Egészségedre

A modern világ elrejti a veszélyeket: az elektroszmog és hogyan védekezhetünk ez ellen?

Védelem elektroszmog ellen

Krónikus kimerültség, gyengítő fájdalom, hányinger. Először az erő csökkent, aztán jött a fájdalom. Orvosról orvosra, de az okot továbbra sem sikerült megtalálni. Ha ez ismerősen hangzik, kapcsolja ki a mobiltelefont. Van egy nagy láthatatlan darabja a rejtvénynek, amelyet mintha figyelmen kívül hagytak volna, és ezt nevezik elektroszmognak. Vannak, akik rendkívül érzékenyek az elektromágneses sugárzásra.

Elektrosmog – a hatalmas elefánt a szobában

Elektrosmog - a hatalmas elefánt a szobában

Lehet, hogy “elektroszmog” az elefánt a szobában, amely megzavarja a normális, egészséges ritmust és diszharmóniát okoz? Ha közelebb viszünk az elektroszmog jelentéséhez, akkor meggyőzöd magad arról, hogy ez a hatás valóban létezik. A tények meglepően sokkolóak, ezért az aggasztó valóságot és a kifejezéseket könnyen emészthető információként próbáltuk megmagyarázni.

A modern világban számos elektromágneses szennyezés forrása van

A modern világban számos elektromágneses szennyező forrás létezik

Sokan már meg vannak győződve: az elektroszmog megbetegít. De hogy mit is jelent pontosan az elektroszmog, magából a kifejezésből lehet következtetni. Világos, hogy mi az „elektromos” – köze van az elektromos mezőhöz és az elektromágneses sugárzáshoz, a modern világ állandó társaihoz. A „szmog” kifejezést a légszennyezéssel kapcsolatban használják. Az emberek nemcsak a napsugárzásnak vannak kitéve, hanem az elektroszmognak is. Az elektromágneses sugárzás minden olyan elektromos készülékből származik, amelyet a képen lát – a mobiltelefonok, Wi -Fi -eszközök, táblagépek, vezeték nélküli adatátvitel befolyásolja az egészségünket a hormonális folyamatok megzavarásával, és néha még olyan mértékben is, hogy rákot okozhat.

Megnéztük, mit mond a tudomány, és van néhány gyakorlati megoldásunk és tippünk az elektromágneses szennyezés elkerülésére.

Elektrosmog elleni védelem: így elkerülheti

Elektrosmog elleni védelem: így elkerülheti

Mindenki tudja, hogy a mobiltelefonok károsak az egészségre. De garantált -e az elektroszmog elleni védelem a mobiltelefonom kikapcsolásával? A válasz nem”. Az ok – számos forrás okozhat elektroszmogot: mikrohullámok, WLAN, CB rádió, Bluetooth. A mindennapi életben, legyen az magán vagy szakmai, az emberek ki vannak téve az elektromágneses sugárzás hatásainak. A statisztikák szerint 2018-ban mintegy 400 millió WiFi-kompatibilis eszköz lesz aktív Németországban. Ennek ellenére lehetséges a sugárzásmentes élet.

A ruházat védő funkciót is ellát. Ez azonban nem a napi öltözékről szól, hanem az árnyékoló ruházatról. Az árnyékoló anyagok olyan szálakból állnak, amelyek nem viselhetők elektrosztatikusan. A pamutot vagy a viszkózot többnyire ruházat árnyékolásához használják, és a szöveteket ezüst szálakkal is ellátják egy bonyolult centrifugálási folyamat során, amelyek biztosítják a ruházat árnyékolását. Nagyon fontos az agy, a szív és a többi belső szerv védelme. Ezért varrják a legtöbb kabátot és kabátot. A honlapja esmog-shop.com szívesen ad tanácsot a megfelelő árnyékoló ruházat és árnyékoló anyagok kiválasztásában, valamint professzionális segítséget nyújt Önnek az elektroszmog elleni védekezésben.

Vannak olyanok is hasznos tanácsok, amelyek segítenek csökkenteni az elektroszmogot a mindennapi életben:

• ne kezdeményezzen hosszú telefonhívásokat

• Alvás közben kapcsolja ki a mobiltelefont és a WLAN -útválasztót, vagy ideális esetben használjon árnyékolt előtetőt

• Árnyékoló festékek saját lakásban

• Vizsgálja meg az elektromos készülékeket szakemberekkel, és mérje meg az elektromágneses mezőket

• Védje a fejét, ha kint tartózkodik.

Felelősséget kell vállalnia önmagáért

Felelősséget kell vállalnia önmagáért

A mai high-tech világban általában még nem lehet teljesen elkerülni az elektroszmogot. A saját és a jövő nemzedékek egészsége minden ember felelőssége. A hatékony ellenintézkedések nem luxus, egyszerűen szükségszerűség. Ez nagyon fontos, hogy megvédje magát és családját, mert az általunk szeretett emberek egészsége továbbra is a legfontosabb. Az igazi nyaralás az offline nyaralás! Tanácsunk: lépjen offline állapotba, és a teste hálás lesz Önnek!