Egészségedre

Éljen egészségesen nyáron: ezt a 9 dolgot mindig magával kell tartania!

Ha nyáron egészségesen szeretne élni, akkor bizonyos szokásokat kell kialakítania. Nincs olyan sok, és nem is olyan bonyolult, de bizonyos fokú fegyelem szükséges ahhoz, hogy hosszú távon ragaszkodjunk hozzájuk. Összeállítottunk egy listát, amelyből 9 kell, hogy legyen nálad, ha minden rendben lesz, és élvezd ezt a csodálatos szezont. A normál városi életre és a nyaralásra is vonatkoznak.

Az egészséges élet nem lehetséges jó víz nélkül!

egészséges élet ital víz nő

Az egészséges élethez egy üveg vizet kell magával vinnie

Meg kell magyaráznunk újra, miért olyan fontos, hogy nyáron elegendő vizet igyunk? Ez elengedhetetlen, különösen az igazán forró hónapokban. A víz minősége azonban nem mindenhol jó. Különösen nyaraláskor nincs garancia.

Ezért legyen nálad egy üveg ásványvíz vagy egy ellenőrzött minőségű. Legalább egy! Vannak bizonyos vízkészítmények, amelyeket további egészséges összetevőkkel gazdagítottak. A magnézium, a kalcium és más hasznos ásványi anyagok azonnal fogyaszthatók.

Tervezze meg jól étkezéseit, hogy egészségesebben élhessen!

saláta a nyári egészséges életmódhoz

Egészséges snack

A rendszeres, egészséges táplálkozás elősegíti az emésztőrendszert, és ugyanolyan fontos mindenkinek, aki egészségesen szeretne élni. Bízzon az egészséges megoldásokban a szokásos snack ételek helyett. Manapság ilyen nagy választékban kaphatók a bárok, amelyek nagyon kompaktak, de ugyanakkor nagyon ízletesek és elegendő energiát adó termékekkel készültek. Mindenképpen érdemes néhányat magával vinni.

Sok élelmiszer természetes probiotikum

diy probiotikumok ötlet egészséges életmód

Probiotikumok

Nyáron a hőség miatt sokkal érzékenyebbek vagyunk az ételek egyes összetevőire. Ezenkívül az egzotikus ételek vagy ezek kombinációi néha valóban veszélyesek normális emésztésünkre nyaraláskor. A kellemetlen helyzetek kockázatának csökkentése érdekében mindig probiotikumokat kell fogyasztania! Keresse meg az Önnek megfelelő terméket, és vigye magával. Mellesleg vannak olyan ételek is, amelyek egészen természetes probiotikus hatás birtokolni.

A fényvédők kötelezőek az egészséges életmódhoz

élj egészségesen és használj fényvédőt

Fényvédő

A fényvédő krém egyike azoknak a termékeknek, amelyeket természetesnek vesznek. Meglepően sokan vannak azonban, akik otthon hagyják őket. A tudósok arra figyelmeztetnek, hogy a Napunk egyre veszélyesebb. A legjobb, ha ebben a szezonban egy lépést sem teszünk anélkül, hogy óvatosan vigyáznánk a bőrünkre fényvédő termékkel. Ha meg akarja védeni bőrét a méreganyagoktól, akkor ökológiai termékeket válasszon. Azonban fontolja meg, rengeteg természetes alternatíva létezik a fényvédőre is.

A napozás utáni hidratálás szintén nagyon fontos

nap után ötlet egészséges életmód

Napozás után

A megfelelő krém alkalmazása a napsütés után ugyanolyan fontos, mint a napvédelem előtte. Bőrünk sok nedvességet veszít, és a napsugarak is irritálják. A kellemetlen érzések és a bőrpír elkerülése érdekében megfelelő ápolószert kell alkalmazni. Vannak speciális krémek, amelyeket kifejezetten erre terveztek. Ezen kívül sok természetes olajjal (például argánolajjal) rendelkezik, amelyek szintén jótékony hatással vannak a bőrre.

Mindig legyen nálad sminkeltávolító törlőkendő!

ötlet az egészséges életmód smink eltávolítására

Sminkeltávolító törlőkendők

Nyáron természetesen szeretnénk sminkelni és remekül kinézni. De sok helyzetben meg kell tudnunk tisztítani az arcunkat gyorsan. Biztosan nem akarsz a szempillaspirállal az uszodába vagy az óceánba menni, ugye? Még a vízálló termékeknél is fennáll annak a veszélye, hogy az arcára kenődnek, túl nagyok. Még akkor is, ha izzad, nem túl egészséges a bőrének, ha egyszerre visel sminktermékeket. Ha észreveszi, hogy sminkje elkenődött, akkor a lehető leghamarabb el kell távolítania. Ezért mindig hordjon magánál speciális kendőket, amelyekkel ezt gyorsan és bárhol megteheti! Válasszon kiváló minőségű terméket megfelelő ápoló olajjal.

Az egészséges élet azt is jelenti, hogy jól nézel ki. Ez a hajra is vonatkozik!

egészséges, szárító haj

Törölköző hajszárításra

Ha nem szárítja meg a haját közvetlenül a medencében vagy az óceánban való úszás után, akkor elveszíti friss színét és egészséges textúráját. Ezért a legjobb, ha mindig van egy speciális kendő. A bambuszból készült termékek különösen alkalmasak, mivel hipoallergének és könnyen ápolhatók. Miután megszárította a haját, gyorsan visszahelyezheti a törülközőt a zsebébe. Ha egészségesen szeretne élni, vigyáznia kell a megjelenésének erre a aspektusára is!

Nyáron az egészséges élethez gyakrabban kell permetezni, mint télen

távolítsa el a baktérium spray -t

Baktérium spray

Nem csak az emberek szeretik a meleg időt, hanem gyakorlatilag az összes többi élőlény is. Mindenekelőtt a mikrobák! Ha sokáig zárt helyiségben tartózkodik, ahol a higiénia nem meggyőző, akkor baktérium spray -vel védheti magát. A szállodákban, egészségügyi létesítményekben, még a buszon vagy az autóban is nagy segítség lehet.

Válasszon természetes dezodorokat egészségének védelme érdekében

hogy a dezodor egészségesen éljen

Természetes dezodor

Természetesen a dezodor olyan dolog, ami nélkül nyáron nem lehetne! De minden egészséges alternatíva mellett valójában kár mesterséges összetevőket tartalmazó terméket beszerezni. Válasszon egy természetes dezodort, és akkor egészségesen élhet és jó illatú lehet!

Végezetül szeretnénk emlékeztetni arra, hogy a jó táplálkozás és a jó hangulat további két feltétele az egészséges és boldog nyárnak. Mindig tartsa észben ezeket a gondolatokat!

A magnéziummal dúsított víz nyáron egészségesebbé tesz

a víz magnéziummal egészségesen él

Saját fagylaltot is készíthet cukor nélkül

a cukor nélküli fagylalt egészségesen él

A természetes probiotikumok egészségesebbé teszik az életünket!

növényi probiotikumok nagyszerű ötlet az egészséges élethez

… A probiotikumok ízletes gyümölcslé formájában is élvezhetők

egészséges életmód házilag készített probiotikumok

Egy másik egészséges ötlet a kettő között

az egészséges életmód ötlete