Életmód

33 köröm minták a 2016 -os év legújabb trendjei alapján!

Körömtervezési trendek 2016 – hatékony és praktikus kivitelezés!

A jelenlegi köröm minták csodálatos lehetőség azok számára, akik gazdagítani akarják megjelenésüket. A divatban általában a természetes megjelenés dominál. Nagyon eredetinek és elegánsnak szeretne tűnni, de ennek nagyon észrevehetetlen és nem mesterséges módon kell megvalósulnia. A ruháknak, kiegészítőknek és általában a megjelenésnek ki kell emelnie a saját személyiségét, valamint a saját karakterének és testének dinamikáját. Ennek eléréséhez különösen óvatosnak kell lenni a részletekkel.

A körömtervezés jelenlegi trendjei között számos ötletet talál, amelyek egyszerre biztosítják a teljes megjelenést, és ékezetként szolgálnak egy semleges ruhában. Ha éppen ezt keresi, tartsa magát ehhez, és nézze meg példaképeinket. Természetesen ezekhez tippek is társulnak, hogyan lehet azokat a legjobban megvalósítani, és mivel lehet a legjobban kombinálni őket.

Köröm minták – a körmök vonzó megjelenése a mindennapi életben

köröm minták fotók körmök tervezés körmök képek

Az első dolog, amit meg kell tennie, hogy körmeit egészséges és ápolt állapotban tartsa. Biztos szép formájuk van. Ez nem azt jelenti, hogy hosszúaknak vagy rövideknek kell lenniük. A körmöket csak szépen egyenletesen kell nyírni. És mindenekelőtt egészségesnek kell lenniük. Jobb lenne néhány hétig elkerülni az agresszív kezelést, de ügyeljen arra, hogy a körme ne törjön el, és ne legyen rajta folt.

Ezt először a megfelelő étrenddel, de a köröm feszességét biztosító kozmetikai termékek megfelelő megválasztásával is el lehet érni.

Az ápolt körmök a legjobb alapjai egy érdekes és sikeres körömtervezésnek. Ez különösen igaz ebben a szezonban, amely tolerálja a természetes tendenciákat.

Válassza ki a megfelelő anyagokat

köröm design fotók köröm design galéria köröm képek

Az egyszerű házi körömtervezés mást jelent minden hölgy számára. Néhány nő számára ez azt jelenti, hogy a körömlakk gyorsabban szárad, és nem hagy nyomot, és egységes megjelenést kölcsönöz minden erőfeszítés nélkül. Mások viszont szeretnek időt szakítani. Türelmesen várják, amíg megfelelően megszárad, és fontosabb számukra, hogy ellenállóbbak legyenek a repedésekkel, a mosószerrel és a mindennapi élet egyéb külső körülményeivel szemben. Határozza meg saját prioritásait, és keresse szorgalmasan az ezeknek megfelelő erőforrásokat. Ne vásároljon túl sokat egyszerre. Jobb kezdeni egy körömlakkal, és amikor látja, hogy jól működik, akkor vásárolhat más színeket ugyanabból a tartományból vagy azonos tulajdonságokkal.

A megfelelő technika kiválasztása

köröm design köröm képek köröm design galéria

Annak érdekében, hogy jól meg tudja határozni a prioritásait, különösen két szempontra kell figyelnie: Először is olyan felületre van szüksége, amely jó a körömlakk alapjához. Továbbá el kell döntenie az Ön számára megfelelő módszert, amellyel kiemelheti a körmöket. Ez természetesen nem kötelező, főleg nem ebben a szezonban, amikor a természetes megjelenést részesítik előnyben. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy kísérletezzen a körmök ékezeteivel és alakjaival. Vannak, akik nem folyamodnak ezekhez, mert úgy gondolják, hogy a körömtervezési ékszerek formái és tartozékai túl bonyolultak. Anélkül csinálnak valamit, ami valójában nagyon tetszik nekik. Mindazonáltal mindig vannak újabb technikák ezen a területen, és előfordulhat, hogy az egyiket vagy a másikat könnyebb végrehajtani. Mindenekelőtt színes csíkokat vagy más díszítő elemeket választhat a figurákhoz és a körmök ékszereihez. Gyakorlatilag nem kell rá festeni, hanem ragasztani, és így lenyűgöző és tartós hatást elérni.

