Életmód

Ez az észt utazás jóval túlmutat Észtország fővárosán

Észtország fővárosa és még sok más várja Önt egy rendkívüli utazáson

Ha valaki őszintén megkérdezi Önt Észtországról, akkor egy kis erőfeszítéssel nagy valószínűséggel megnevezheti vagy kitalálhatja a fővárost. Valahogy egyáltalán nem beszél a balti országokról, vagy túl ritkán, ami személy szerint szerintem szégyen. Ezért úgy döntöttem, hogy egy egész cikket szentelek Európa némileg ismeretlen részének, ugyanakkor Európa külső határának, nevezetesen az észt országnak..

Tudta, hogy a széles körben elterjedt és népszerű Skype alkalmazást Észtország fővárosában tervezték és fejlesztették ki?

Észtország fővárosa és az UNESCO által védett óváros

észt fővárosa tallinn saremaa

Ma sokkal többet szeretnénk megismerni, mint Észtország fővárosát, és pontosabban megtudni, hol és hol élvezheti a pihentető nyaralást Észtországban. Hiteles és érdekes dolgokat állítottunk össze Önnek Észtországról, és közelebb hoztuk Önt, olvasóinkat az észt kultúrához és természethez.

Mit tudunk Észtországról, kivéve, hogy az Európai Unió része, és a Balti -tengeren található?

Talán egyik vagy másik turista ismeri Észtország fővárosának nevét? Csak megcsináljuk, és végre elkezdjük a szöveget.

Minden utazási rajongó, aki szeret ismeretlen országokat látogatni, kényelmesen hátradőlhet a kanapén vagy a széken, és felkészülhet egy rövid és rendkívüli történetre arról, hogy mi egyedülálló ebben az északi országban Európa másik végén..

A nemzeti park- Lahemaa

észt fővárosa tallinn lahemaa

Valószínűleg Tallinnban landol, és segítségünk nélkül felfedezheti a fővárost. Ne feledje, hogy az óvárost az UNESCO kulturális örökségévé nyilvánították, és felkeresheti Európa egyik legrégebbi gyógyszertárát. De ma ez nem így van, mert szeretne valamit egyéni utazás Észtországba és tapasztaljon szokatlan utazási célpontokat.

Tallinntól keletre, a part mentén található az ország legnagyobb természetvédelmi területe és egyben nemzeti parkja. Lahemaa, szó szerint lefordítva öböl földje, népszerű hely a helyiek, a látogatók és a turisták körében. Ezen a területen a tájat túlnyomórészt lápok és mocsarak jellemzik. Megfelelő hajó- vagy hajókirándulásokkal sokkal többet kaphat a szűz természetből és a paradicsomi nyugalomból.

A legnagyobb sziget egyre több fiatal családot vonz, akik a sziget nyugodt és természetes életét részesítik előnyben

észt fővárosa tallinn saremaa

Talán érdekesek az uradalmak, amelyek nagyon különböznek a falusi házaktól, és német-balti építők építették őket.

A legnagyobb sziget Saarema államban egyre több olyan fiatalt vonz, akik elutasítják a nagyvárosi életet, és fiatal családjaikkal inkább a természethez közeli alternatív életet részesítik előnyben.

Az Oroszország határán található Európa egyik legnagyobb belvízi tava – a Peipusz -tó, amely korábban népszerű nyaralóhely volt. Akár hiszed, akár nem, mindig vannak strandok, amelyek nem túlzsúfoltak.

Egy idill, amelyet senki sem sejt a létezéséről 

észtország fővárosa tallinn nyárfesztivál

A népszerű fürdő- és gyógyüdülő Pärnu kellemes és megérdemelt pihenést kínál 

észt fővárosa tallinn paernu

Itt idilli kirándulásokat is tehet hajóval, és véletlenül és észrevétlenül lépje át az Oroszország határát. Az Oroszország közelsége és a történelmi események egyedülálló hellyé tették a régiót. A kempingek mellett a mély erdőkben az úgynevezett “orosz falvak” találhatók. Itt minden látogató és utazó részese lehet a falusi életnek, és megtudhatja, hogyan őrzik meg a nyárfesztivál és a családi összejövetelek hagyományait.

A Peipus -tavat mindig is szerették nyaralóhelyként kicsik és nagyok 

észtország fővárosa tallinn nyár közepén a Peipsi-tó

Bemutatjuk az utolsó kikötővárost, amelyet a Német Lovagrend alapított 1251 -ben, és amely ma erősen ajánlott fürdő- és gyógyüdülőhely, Pärnu.

Utazás az öblök földjére, ahol a gazdagságot az emberek családi egységnek, jóságnak és békének tekintik a világban.

Fedezze fel Tallinn óvárosának titokzatos utcáit 

észt fővárosa tallinn saremaa

és részese legyen az egyedülálló nyárfesztiválnak 

észtország fővárosa tallinn nyárfesztivál