Egészségedre

Engelbert Strauss munkaruha: nagy választék és kiváló minőség

Engelbert Strauss Munkaruha Engelbert Strauss Outlet

engelbert strauss: nagy választék, kiváló minőségű termékek

Az Engelbert Strauss német márkagyártó, ugyanakkor postai rendelési és kiskereskedelmi vállalat. A cég elsősorban munkaruhákat és termékek széles választékát kínálja a munkavédelem területén.

A kínálatot irodai kellékek, szerszámok, cipők, szabadidős ruházat és ipari kellékek teszik teljessé. A cég székhelye Biebergemünd.

Engelbert Strauss munkaruha

engelbert strauss Munkaruha és munkahelyi biztonság Fotó engelbert strauss

engelbert strauss munkaruha és munkavédelem

engelbert strauss munkaruha és munkavédelmi női kollekció

engelbert strauss – a vállalat sikertörténete

A cég a August Strauss által megkezdett seprű- és ecsetkereskedelemben gyökerezik. A szakmai hagyományt fia, Engelbert Strauss folytatta. 1948 -ban megalapította a mai vállalatot. Tíz évvel később, 1958 -ban a termékválasztékot textíliákra is kiterjesztették. A hatvanas évek közepén Engelbert Strauss tevékenységét postai rendelésre váltotta. Ekkor a cég ügyfelei főként az építőiparból érkeztek. 1973 -ban az engelbert strauss GmbH und Co. KG rendszeresen elkezdett katalógusokat küldeni. 1994 -ben egy új logisztikai épületet építettek Biebergemündben az ottani helyiségekben. Ezt 2000 -ben bővítették, és öt évvel később megduplázták. 2008 -ban újabb bővítésre került sor. 2015 -ben a vállalat helyét kibővítették, hogy nagyszámú irodát és különböző helyiségeket foglaljon magában, amelyeket képzésre és továbbképzésre használnak. Ezenkívül a cég telephelyén új zászlóshajó üzlet épült. Engelbert Strauss azonban nemcsak ebben az országban tevékenykedik. A cég 1996 -ban bővült, és megnyitotta első leányvállalatát Ausztriában, pontosabban Linzben. De ezzel sem állt meg, hiszen 2002 -ben Angliában leányvállalatokat adtak hozzá. Mások Belgiumban, Hollandiában, Csehországban, Szlovéniában, Luxemburgban, Svédországban és Svájcban következtek. A társaság a postai rendelésen kívül egy-egy kiskereskedelmi üzletet üzemeltet a bajorországi Bergkirchenben, a hesseni Biebergemündben és a baden-württembergi Hockenheimben. A társaság továbbra is családi kézben van: a cég alapítójának fia, Norbert Strauss, felesége, Gerlinde, valamint a fiai Henning és Steffen Strauss vezetik. Így a társaság 100 százalékban független.

Engelbert Strauss ipari stílusú munkaruhaüzlet

Engelbert Strauss munkaruhaüzlet biztonsága és minősége

Engelbert Strauss munkaruha bolt

Engelbert Strauss termékek, online áruház és üzletek

Az engelbert strauss különböző termékeinek kiváló minőségéről és kiváló kivitelezéséről ismert. Tehát nyugodtan feltételezhető, hogy sokáig élvezni fogja a különféle cikkeket. Az évek során a kínálat folyamatosan bővült, így ma már a termékek széles skáláját tekintheti meg. A honlapja Engelbert Strauss nagyon világos, így könnyen navigálhat a kívánt termékekhez. Még akkor is, ha olcsón keres, megtalálja, amit keres az online áruházban: Az „Eladás” szakasz erre a célra érhető el. Ezenkívül a honlapon már értesülni fog a “férfiak”, “nők”, “gyermekek” és “cipők” területéről szóló hírekről. Ez is kiküszöböli a keresési gondokat. Egy kattintás a kívánt kategóriára, és máris képben vagy az új termékekről. Az online áruházban a rendelési folyamat is teljesen egyszerű, és gyorsan elvégezhető. A kívánt árut a lehető leghamarabb szállítjuk. Fizetéskor választhat a számlavásárlás, az előrefizetés, a hitelkártya, az utánvét, a beszedési megbízás és a PayPal között. Természetesen, ha kívánja, más fizetési módot is választhat egy másik megrendeléshez, mint a korábban kiválasztott lehetőség. Az engelbert Strauss üzletek, amelyeket “workwearstores ®” -nek hívnak, szintén lenyűgözőek a különféle termékek széles választékával, a személyzet kiváló tanácsaival és még sok mással. Például nem probléma, ha sokféle kérdéssel és problémával fordul az alkalmazottakhoz. Itt nyugodtan feltételezheti, hogy szakértő és hozzáértő válaszokat fog kapni, amelyek valóban segítenek. Érdemes tehát nemcsak az online boltba, hanem a különböző üzletekbe is ellátogatni.

engelbert strauss munkaruha és vidéki munkavédelmi munka

nagyjából az engelbert strauss munkaruha kollekciót