Kombinálja a különböző színeket egymással

köröm design fotók köröm minták körmök képek

Az utolsó nagyon praktikus tipp, amelyet szeretnénk adni Önnek, ez: kombinálja a különböző színeket rétegek formájában. Vehet egy árnyalatot az alaphoz, és teljesen mást alkalmazhat. Természetesen sokáig kell várni a különböző rétegek felvitele között, hogy minden megfelelően megszáradjon. Ez a megközelítés sok szempontból nagyon hasznos. Először is, a már rendelkezésre álló festékeket kissé másként jelenítheti meg: kevés erőforrással nagyobb változatosságot biztosítanak. Ezenkívül a kombinációval eredeti hatásokat érhet el, amelyek valószínűleg kevésbé valószínűek más embereknél.

Amikor a körömtervezésről van szó, a kreativitás mindig számít. De eddig főleg a külső megjelenést érintette. Most még a körömtervezés módszereivel is lehet és kell kreatívnak lennie. A kreatív hozzáállás segít különösen könnyen elérni az eredeti eredményeket, gyakrabban megváltoztatni a körmök megjelenését és ezáltal modernebbnek és dinamikusabbnak látszani. Keresse meg a legegyszerűbb módot gyönyörű körmökre, és élvezze munkája mesés eredményét.

Egy színes ékezet könnyen kombinálható a meztelen színnel

köröm design köröm design fotók

Valami csillogónak is lennie kell!

köröm design fotók köröm design köröm minták

Kombinálja a körömlakkot ékszereivel

köröm minták körmök képek köröm design

Egy kellemes nyári szín hangulatot teremt

  köröm képek köröm design fotók

A finom pasztell színek feltűnő ötlet

köröm design köröm design köröm design fotók

De ezen a területen mindig vannak újabb technikák

köröm minták köröm tervezési ötletek köröm képek

Ékszer elegáns nőknek

köröm design köröm minták galéria köröm minták

Ez a tendencia olyan nőkre vonatkozik, akik lépést akarnak tartani a divatgal

divatos körmök képek köröm minták galéria köröm minták

Köröm minták – Keverjen össze két hasonló körömlakk színt

köröm minták nyári körmök képek

köröm design köröm minták köröm design galéria

Tartsa körmeit egészséges és ápolt állapotban

francia körmök körmök képek köröm minták galéria köröm minták

Merész és nagyon divatos köröm design 2016 -ra

nyári köröm minták körmök képek köröm minták

Érdeklődjön a legújabb körömtervezési trendekről

köröm képek köröm minták galéria köröm minták

Köröm minták – a piros klasszikus!

köröm design galéria köröm képek köröm minták

köröm design gél köröm köröm minták fotók köröm minták

Köröm minták – kombinálja kedvenc színeit egymással!

köröm design fotók köröm képek köröm minták

Fényes ötlet bátor nőknek

nyári köröm minták köröm design

Dicsőítse ki a kezét egy gyönyörű köröm dizájnnal

köröm design fotók köröm képek köröm minták

Segíts magadon speciális matricákkal

köröm képek köröm design köröm minták

gél köröm köröm design köröm minták

Az ápolt körmök a legjobb alapjai egy érdekes és sikeres körömtervezésnek

nageldeign köröm design nageldesign fotók nageldesigns

köröm design galéria köröm minták köröm design köröm minták

 köröm minták körmök képek köröm design galéria

köröm minták köröm design köröm design fotók

köröm minták köröm minták galéria köröm képek

körömlakk színek körmök tervezés körmök képek köröm minták

fekete köröm köröm design galéria köröm design köröm minták

köröm minták körmök képek köröm minták

köröm design fotók köröm minták köröm design