Életmód, utazás és nyaralás

Városnézés Európa: A legszebb európai városok

Városnézés Európa: Colosseum Rómában

Az európai városlátogatás legnehezebb része az, hogy melyik úti célokat érdemes meglátogatni, és melyeket nem. Európa annyira sokszínű, mert minden városnak megvan a maga hangulata, építészete és a látnivalók hosszú listája. A jó hír az, hogy Európa nem olyan nagy, és minden nap más országba utazhat. Bejegyzésünkben virtuális sétát teszünk kedvenc európai városainkban, és megosztunk veletek fontos tippeket, ha úgy döntött, hogy városnézésre vágyik Európában.

Városlátogatás Európába: meleg idő és ízletes konyha Barcelonában

Városlátogatás Európa: Barcelona kikötője

Tengeri szellő, gótikus építészet és sangria: amikor ezt a 3 dolgot hallja, Barcelona jut eszembe. Barcelona Európa egyik legszebb városa, és feltétlenül látogassa meg ezt a várost legalább egyszer az életben. Még télen is enyhe az idő Barcelonában, és ez a város egész évben tökéletes a nyaraláshoz. Ha rajong az építészetért, Barcelona paradicsoma lenne az Ön számára, és feltétlenül látogasson el a Gaudi -székesegyházba, a Güell parkba és a gótikus negyedbe. Azok a turisták, akik egy nyári vakációról álmodnak, élvezhetik a 4 km hosszú strandot, kezükben sangria. Autót is bérelhet, elvezethet a szomszédos városokba, és felfedezheti a kicsi, romantikus strandokat. Barcelona híres futballcsapatáról is, és ha szerencséje van, elkaphat egy focimeccset, de a jegyek néha meglehetősen drágák. Ne hagyja ki Barcelonát és ízletes paelláját!

Városlátogatás Európában: Park Guell Barcelonában

Városlátogatás Európában: Gaudi -székesegyház Barcelonában

Városlátogatás Európában: barcelonai strand

Városnézés Európa: Barcelona felülről

Városnézés Európa: Edinburgh, a fesztiválváros

Városnézés Európa: Edinburgh fesztiválok városa

Nagy -Britannia leglátogatottabb városa, 1999 óta Skócia második legnagyobb városa és egyben fővárosa: ez Edinburgh. Szinte az összes múzeum itt ingyenes, és ha szeretne fesztiválokra járni, látogasson el augusztusban Edinburgh -ba, ahol nyáron több mint 50 000 előadást tartanak. Mivel Edinburgh 2 részből áll, könnyű megtervezni az utazást. A látnivalók elsősorban az óvárosban találhatók, az újban pedig számos divatos kávézó, étterem és üzlet található. De amikor azt mondjuk, hogy Neustadt, akkor ne képzeljen el teljesen modern hangulatot, hiszen ez a 18. század óta létezik.

Városnézés Európába: kilátás Edinburghból

Városnézés Európa: Ross -kút Edinburgh -ban

Városlátogatás Európában: utcák Edinburghban

Isztambul: Ahol Európa és Ázsia találkozik

Városnézés Európa: Isztambul felülről

Isztambul a világ egyik érdekes városa, mert keleti és európai kultúra keveréke. A nagyvárost a Boszporusz két részre osztja: európai és ázsiai, és ez az egyetlen város, amely két kontinensen található. Isztambul 3000 éves múltjával a világ egyik legrégebbi városa. Látnivalók mindenütt megtalálhatók, és a leghíresebbek közé tartozik a Hagia Sophia, a Topkapi palota, a Kék mecset stb. Ha Isztambulba megy, hajókirándulást tesz a Boszporuszon.

Városnézés Európa: Boszporusz Isztambulban

Városlátogatás Európa: A kék mecset Isztambulban

Lisszabon- Portugália fővárosa

Városlátogatás Európa: Lenyűgöző Lisszabon

Lisszabon a közelmúltban vált népszerűvé a turisták körében hangulatos éttermeivel, kis utcáival és gyönyörű kilátásával. Amióta néhány fapados légitársaság elkezdett járatokat ajánlani Lisszabonba, ez a desztináció még népszerűbbé vált az európai utazók körében. Ne várjon, és foglalja le repülőjegyét a napsütötte Lisszabonba!

Városnézés Európába: kilátás Lisszabonra

Városnézés Európa: Lisszaboni kikötő

Városlátogatás Európában: Lisszaboni mesebeli épületek

Prága- Európa egyik legszebb városa

Városlátogatás Európába: látogasson el Prágába!

Élvezi a sört, a hangulatos légkört és az inspiráló építészetet? Ha igen, akkor feltétlenül látogasson el Prágába. A gyönyörű épületek valóban mesebeliek, és amikor Prágában jár, feltétlenül látogasson el a Károly -hídra, amely a város egyik legszebb látnivalója. A hagyományos konyha itt nagyon finom, a lakosok barátságosak és vendégszeretőek. A prágai utazást Bécs és Budapest kombinálhatja is, mert a 3 város nincs messze egymástól.

Városlátogatás Európában: Érdekes építészet Prágában

Városnézés Európa: Prága régi központja

Városnézés Európába: kilátás Prágára

Az örök város- Róma

Városlátogatás Európa: Róma az ókor és az öröm városa

Ki nem szereti Rómát? Nem hiába mondták, hogy minden út Rómába vezet. A látnivalók listája itt végtelen: a Colosseum, a Vatikáni Múzeumok, a Sixtus -kápolna, a Szent Péter -bazilika, a Forum Romunam, a Palatinus -hegy, a Trevi -kút, a Spanyol lépcső stb. Tervezze meg, hogy legalább egy teljes napot kell igénybe venni Vatikán. Rómában mindenütt pizza és tészta illata van, de ne felejtsünk el meginni egy pohár Prosecco -t, és desszertként kipróbálni a gelatót. Valójában nem csak a gelatót ajánljuk desszertnek, hanem élvezzük az olasz fagylaltot, amennyire csak lehetséges!

Városnézés Európa: Colosseum Rómában

Városlátogatás Európában: Trevi -kút

Városnézés Európa: Róma, az ősi város

Városlátogatás Európa: Róma egy valóra vált álom

Városnézés Európába: kilátás Rómára

Pillanat Barcelona felé

Városnézés Európa: Barcelona kilátás

Utcák Barcelonában

Városlátogatás Európa: utca Barcelonában

Barcelona fentről

Városnézés Európába: kilátás fentről Barcelonában

Edinburgh -i kastély

Városlátogatás Európában: Edinburgh -i kastély

Az Edinburghi Egyetem

Városnézés Európába: Az Edinburghi Egyetem

Kilátás Isztambulra

Városnézés Európa: Éjszakai Isztambul

Modern Isztambul

Városnézés Európa: Isztambul éjszaka

Utcák Isztambulban

Városnézés Európa: utca Isztambulban

Városi hangulat Lisszabonban

Városnézés Európa: Lisszaboni utcák

Köd Prágában

Városlátogatás Európában: Károly -híd Prágában

Kilátás Prágára

Városnézés Európába: kilátás Prágára

A régi tér Prágában

Városlátogatás Európában: Prága óvárosi tere