Egészségedre

Egészséges életmód – az életmód legújabb trendjei

Egészséges életmód – fontos kulcsszó a téli életmód jelenlegi trendjei között

A jövőt megjósoló emberek sokféle területen megtalálhatók. Többek között az életmódban. Megnézik az emberek hozzáállását, és előre megmondják, milyen stílus és dizájn teszi boldoggá a fogyasztókat és a szakértőket a következő évben. A legtöbb tendencia így adódik.

Pontosan ez a fontos: Az új tervezési trendek és stílusok azért vannak, hogy érzelmesebbé, izgalmasabbá és egyszerűen jobbá tegyük az életünket. Ez mindig is így volt, de az utóbbi években egyre nyilvánvalóbbá vált. 2017 -ben az egészséges életmód minden korábbinál erősebben képviselteti magát az Életmód Trendekben.

Egészséges életmód – Csodaország trend

egészséges életmód csodavilága

Az érzelmek és a kalandok egészségesek, segítenek megváltoztatni a perspektívát, leküzdeni az elavult viselkedési mintákat és a kapcsolódó problémákat. A „csodaország” trend ebből az elképzelésből következik. De mit is tartalmaz pontosan? A csodaország trend az északi világból merít ihletet. A belsőépítészet és a téli ruházat kiválasztásakor gondoljon az északi tájakra, az égboltra és a felhőkre, a jéghegyekre és a hegyekre.

A belsőépítészetben télen a dekoráció révén könnyedén bevezetheti ezt a stílust. Használjon sok gyapjút és pamutot, valamint puszta anyagokat. Folytassa a kristályok és ásványok terjesztését ékszerként és dekorációként.

Ezután fűszerezheti belsőépítészetét, de ruháit is „Wunderland” színekben. Tedd oda jéghideg kék, fehér, láva, hideg szürke, benzin, naplemente árnyalatokra.

A sikeres wunderlandi stílus karakteresen sok eskapizmussal rendelkezik, és sok bátorságot áraszt az új utakhoz és a sok felfedezéshez. Ha ez a megfogalmazás túlságosan elvont számodra, akkor egyszerűen megpróbálhatod behozni otthonodba az északi természet iránti érzést. Mindkét esetben szabadnak érzi magát a felesleges keretektől és korlátozásoktól.

Stílusosan szkennelve

egészséges életmód szkennelt trend

Ez a téli trend a röntgensugárzásból és minden más, a fénysugarakhoz kapcsolódó technológiából merít ihletet. Ez a szkennelt stílus arról szól, hogy átnézzük az élet lényeges elemeit. Ezt a trendet használják a tervezésben és a belsőépítészetben is. A kreatív, gyakran színes minták finomnak, romantikusnak és érdekesnek tűnnek. És drámai is.

A nyomatokkal ellátott textíliák természetes felhasználást találnak ebben a stílusban. Szintén alkalmas a selyem, tüll, papír.

A színek tekintetében például a következők közül választhat: rengeteg szén, mérsékelt szürke tónus, világos rózsaszín, mályva árnyalat.

A „Wunderland” -hez hasonlóan ez a tendencia ösztönzi az új felfedezések iránti vágyunkat. A szakemberek egyfajta kreatív darwinizmusnak is nevezik. A Wunderlanddel ellentétben ez az életmód -trend azoknak való, akik szeretnének egészséges életmódot elérni a modern technológiákon belül.

Egészséges életmód – Kollázs

egészséges életmód érdekes fekete -fehér

Ez a stílus arra szolgál, hogy lehetőséget adjon önmagad kifejezésére. A pszichológusok többsége megerősíti, hogy ez az egészséges életmód része. A kollázstrend ihletet merít a memphisi dizájnból, a szabálytalan formákból, lehetővé teszi a különböző minták és ábrák adaptálását, és gyakran a „vágás és beillesztés” módszert alkalmazza.

A közös pont ezen és a jelenlegi téli életmód trendek korábban leírt szempontjai között az anyagok. Itt is jól használják a gyapjút és más mintákkal nyomtatható textíliákat.

A fehér, fekete és fekete-fehér, rouge-rózsaszín, világoskék és gyöngyszürke monokróm bútorok megfelelőek. A kollázs trend nagyon emlékeztet a 80 -as évekre. De elviszi azt, amire egészséges életmódunkhoz szükségünk van, és minden mást kihagy.

Élénk színek, izgalmas geometriai minták és moduláris koncepciók, valamint a múlt, a jelen és a futurisztikus víziók legjobb aspektusainak keveredése – mindez biztosítja az optimizmust és a mozgást metaforikus és közvetlen értelemben.

Kozmikus trend

kozmikus trend egészséges

Ebben az esetben a világegyetem nem a jövőkép, hanem metafizikai fogalom. Az ilyen szimbólumok arra emlékeztetnek bennünket, hogy ezen a világon minden és minden összefügg. Ez ösztönözné egészséges hozzáállásunkat, amely többek között a mindennapi kérdések megfelelő nézőpontjából származik.

A kozmikus irányzat reprodukálja az északi fények és a felrobbanó csillagok hangulatát, a gyöngyházhatást és mindent, ami mély és meghatározhatatlan hatásokat ébreszt bennünk.

Mindezek az életmódirányzatok tükrözik a világról alkotott felfogásunkat, amely mély és érzelmes. Arra ösztönöz bennünket, hogy közöljük érzéseinket és világnézeteinket, vagy vizuális formában fejezzük ki azokat. Ideális az egészséges hozzáálláshoz télen, ami megmenekít minket az elszigeteltségtől, és ugyanakkor biztosítja azt a melegséget és kényelmet, amelyre vágyunk.

Egészséges életmód – Mutassa be a Csodaország trendet otthonába dekorációként

egészséges életmód dekorációs lakás

Ez a tendencia párnahuzatokkal is megvalósítható

egészséges életmód dekoráció nappali

Egészséges életmód – eredeti dekoráció a bejárati ajtóhoz

egészséges életmód északi életmód

 A szürke tónusok tökéletesen kombinálhatók a világos rózsaszínnel  

egészséges életmód ruházat

Nem csak a ruházatban, hanem a házban is

egészséges életmód rózsaszín szürke

Egészséges életmód – a pirosító rózsaszín jó választás

egészséges életmód színei

Fekete -fehér – a retro stílus visszatért a stílusba!

egészséges életmód vintage ruházati stílus

Ez a klasszikus kontraszt otthon is jól működik

egészséges életmód fekete -fehér

Egészséges életmód – A hangsúlyt a cipőkre is fel lehetne helyezni

egészséges életmód hosszú egészséges élet

Feküdj a … űrre

egészséges életmód kozmikus stílus