dnevna soba

Trenutne kombinacije dizajna interijera između starog i modernog

Mješavina starog i modernog u trenutnom dizajnu interijera

Klasičan dizajn interijera s modernim idejama uređenja. To je uvijek nešto impresivno. Kad se dobro uradi. Ali to funkcionira samo uz prave savjete. Ovaj članak posvećujemo upravo njima.

Analiza ambijenta

Moderno uređenje ide nakon analize klasičnog ambijenta unaprijed. Moraju se utvrditi stil, broj boja i tekstura te odnos među njima. Tlocrt je također važan – on je, da tako kažem, središte uređenja interijera. Je li kuhinja ili dnevni boravak soba u kojoj se okupljaju obitelj i prijatelji??

Ne zaboravite ni okolinu koju možete pogledati kroz prozor. Također igra važnu ulogu u ukrašavanju. Općenito, htjeli bismo sačuvati plemenit karakter tradicionalnog namještaja i još uvijek se ne osjećati odvojeno od modernog svijeta.

Savršeno okruženje koristeći tradicionalni dizajn interijera

Unutrašnje uređenje neutralnog dizajna staromodno

Neutralna paleta boja

Neutralna paleta boja zapravo uvijek najbolje funkcionira. No, to ne znači da bi tome trebalo nedostajati karaktera. Zapravo, dizajneri 2017. nude mnogo svijetlih rješenja za obojeni, ali neutralni dizajn zida koji je živahan i originalan u isto vrijeme.

Neutralni i istodobno originalan dizajn zida

Unutarnja bijela kupaonica starog dizajna

Dekoracija može stvoriti kontrast.

Ali nema druge opcije. Možete odabrati jednobojnu shemu boja. Zidovi i ukrasi mogu uključivati ​​slične nijanse. Prvi mora izgledati tradicionalnije, a drugi – predstavljati ekscentričniju verziju iste glavne boje.

U oba slučaja ukras mora biti suvremeni element. To cijelu atmosferu opterećuje s puno energije i originalnosti. Osim toga, takav strukturirani interijer ima više izgleda za dug život bez gubitka važnosti.

Jednobojna shema boja opterećuje vašu atmosferu

Unutarnje uređenje privjesnih svjetiljki jednobojna shema boja

Svjetla

Druga mogućnost za mješoviti dizajn interijera je začiniti prostor modernim svjetlima. Suvremena viseća svjetla u kuhinji ili lusteri u dnevnoj sobi tipična su moderna rješenja. Ovdje je važno da se oblik i boja ne biraju proizvoljno. Morali biste definirati svjetla, a ne naglasak u kontrastnoj boji ili dodatnom sloju. U drugom slučaju, ukras poprima boju dizajna interijera, ali ga čini malo tamnijim ili svjetlijim.

Moderno rješenje za dizajn vaše dnevne sobe: luster

Luster za unutarnje uređenje neutralna paleta boja

Drugi važan aspekt je izbor materijala. Staklo i metal su kombinacija koja dobro funkcionira za takve slučajeve. Prvi se uklapa u tradiciju i moderne interijere, a drugi je izrazito suvremen.

Slično privjesak mogao bi postati vrhunac vaše kuhinje

Uređenje interijera stari i moderni trendovi 2017 visećih svjetala slike

Suvremeni namještaj

Suvremeni namještaj također može biti dio ukrasa. Imaju dvostruku funkciju. Ovo je zapravo prekrasno pri oblikovanju klasičnog ambijenta. Posebno u blagovaonici stolice mogu biti vrlo različite. Čim se dobro upišete u obliku i boji, oni inače mogu izgledati i futuristički. Ako odaberete vrlo ekstravagantne komade namještaja, također vam preporučujemo da potražite tematsku referentnu točku.

Ova kada je savršen primjer mješavine starog i modernog

Interijer bijela kupaonica stari dizajnerski trendovi suvremeni

Umjetnička oprema

U tradicionalnim interijerima doma s modernim ukrasom umjetnost je vrlo važna. Kao i kod namještaja, različite se ere mogu međusobno kombinirati. Možete čak uvesti fotografiju i slikanje, kao i grafiku u isto vrijeme. Sva umjetnička djela trebala bi povezati boje, oblike ili neki drugi element kako se sklad u prostoriji ne bi izgubio. Još jednom, sve će lakše uspjeti ako se pridržavate neutralnog odabira boje.

U osnovi je važno da pozadina ostane klasična, a dekoracija i funkcionalnost moderniji. Njih dvoje mogu se međusobno povezati poput osnove i naglasaka ili različitih razina u višeslojnom dizajnu interijera. Je li i obrnuto? Da, naravno, ali često nema smisla. Kombinacija strogog klasicizma i modernosti često se koristi u povijesnim četvrtima i kućama. Ona samo želi izvući najbolje iz situacije.

Slika u sobi stvara sklad

Uređenje interijera viseća svjetla dizajn jednobojno dizajn boja retro

Klasika: luster

Unutarnje uređenje lustera kuhinjski trendovi 2017. stari i moderni

Napravite neutralnu paletu boja

Luster za unutarnje uređenje neutralna paleta boja

Luster u spavaćoj sobi? Zašto ne?

Dizajn lustera za uređenje interijera jednobojni dizajn u boji

Savršena kombinacija u dizajnu: slike, lusteri i suvremeni namještaj

Dizajn lustera za uređenje interijera