A megfelelő arckrém hozzájárul a jó arcápoláshoz

Az arcbőr ápolása a bőrápolás elválaszthatatlan része általában. Ezért helyeztük mai cikkünk középpontjába az arcápolás fontosságát. Minden bőr más: megvannak a sajátosságai és ennek megfelelően különböző ápolási igények. Mindig fontos gondoskodni arról, hogy a bőr elegendő nedvességet tartalmazzon. Általában azonban különbséget kell tenni az egészséges és az egészségtelen bőr között. Betegség esetén bőrgyógyász konzultációra van szükség. És egészséges bőr esetén a megfelelő arckrém is fontos előfeltétele a jó arcápolásnak.

válasszon arckrémet figyeljen a bőrtípusra

Ne becsülje alá az arcápolást

Ragyogó, feszes bőr. Ki ne álmodna róla? De gyakran előfordul, hogy az arcbőr különböző belső és külső hatások hatására megváltozik. Mivel az arcbőr valójában sokkal vékonyabb és érzékenyebb. Az étrend, a stressz és a hormonális változások óriási hatással vannak a bőrünkre. Még a természetes érési folyamatot is figyelembe kell venni. Másrészt azok UV sugárzás, különféle ápolási termékek, valamint a hő és a hideg egyéb tényezők, amelyek meghatározzák a bőr állapotát. Szerencsére a bőr természetes védekező mechanizmusokkal rendelkezik, amelyek megtartják a bőr nedvességét. Ennek ellenére a nedvesség-zsír egyensúly a fent említett okok miatt gyakran kiegyensúlyozatlan, és valamit tenni kell az egyensúly helyreállítása érdekében. Ezenkívül az arc ápolása során fontos figyelembe venni a megfelelő bőr állapotát.

Emellett arcbőrünk sokat elárul magunkról és mindenekelőtt egészségi állapotunkról. Annak érdekében, hogy gyönyörű és egészséges bőrt élvezhessen, erőfeszítéseket kell tennie, és értékelnie kell a megfelelő arcápolást. A kiváló minőségű kozmetikai termékek itt kulcsszerepet játszanak. Számtalan bőrápoló termék létezik az arc számára. Mindenekelőtt fontos meghatározni, hogy melyik bőrtípushoz tartozik. Csak ezután választhat a piacon található ajánlatok közül. Az Asambeauty egy online üzlet, ahol kiváló minőségű szépségápolási termékeket találhat, beleértve a különféle krémeket minden bőrtípusra. Itt nagy jelentőséget tulajdonítanak a hatékonyságnak és a tolerálhatóságnak. A kiválasztásával a Arckrém a M. Asam döntsön, előnyös az ilyen kozmetikai termékek tulajdonságai, amelyek kiemelik az Ön egyedi szépségét. Mert ennek a cégnek nagyon fontos a minőségellenőrzés.

arckrém arctípus tényezők arcbőr

Különböző arckrémek vannak a különböző bőrtípusokhoz?

A válasz egyértelmű "Igen". Tehát az életkor nem a legfontosabb tényező a krém kiválasztásakor. Sokkal fontosabbak a saját bőrének igényei. Az arcbőr alapállapota ezért különösen fontos az arckrém számára. De mindenekelőtt fontos meghatározni, hogy milyen bőrünk van.

Zsíros bőr

Az ilyen bőr hajlamos a foltokra, ezért gyakran használják a foltos bőr kifejezést. Túl sok faggyú termelődik a bőr felszínének lefedésére. Ez eltömíti a pórusokat, és gyakran mitesszerekhez vezet. Fontos, hogy válasszon egy nem zsíros krémet, amely nem terheli meg a bőrt.

Száraz bőr

Durva és néha pikkelyes. Így lehet leírni ezt a bőrtípust. Az ilyen bőr gyorsan irritálható vagy irritálható, ezért sok nedvességet igényel. A sok ceramidot és lipidet tartalmazó krémek nagyon alkalmasak a száraz arcbőrre.

Érzékeny bőr, amely hajlamos az irritációra

Vörösség és feszesség érzése jellemző erre a bőrre, ami különböző okok miatt jelentkezhet. Például egy krém felhordása után vagy amikor hőmérséklet -ingadozások vannak. Enyhe ápolásra szorul.

Kombinált bőrre

Kombinált bőr esetén az arca általában száraz, a T-zóna, azaz a homlok, az orr és az áll pedig olajos fényű. Gyakran vannak pattanások vagy pattanások. Erre a bőrre hialuronsavat tartalmazó arckrém használható. Az is jó ötlet, ha hetente néhányszor egy tápanyagban gazdag hidratálót is alkalmazunk ceramidokkal.

Normál bőr

A normál bőr nagyon egyszerű. Ennek ellenére megfelelően ápolni kell, hogy finom pórusú és gyengéd maradjon. Frissítse fel arcát hidratáló krémmel, amely fontos tápanyagokkal látja el a bőrt.

arckrém megfelelő krém megtudja saját igényeit

Használjon minden nap arckrémet?

Az arc más bőrápolást igényel, mint a test. De különböző vélemények vannak a megfelelő arcápolásról. Az arctisztítás fontosságában azonban mindenki egyetért. Mivel a rendszeres tisztítás elengedhetetlen az arcbőr egészségéhez. Az évszaktól függően ennek megfelelően kell védenie az arcbőrt is. Tehát a nappali krém fontos mind nyáron, mind télen. Sajnos sok nő túl sok krémet és sminket vesz fel. Így ahelyett, hogy segítenének a bőrön, károsítják azt. Tehát jó lenne időnként hagyni az arcbőrt nappali krém és smink nélkül. A túlzottan ápolt bőr végül egészségtelen bőr.

Fontos továbbá a nappali és éjszakai krém megfelelő alkalmazása. Szépséghiba az éjszakai nappali krém használata. Mivel éjszaka az arcbőrnek gazdag összetevőkre van szüksége, amelyeket valójában az éjszakai krém tartalmaz.

arckrém illő arcápolás bőrápolás szépség

Következtetés: A bőr szerv, és vigyáznunk kell rá. Ez személyenként eltérő, és másképpen reagál a külső hatásokra. Függetlenül attól, hogy milyen okok miatt van a bőr természetes egyensúlyából, fontos, hogy megfelelő gondozással támogassuk. Ez szükségessé teszi a bőrünk személyes igényeihez igazított krém megtalálását.

arckrém arcbőr ápolás nedvesség