Egészségedre

Ezt kell tudnia, hogy a megfelelő facsarót választhassa

Miért van szükségünk facsaróra? A gyümölcscentrifuga nemcsak a gyümölcsök és zöldségek fogyasztását teszi különösen könnyűvé és kellemessé a gyermekek és a felnőttek számára. A gyümölcs- és zöldséglevek fogyasztása gyümölcslevek formájában is sokkal gyengébb a gyomor -bélrendszerünkben. Ezért a frissen facsart gyümölcsleveket jobban tolerálják, különösen az érzékeny gyomrú emberek számára, és ezért jó alternatívát jelentenek a nyers gyümölcsök és zöldségek számára. Végül, de nem utolsósorban az egészséges gyümölcslevek is sokat segítenek azoknak, akik sokat utaznak és "Vedd el az energiát" szükséges.

Alma nagy ötletek lassú facsaró

A különböző princípiumok, amelyek alapján a facsarók működnek

Különböző típusú facsarók léteznek, különböző működési elvekkel. Ezek határozzák meg az árkategóriájukat is. Az olcsóbb facsarók a centrifuga elvén vagy gőzzel működnek.

Van még az úgynevezett lassú facsarók vagy hideg facsaró. Ez a facsarás préshenger vagy préscsavar segítségével. A legújabb készülékek két különösen éles pengével is rendelkeznek, az úgynevezett kettős pengékkel. Ezeket először friss gyümölcsök és zöldségek apró darabokra vágására használják. Ezeket óvatosan összetörik. Végül tömörítik és a préshenger segítségével a képernyőhöz nyomják. A lassú facsarók drágábbak, de a gyümölcsöknek és zöldségeknek lassabban, ezért sokkal kíméletesebben adnak gyümölcslevet.

energia a mindennapi élethez modern design

Melyek a lassú facsarók előnyei?

Lassú facsarólevek nagyon magas hőmérséklet létrehozása nélkül. Ily módon a felhasznált termékek fontos összetevői jobban megőrződnek, ami azt jelenti, hogy a gyümölcslevek különösen gazdagok vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban.

Különbségek a különböző Slow Juicer modellek között

Az egyes Slow Juicer modellek között bizonyos különbségek vannak. Amint már említettük, az újabb készülékek nemcsak préshengerrel vannak felszerelve, hanem két különösen éles pengével is, amelyekkel a gyümölcsöket vagy zöldségeket feldarabolják a préselés előtt. Alapvetően kiváló minőségű készüléket kap az idősebb generáció modelljével, és jobb eredményeket ér el, mint gőz- vagy centrifugafacsaróval.

moheren, mint nagyszerű zöldségötletek

Ez egészséges gyümölcsöt és zöldséget tartalmazó, vegyes italt hoz létre

Olyan részletesen ismertettük a friss gyümölcslevek elkészítésének folyamatát, hogy tudatosítsuk benne, milyen gondosan dolgozzák fel a felhasznált élelmiszereket kiváló minőségű facsarókkal. Az eredmény egy folyékony keverék, amely gyengéd a gyomorhoz és könnyen élvezhető. Ugyanakkor ugyanakkor a lehető legnagyobb mennyiségben tartalmaz értékes összetevőket, például vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat, amelyek mindegyike elengedhetetlen az egészséghez.

lassú facsaró modern design

A jó facsarók származási országa

Bizonyos országok különösen jól specializálódtak bizonyos áruk előállítására. Ez vonatkozik a lassú facsarókra is. A legjobb facsarók általában Koreából származnak. Erre legalább két okból kiváló alapja van. Egyrészt nagyon hosszú hagyománya van ebben az országban az egészséges gyümölcslevek készítésében. A helyi piacon tehát nagy a kínálat, de erre is nagy szükség van. Ezen túlmenően, mint sok más ázsiai ország, Korea is nagy hagyományokkal rendelkezik a kiváló minőségű konyhai készülékek gyártásában.

így sikeresen megtisztíthatja az érméket

Tippek a lassú facsarólevek élvezetéhez

Néhány tipp a friss gyümölcslevek fogyasztásához:

  • A legjobb, ha a gyümölcsleveket éhgyomorra vagy körülbelül két órával azután eszik, hogy szilárd ételt fogyasztott. Az élelmiszer -kombinációs elvek betartása a mindennapi életben döntő fontosságú az Ön egészsége és a gyomor -bél traktus működése szempontjából.
  • Törekedjen a felhasznált termékek választékának megváltoztatására.
  • Annak érdekében, hogy ne legyen nehézsége a gyomorban, a legjobb, ha csak egyféle gyümölcsből vagy zöldségből inni. A citrusfélék és a banán kombinációja azonban lehetséges. Mindkettő semlegesíti egymást, és az eredmény egy keverék, amely gyengéd a gyomorhoz.
  • A zöldség- és gyümölcslevek egyaránt kombinálhatók chia maggal és dióval, egyes esetekben kókusztejjel. Ezáltal töltelékkel kevert italok jönnek létre, amelyek tökéletesek lennének különösen reggelire. sok termék és egy facsaró