon

gyakorolja a lábakat a lábak eltávolítására

Mit tennél, hogy lefogyj a lábadon??

karcsú lábak fogynak a lábakon

Készítsen egy képzési programot az Ön számára

karcsú lábak a lábakon fogyni fogyni lábak