Egészségedre

Szereljen össze egy lépcsőházat otthon, és élvezze a mozgás szabadságát

Sajnos néha előfordul, hogy még a saját négy falán belül is mozgáskorlátozásokba és bizonyos akadályokba ütközik. Ez különösen az időseket és a testi fogyatékosságot érinti. A házban vagy a kislakásban való felmászás és ereszkedés komoly kihívást jelent az ilyen emberek számára, de a saját lakásban való önálló mozgás elengedhetetlen, a saját otthonában nem lehetnek akadályok, és korlátozzák a szabad mozgást. Szerencsére ilyen esetekben megtalálható a megfelelő megoldás, és ennek neve: lépcsőfelvonó felszerelése. Ha Önnek is nehézségei vannak a lépcsőn való felmászással, az alábbi lépésekben szeretnénk részletes információkat adni az otthoni lépcsőfelvonókról..

Mitől olyan népszerű a lépcsőház mostanában?

A lépcsőház kulcsfontosságú elem, amely lehetővé teszi a többszintes házak és lakások megközelítését. De éppen ez teheti problémássá a saját otthonában való életet. Mivel az életkor előrehaladtával az ízületek fájni kezdenek, és minden mozdulat kínzássá válhat. A szabad mozgás lehetetlenné válik mások segítsége nélkül. Ennek elkerülése érdekében lépcsőfelvonót szereltek fel, amely segít az időseknek vagy a fogyatékkal élőknek a mozgásban maradásban. Az egyiknek egynek kell lennie Lépcső lift  Nem kell újat vásárolnia, használhat vagy egyszerűen bérelhet lépcsőfelvonót. Nagyon különböző lépcsőfelvonó modellek is rendelkezésre állnak a különböző követelményeknek megfelelően.

Saját négy falában ne legyen akadálya a szabad mozgásnak!

lépcsőfelvonó beltéri egyenes sín biztonsági övhöz

Egyrészt a lépcsőfelvonónak ki kell elégítenie a ház lakóinak minden igényét. E tekintetben a modern lépcsőfelvonóknak több lehetősége is van, hogy mindenki megtalálhassa, amit keres. Ha a térd- és csípőízület fáj, álló ülés áll rendelkezésre. Az ülés automatikus elforgatható funkciója, az automatikus lábtámasz és a biztonsági öv további kiegészítő opciók. A modern lépcsőfelvonók nagy előnye az akkumulátoros működés. Áramszünet esetén a felvonó távirányító nélkül is használható. Másrészt fontos, hogy a lépcsőfelvonó jól illeszkedjen az általános berendezési koncepcióhoz. Többféle kivitel közül lehet választani, az ülések és a sínek különböző színekben kaphatók.

Egy ilyen szerzés legyőzi az otthoni mozgás akadályait

lépcsőfelvonó vásárolni további lehetőségeket gyakorlatilag kényelmes

Milyen típusú lépcsőházak vannak?

Kényelmetlen állandóan a családtagokra és a barátokra támaszkodni a járásban. Éppen ezért egyre többen választják otthon a lépcsőfelvonót. De melyik a helyes? Valójában a lépcsőháznak két fő típusa létezik, attól függően, hogy maga a lépcső milyen típusú, így különbséget tesznek az egyenes lépcsők és az ívelt lépcsők esetében. Egy egyenes lépcsőfelvonó halad fel és le egy egyenes sínen, amely pontosan a lépcső hosszához van igazítva. Az ívelt lépcsőfelvonó sínjét a legmodernebb fotometriai mérési technológia segítségével a lépcsőhöz igazítják, így a lépcsőfelvonó minden lejtőt és minden sarkot gond nélkül leküzd. Valójában különbséget kell tenni az egy- és kétsínű lépcsőfelvonók között is. A kettős sín kialakítás jobb megoldás szűk ívű lépcsőkhöz. Tehát a lépcsőfelvonót gondosan kell kiválasztani beltéri használatra, az alagsorba vagy a kertbe.

Otthonának minden területének hozzáférhetőnek kell lennie

A lépcsőfelvonó összeszerelése Válassza ki a görbe lépcsőemelést a különböző lehetőségek közül

Pénzügyi támogatás az egészségbiztosítótól egy lépcsőház építéséhez

Nagyon fontos, hogy az idős emberek a lehető leghosszabb ideig maradjanak otthonukban. Ezért minden akadályt, amely ezt lehetetlenné teszi, le kell küzdeni. Ez a helyzet az emeletre vezető lépcsőkkel. Azonban nem mindenki engedheti meg magának könnyen a lépcsőfelvonót. Sokan biztosan azon tűnődnek, hogy ez neked való -e Lépcsőjármű -egészségbiztosítás Grant? Igen, az egészségbiztosító anyagilag támogatja az időseket és a fogyatékkal élőket az otthoni lépcsőház építésében. Mivel rendkívül fontos, hogy az életteret akadálymentessé tegyék, és a lakókörnyezetet az életkorhoz igazítsák, az egészségbiztosító személyenként akár 4000 eurót is fizet egy lépcsőház építéséért. Ennek azonban fontos előfeltétele, hogy a biztosító elismert gondossággal rendelkezzen.

A lépcsőfelvonó a lakótér javulását jelenti, ezért a lift építését részben fedezi az egészségbiztosító

válasszon lépcsőfelvonó egyenes lépcsőt

Gondolkodik -e azon is, hogy lépcsőfelvonót telepít otthonába, hogy a lépcső ne álljon akadályok elé? Ezután válassza ki a legmegfelelőbb modellt, a lépcső típusától függően. Ettől függően más árat is kell fizetnie. A lépcsőfelvonók azonban sok pénzbe kerülnek, de ezt érdemes a kényelem és a személyes jólét jegyében saját otthonában.

Érje el célját könnyedén

válassza ki a megfelelő modellt a kerti lépcsőfelvonóhoz