Élő ötletek

Század közepi ház, amelyet nagyra kell értékelni

Mielőtt eldobná ezeket a geometrikus csempéket vagy sajtos tapétákat, olvasson tovább, hogy megtudja, a ház robbantása a múltból álcázott drágakő vagy sem?

Ki gondolta volna, hogy valamikor nem lehet velem utazni az időben? Nemrég felhívtak az új tulajdonosok, hogy nézzek meg egy házat, amit most vásároltak. Telefonon a házat “szerelőnek” nevezték, és a tulajdonosok tanácstalanok voltak, hogy hol kezdjék.

A ház a század közepén volt klasszikus, meglehetősen szokatlan a környéken. Az előző tulajdonos 40 évig birtokolta az ingatlant, és sok eredeti rész még mindig ott volt. Az ilyesmi mindig megdobogtatja a szívemet, így elképzelheti, hogy izgatottan osztom meg megfigyeléseimet a ház középkori rajongóival.

Nagyon érdekes volt látni ennek az ikonikus építészetnek a valódi részleteit. Észrevettem néhány kedvenc részletemet, amikor átmentem a házon.

A következő részletek más otthonokban meghatározzák a század közepének esztétikáját.

Egy középkori ház

Századi ház garázs

Strukturált külső fal. Mielőtt beléptem a házba, észrevettem a bejárati ajtó mellett egy vízszintes kő akcentus falat, nagyon hasonló ehhez. Valójában semmi sem olyan, mint a kő, hogy texturált részletréteget adjon.

Vízszintes, kőből készült fal a bejárati ajtó mellett

Középkori ház bejárata

Dupla széles bejárati ajtók. „Ez jó lesz” – gondoltam magamban, amikor közeledtem a dupla széles bejárati ajtóhoz, amely kívülről szórakoztató színűre festett. “Hé, jó vagyok” üdvözölte a vendégeket.

Dupla széles bejárati ajtók

Középkori ház külső

Bejárati vízi létesítmény. Körülnéztem, miután becsöngettem, és észrevettem egy eredeti vízi létesítményt a bejárati ajtó oldalán. A víz beállítása alacsony és geometrikus volt, és az 1960 -as évek Patkánycsomagjára emlékeztetett.

Bejárati vízi létesítmény

Századi középkonyha

Terrazzo padló. Amint üdvözölték, fel léptem a legszebb fehér terrazzo padlóra. A terrazzo padló az U alakú ház nagy bejáratán és főfolyosóin haladt keresztül.

A nappaliban, közvetlenül a bejáratnál, faburkolatú fal állt

Középkori otthoni nappali

Fa panel ékezetes fal. A nappaliban egy faburkolatú fal volt a bejáraton túl. A fa természetes egyensúlya volt a magas mennyezetnek és a túlméretezett ablakoknak, amelyek hihetetlen látványt nyújtanak.

A nappali sarkában ott voltak azok az őrült függő lámpák

Középkori otthoni nappali kanapé

Vintage trailer. A nappali sarkában ott voltak azok az őrült függő lámpák. Elképzeltem egy játékasztalt, ahol a srácok ülnek és szivarral játszanak, miközben Marvin Gaye -t hallgatják.

Tapéta az 1960 -as évekből

Középkori otthoni étkezőasztali szék

Tapéta az 1960 -as évekből. Vicces színű, giccses tapéta volt a nappali hangsúlyos falán. A hatvanas évek mintáját nem lehetett összetéveszteni.

Nagyméretű ablakok

Század közepén otthoni nappali kanapé

Nagyméretű ablakok. A nappali túlméretezett volt, és nappali és családi szoba volt. A magas mennyezetet kiállították.

Nézze meg a nappali kialakítását

Középkori otthoni nappali kanapé kanapé

Rácsos ablakok. A következő szoba egy étkező volt. Egy fal választotta el a konyhától. A fal tetején rácsos ablakok voltak, amelyek gyönyörű fényt engedtek a konyhába. Az alacsony és magas ablakok modern esztétikát kölcsönöznek.

Narancssárga csempe

Középkori otthoni mosogató

Retro csempe. Ahogy a középkor minden nagy részletére gondoltam, a nagyterem sarkán befordultam, és egy kis vendég WC -ben csempéket fedeztem fel, amelyek az 1960 -as évekből származtak. „Ennek mindenképpen így kell maradnia” – gondoltam. A színek kék és zöld voltak, és annyira bájosak. Kiderült, hogy a kis szerelőnek csak friss festékre és új bútorokra volt szüksége. Wow szeretem a munkám!

Tájékoztasson a középkori otthonáról! Vannak benne eredeti részletek?

Swatt | Miers Építészek, Zuhanó vizek tája, H3K Design, Háromlábú disznótervezés, Design Within Reach, Mikel Irastorza, Jeffers Design Group, Daniel Sheehan Photography, Barker O’Donoghue Master Builders