Egészségedre

Maca kapszula: miről van szó?

Mi van a Maca kapszulák mögött? A perui maca növényt évezredek óta helyben értékelik állítólag gyógyító és erős tulajdonságai miatt. Közelebbről megvizsgáltuk a maca kapszulákat.

Miért olyan népszerűek a maca kapszulák??

De ha megnézi azoknak az ügyfeleknek a véleményét, akik például megvásárolták a Maca kapszulákat a Gloryfeel -től, gyorsan láthatja, hogy nagyon dicsérik őket.

A felhasználók és még sokan mások szerint a kapszulák hasznos energiaforrások, amelyek nemcsak a teljesítményt növelik, hanem az általános hangulatot is.

bio maca por étrend -kiegészítő

Még az inkák is macát használtak

A maca növényt egyszerű zsázsihoz lehet hasonlítani. Perui Andokban természetes környezetben nő. A gumó gyökerét a maca hatóanyagainak kivonására használják. A régió lakói több mint 2000 éve úgy tűnik, hogy a gumó használatára támaszkodtak. Mert állítólag még az inkák is értékelték a növényt.

Érdekes tény: Mivel a növényről azt mondják, hogy erős potencianövelő hatást fejt ki, az Andok számos falujában csak a házaspárok fogyaszthatják a gyökeret..

maca izzók egészséges szuperétel

Mit mond a tudomány a maka növényről??

Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a hatóanyag nem képes aktívan beavatkozni a szervezet hormontermelésébe. Ugyanakkor megfigyelhető, hogy a férfiak meglévő funkcionális rendellenességei pozitívan befolyásolhatók.

Nem világos, hogy ez valódi hatás -e, vagy egyfajta placebo -hatás lép életbe.

Maca – nem normális növény

A növények, amelyekből a Maca kapszula kivonatát nyerik, extrém, akár 4400 méteres tengerszint feletti magasságban nőnek. Ennek megfelelően a növények folyamatosan ki vannak téve a magas hőmérséklet -ingadozásoknak. Ez az évezredek során azt jelentette, hogy a növény ideálisan alkalmazkodott a zord környezethez. Nagy mennyiségű vitamint, nyomelemet és tápanyagot tárol a gumóban, hogy egész évben elegendő energiával legyen ellátva.

A macát helyben használják az Andokban és Dél -Amerika nagy részein. A gumót péppé főzzük, és desszertként fogyasztjuk. Világszerte a maka kivonatot főként kapszulák formájában alkalmazzák. De vannak ajánlatok a Maca porra is.

maca kapszula egészséges étrend -kiegészítő

Mit tartalmaz a Maca kapszula?

A Maca gumóban több mint 60 létfontosságú anyag található. E növények tápanyagtartalma ezért nagyon magas. Ha a gyökeret szárítják és porrá dolgozzák fel, akkor ez körülbelül 16% fehérjét tartalmaz. Egyéb összetevők:

  • Omega-3 zsírsavak
  • Esszenciális aminosavak
  • Antioxidánsok

maca növény egészséges hatása

Helyesen vegye be a maca kapszulákat

Nem várhat csodákat egyik napról a másikra. A kapszulák sok felhasználója azt állítja, hogy az első változások három -hat hónap múlva jelentkeznek. A konkrét fejlesztéseket a különböző emberek különbözőképpen érzékelik.

Annak érdekében, hogy az összetevők gyorsan felszívódjanak, a Maca kapszulákat naponta egy pohár vízzel kell bevenni éhgyomorra.

A koncentrációtól függően napi egy -két kapszula elegendő. Ha szükséges, használjon többet vagy kevesebbet. Itt az egyéni érzés a döntő.

maca por gumó egészséges

Az étrend -kiegészítőket egyre gyakrabban használják

A Maca kapszula számos létfontosságú anyag első osztályú forrása. Ide tartozik a vas, a cink és a jód, valamint a B2 -vitamin vagy a C -vitamin. Ideális esetben a táplálékkal be lehet vinni a létfontosságú anyagok napi szükségletét. Megfelelő testmozgásra van szükség ahhoz, hogy a szervezet optimálisan feldolgozza azokat.

Sajnos a modern mindennapi élet nem mindig teszi lehetővé, hogy ezt megvalósítsuk. Emiatt egyre több fogyasztó választja a kiváló minőségű étrend-kiegészítők, például a Maca kapszula használatát.

A kapszulák azonban nem csodatabletták. Mert még a kiváló minőségű hatóanyagok sem tehetnek sok jót a szervezetnek, ha az alap nem elegendő. A dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás és a magas zsírtartalmú étrend csak néhány példa az egészséges testet akadályozó szokásokra.

fitness maca kapszula egészséges

Következtetés – A Maca kapszulák inspirálják a felhasználókat

A tény az, hogy a Maca kapszulák fontos létfontosságú anyagok sokaságával állhatnak elő. Az a tény, hogy a gyökeret évezredek óta használják, önmagáért is beszél. Ennek nagyszerű módja a nagy számú pozitív vélemény. Mivel a kapszulákat étrend -kiegészítőként engedélyezték, teljesen biztonságosak is.

   fitness férfiak maca kapszula táplálék -kiegészítők