Életmód

Éves horoszkóp 2017: a szerencsés színek az állatövtől függően

Éves horoszkóp 2017: mely színek hoznak szerencsét a különböző csillagjegyeknek

Banális, de igaz – minden új év kezdete elvárásokat támaszt bennünk egy jobb jövővel kapcsolatban. Lehetőségként használjuk fel, hogy elengedjük régi elképzeléseinket és viselkedési mintáinkat, és új kalandokba és pozitív fejleményekbe bocsátkozzunk. A színek szimbolikája nagyon fontos szerepet játszik ebben az összefüggésben.

Tudja meg, hogy az asztrológusok szerint mely színek vezetnek pozitívabb életfejlődéshez a következő tizenkét hónapban, és támogatják Önt ebben.

Megnézzük, hogy mely színek alapvetően előnyösek a csillagjegyed számára, majd adunk néhány konkrét javaslatot a Pantone Color Institute listájáról. Utóbbi ezután kiindulópontként szolgálhat a ruhák, bútorok, kiegészítők stb..

Zodiákus jegyek kosok

horoszkóp 2017 állatöv kos

A Kos csillagjegyet a Mars bolygó vezeti. Alapvetően a piros itt alapvető fontosságú. Ennek kompenzálása érdekében fehér, rózsaszín, kék és sárga színt is kell viselnie. A Pantone listájában számos olyan ajánlat található, amelyek ezeket az árnyalatokat összekeverik. Ezek lehetnek például a halvány dogfa, a mogyoró és a kankalin sárga.

Éves horoszkóp 2017 – csillagjegy Bika

horoszkóp 2017 csillagjegy bika

A Bikát a szeretet bolygója, vagyis a Vénusz vezeti. Nagyon szerencsés a zöld, kék, türkiz és puha rózsaszín. Az asztrológusok szerint az utóbbi színt különösen pénteken kell viselni. Így állíthat be pozitív folyamatokat az életében. A Pontone számos modern színt kínál, amelyekkel biztosíthatja a pozitív fejlődést 2017 -ben. Mindenekelőtt ez az év színe – zöld, de van Paradise Island, Niagara, Kale és Lapis Blue.

csillagjegy Ikrek

horoszkóp 2017 állatöv jel Ikrek

Az Ikrek a Merkúr bolygóhoz kapcsolódnak. Jól érezzük magunkat fehérben, gyöngyben, ezüstben, aranyban, világoszöldben. Az utolsó árnyalat különösen szerdán segít. Aztán ha viseld, gazdagságot hoz magával.

A Pantone színek közül különösen alkalmasak lennének: Pale Darkwood, Greenery, Kale.

Éves horoszkóp 2017 – horoszkóp Rák

horoszkóp 2017 állatöv jel rák

A Hold vezeti a Rák csillagjegy képviselőit. Belső harmóniát érhet el gyöngyszínekkel, ezüsttel, világoskékkel és smaragdzölddel. A kék és zöld árnyalatok sok energiát és boldogságot hoznak a hét elején. A Pantone színpalettából válassza a Pale Dogwood, Island Paradise, Niagara, Kale és Lapis Blue lehetőséget..

asztrológiai jel Leo

horoszkóp 2017 szigorú oroszlán

Az oroszlánokat a nap vezeti, és a tipikus színek közül mindenki a piros, sárga és narancssárga. Ön is profitálhat az arany és fehér pozitív rezgéseiből. A Pantone színpaletta közül az oroszlán születésű valószínűleg intuitív módon a Primrose Yellow, a Flame és a Pink Yarrow-t választaná. Ennek kompenzálására minden bizonnyal viselhet olyasmit, mint a Halvány Dogwood és a Mogyoró.

Éves horoszkóp 2017 – horoszkóp Szűz

horoszkóp 2017 csillagjegy szűz

A szüzeknek szerencséjük van kékkel, őszibarackkal, sárgával és zölddel. Különösen fontos, hogy ennek a csillagjegynek a képviselői szerdán zölden viseljenek. Számos Pantone árnyalat nagyon hasznos ebben az esetben. Pozitív példák a halvány dogfa, mogyoró, primerózsa, zöld, rózsaszín cickafark, kelkáposzta.

Mérleg csillagjegy

horoszkóp 2017 állatöv jel

Ez a csillagjegy romantikus és stílusos. A Mérlegben születettek ezeket a tulajdonságokat nagyrészt a Vénusz hatásának köszönhetik. Itt a királykék, a lila és a rózsaszín a legmegfelelőbb szín. A nagyobb harmónia érdekében viseljen fehér és krémszínű anyagot pénteken. Tehát 2017 -ben a Mérleg sok türkizkéket viselhet, valamint a punk yerrow -t. A halvány dogfa és a mogyoró különösen alkalmas lenne péntekre.

Éves horoszkóp 2017 – horoszkóp Skorpió

horoszkóp 2017 horoszkóp skorpió

A Skorpiót a Mars vezeti, és mindenkinek, aki e csillagjegy alatt született, több barnát, szürkét és feketét kell viselnie. A Bordeaux és a vörös lenne a legalkalmasabb keddre. Ez pozitivizmust eredményez. A mogyoró és a láng alkalmas a 2017 -es új évre.

Nyilas állatöv jel

horoszkóp 2017 szigorú védelmet

A nyilasokat a Jupiter vezeti. A jólét lilát, indigót, kéket és élénkpiros színt hoz. Kedden viseljen több sárgát, hogy élénkebb maradjon. A 2017 -es Pantone színpaletta megfelelő színei a Primrose Yellow, a Lapis Blue és a Punk Yarrow.

Éves horoszkóp 2017 – állatöv jel Bak

horoszkóp 2017 szigorú bak

A Bakokat a Szaturnusz vezeti. A boldogság a következő színekben rejlik: fekete, szürke, lila, sötétkék és földes árnyalatok. Halvány kutyus, mogyoró, kelkáposzta és evl. Lapis Blue.

Vízöntő

horoszkóp 2017 Vízöntő jel

Az excentrikus zöld, sötétkék árnyalatok és a királylila nagyon sok szerencsét hoz a Vízöntőnek az életben. A kék és a lila színt leginkább szombaton viselik. A jólétet fogják előidézni. 2017-ben a Vízöntő születése vonzhatja a Pantone Niagara, Greenery és Lapis Blue ihlette színeket.

Éves horoszkóp 2017 – horoszkóp Halak

horoszkóp 2017 szigorú halak

Annak érdekében, hogy boldog maradjon 2017 -ben, újra viselnie kell az olyan színeket, mint az ametista, a tengerzöld és a türkiz. Világoszöld árnyalatok alkalmasak csütörtökre. Válasszon a Pantone paletta Primerose Yellow, Greenery, Kale és Lapis Blue közül, és nem tévedhet!

Találja meg személyes boldogságát 2017 -ben, és maradjon egészséges!

éves horoszkóp 2017 horoszkóp 2017