Életmód

Celine Dion álomotthona – nézzen be

pletykák hírességek celine dion álomház

Celine Dion imádnivaló háza

Itt a nyár és az álmodozás ideje. Merüljünk el a csodák világában, és ma meglátogatjuk Celine Dion gyönyörű házát. A floridai Jupiter szigetén található.

Néhány szóban a klasszikus építészet példás példájával van dolgunk.

A világos elemek a világoskék víz előtt különösen bájosak és nagyszerűek. A ház belső kialakítása a külső megjelenésben uralkodó harmónia kiterjesztésének is tekinthető.

Álomotthon Floridában

celine dion aktuális híresség hírek álomház

Valójában Celine Dion háza több épületből álló komplexum, amely az uszoda körül terült el. A környéken golfpálya is található.

A színárnyalatok

celine dion híresség hírek álomotthon

A belsőépítészet kifinomult színpalettában történik. Ott a fehér, a szürke és a barna-vörös dominál. Belül a klasszikus és a modern tökéletesen harmonizált elemeinek nagyszerű keveréke található. A vendégszoba, az étkező és a konyha belseje különösen érdekes volt. A technikai zónát azonban a konyhától egy másik külön helyiségben helyezték el.

Az ebédlő

álomház pletyka celine dion

Itt minden egységes stílusban történik. Ennek a helyiségnek a funkcionalitása reprezentatív jellegű, funkciójára is jellemző. Egyrészt van egy kényelmes ülősarok, ahol kényelmesen étkezhet. Másrészt vannak elegáns bárpultok és büfék, amelyek tiszta szórakozásra használhatók nagyszerű italokkal egy buliban.

A vendégszoba

pletyka celine dion álomotthon

A konyhából be lehetett menni a vendégszobába. Kényelmes kanapék, házimozi és zongorák kerültek itt mindenhová. Itt megtalálja a homokszín és a szobrok gyönyörű kombinációját nagyon világos árnyalatokban. Sok ékezetet is láthat pezsgő színben. Összességében a szoba nagyon diszkrétnek és kifinomultnak tűnik.

A hálószoba

celine dion aktuális híresség hírek traumhuas

A nappalival ellentétben a hálószoba koncepciója kirívó kontraszton alapul. A tervezés során sok feketét használtak. De ettől a szoba nem tűnik sötétnek és komornak. De éppen ellenkezőleg. A kifinomult anyagnak köszönhetően minden egyszerűen gyönyörűnek tűnik. A fejtámla feletti barokk keret, a tükrös oldalsó asztalok és a gazdagon felépített állólámpák csodálatosak. Ha alaposan megvizsgálja ezeket és más részleteket, megtudja, hogy milyen gondosan és gondosan választottak ki mindent a házban.

Első pillantásra minden részlet kissé extravagánsnak és szokatlannak tűnik. De ideális módon beleírják magukat a stílus általános összetételébe, sőt még karizmát és stílust adnak a hangulatnak. A csodálatos kilátást az ablakon semmi nem befolyásolja. A szobát csak üvegablakokkal látták el a padlótól a mennyezetig. A technológia nem teszi lehetővé az egységes megjelenés romlását sem. Például a televíziót a mennyezetbe építették.

fürdőszoba

híresség hírek celine dion álomotthon

A design tekintetében a fürdőszoba egyszerűen béke. Ehhez hozzájárul az ablak melletti csodálatos, szabadon álló kád, a lakonikus zuhanykabin és a fényárnyalatok. Mindez szabaddá és hangulatossá teszi a teret. A tükörfelületű bútorok a szomszédos szobával való levelezésnek is tekinthetők.

A ruhatárak

híresség pletyka celine dion álomotthon

Széles ruhatárak találhatók a hálószobában, de sok más szobában is Celine Dion házában. Az énekesnő így valósítja meg minden nő álmát.

Celine Dion háza hófehér és aprólékosan berendezett. De minden benne van, amit a divatirányzatok megkövetelnek. A tükör, a fém és az üvegbútorok a koncepció természetes kiterjesztései.

 Minden szép, de a legtöbben valószínűleg az uszoda mellett töltik az idejüket. Ez óriási. De mindenekelőtt a hófehér épületekhez és a nagy zöld pálmafákhoz képest páratlan, élvezetes megjelenést biztosít kívülről.

Álomház pálmafákkal körülvéve

híresség pletyka celine dion álomotthon

Szeretnéd látni az óceánt, amikor felébredsz??

aktuális híresség hírek celine dion álomház

Nagy család

celine dion csillagok és csillagok álomháza

Álomotthon – egy nagy telek vízi parkkal

celine dion álomház pletyka

Álomház – berendezési ötlet Celine Dion házából

promiklatsch prominews celine dione álomház

Remek énekes

álomház csillagai és csillagok celine dion