Egészségedre

Hogyan működik a fogyókúrás víz diéta és egészséges?

Mint minden gyors fogyás ötlet, a karcsú víz diéta népszerűsége nagyon gyorsan nőtt. Minden egyszerű képletben azonban sok csapda és lehetőség van a megtévesztésre. Ezért kezdjük elmagyarázni, hogy mi a karcsú víz diéta valójában NEM képviseli. Aztán tényszerű magyarázatokkal folytatódik. Végül visszatérünk arra a kérdésre, hogy mennyire egészséges ez az étrend, és milyen egyéb feltételeknek kell megfelelni annak érdekében, hogy hatékony legyen.

Van olyan víz is, amely karcsúvá tesz minket?

minden csodálatos volt a karcsú vízzel

Mi az a vékony víz diéta nem!

A karcsú víz diéta semmilyen módon nem segít abban, hogy állandóvá váljon Elhízás probléma megoldani. Az étrend sem helyettesítheti az egészséges táplálkozást. Ez szintén nem átfogó táplálkozási terv.

Általában egészséges sok vizet inni

igyon elég vizet - remek ötlet

Akkor mi ez a diéta??

A vékony víz diéta azoknak való, akik igyekeznek egészségesen táplálkozni, és nagyjából sikeresek. Ideális lenne azokban a helyzetekben, amikor kivételként egyszerűen néhány nappal túl sokat vagy túl egészségtelenül ettünk. Ezzel a stratégiával elég gyorsan pótolhatja magát. A karcsú víz diéta szintén jó módszer a test méregtelenítésére anélkül, hogy teljesen megváltoztatná a szokásos étkezési tervet.

Fontos a megfelelő mennyiségű összetevő beszerzése

egyszerű - a vékony víz

Ez magában foglalja a diétát!

A karcsú víz diéta egyszerűen az anyagcsere fokozásáról szól, zöldségek és víz egészséges kombinációjával. Ötvözi az uborkát, a citromot, a gyömbért és a mentát, és készít belőle egy italt. Ezt azután rendszeres időközönként részegítik egy napon a zsírégetési folyamat elősegítése érdekében. Napközben a szokásos víz helyett a víz és a zöldségek keverékét issza. Ez minden!

Néha a sovány víz valójában nagyon csábítónak tűnik

fogyni nagyon jó fogyás

A karcsú víz diéta összetevői

  • Két liter víz,
  • Bio citrom,
  • Közepes vastagságú gyömbér 3 cm hosszú,
  • Közepes méretű uborka,
  • 10 nagy vagy 15 kicsi mentalevél.

Az elkészítés nagyon egyszerű:

Az összes hozzávalót alaposan megmossuk, a gyömbért, a citromot és az uborkát szeletekre vágjuk. Tegye őket egy kis tálba néhány percre. Ezt követően a fahéjlevéllel együtt adjuk hozzá a vízhez. Már majdnem kész! Hagyja az italt a hűtőszekrényben néhány órára, hogy a zöldségekből származó egészséges összetevők jól felszívódjanak a vízben. 3 óra a minimum, de a legjobb lenne, ha körülbelül fél nap múlva inna meg a sovány vizet.

A csak uborka víz is segít a fogyásban 

az uborka vízzel remek keverék

Mikor kell inni ezt a vizet??

Mindenkinek más, amikor inkább vizet kell innia. Ezzel a diétával is így van. Egyesek számára egészségesebb, ha evés előtt isszák a vizet. Mások jobban tolerálják étkezés után. Sokkal többen nem tesznek különbséget, ha elég vizet isznak.

Vannak, akik ugyanabból az összetevőből készítenek teát, és mézzel édesítik

méz és egészséges összetevők - remek ötlet

A megfelelő táplálkozási terv hozzá

Természetesen a karcsú víz diéta nem tesz jót, ha egészségtelen ételekkel tömik magukat, vagy túladagolják. Kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozási tervre van szüksége. Ideális esetben sok zöldséget, kevés vagy egyáltalán nem tejterméket, sovány húst vagy egészséges húspótlót kell tartalmaznia a napi menüjében. Ragaszkodjon a szerény adagokhoz túlfogyasztás nélkül! Az érzékeny gyomor számára a karcsúsító víz kissé agresszív lehet a gyömbér miatt! Nem szabad éhezni és egyszerre inni!

A közelmúltban „felszedett” kilók gyorsan leadhatók 

A karcsú víz finom és egészséges lehet

A karcsúsító víz diéta egészséges?

Azoknak az embereknek, akiknek nincsenek speciális gyomor -bélrendszeri problémáik, ez az étrend csak egészséges lehet. Jó kiegészítője az egészséges táplálkozási tervnek. Ugyanakkor kellőképpen hidratált lesz. Ezt a diétát azonban nem szabad több mint egy hétig folytatni, mert végül is a tiszta víz a legjobb a szervezetünk számára. A szervezet méregtelenítésére havonta egyszer megismételhető, de nem gyakrabban! Legyen óvatos, mert az érzékeny gyomrot irritálhatják a vegyes zöldségek és a fűszeres összetevőket, például gyömbért tartalmazó italok.

Sok sikert kívánunk az egészséges alak megőrzéséhez, valamint boldog és élvezetes nyarat!

Ez az üdítőital is ideális lenne vendégei számára

Schlanhkwasser nagyszerű összetevők

Egy másik szép változat a vízből a fogyáshoz

nagyon jó ital - remek ötlet a fogyáshoz

Vigyázat! Ez az ital irritálhatja a fájó gyomrot 

nagyon nagy vékony víz - nagy asztal a kertben

Vegyen inkább szénsavmentes vizet, mint habzó vizet

sok remek ital a karcsú vízzel

Egy másik nagyszerű lehetőség a vendégek számára!

igyon sok sovány vizet fogyni

Így élvezheti a nyarat és lefogyhat!

citrom mentával a vízben