dječji vrtić

Zidni dizajn dječje sobe za djevojčice – što se može vidjeti na zidovima u sobi za djevojčice?

Dizajn dječje sobe kod nas je popularna tema, jer jednostavno smo oduševljeni funkcionalnošću i prekrasnim izgledom moderne dječje sobe. Odrasli pridaju veliku važnost spektakularnom uređenju interijera, a opremanje dječje sobe košta ih puno truda i vremena. No, rekli bismo da je lijepa dječja soba moguća bez puno truda. Samo idite na otmjeni zidni dizajn! Danas je fokus našeg članka na zidnom dizajnu dječjih soba za djevojčice. Biste li htjeli pogledati?

Zidni dizajn dječje sobe za djevojčice – uronite u osjetljivi svijet djevojaka 

zidni dizajn dječja soba djevojčica dvobojni zidni dizajn pastelne boje

Tko zapravo mora donijeti odluku o dizajnu zida u djevojačkoj sobi? Ako u sobi boravi beba ili malo dijete, nije potrebno spominjati da roditelji zidove dizajniraju po svom ukusu. No, ako je dijete malo veće ili je to soba za tinejdžere, odrasli bi trebali uzeti u obzir želje djevojčica.

Na kraju dana, ovo je njihovo malo kraljevstvo! Dakle, imate zaista beskrajne mogućnosti dizajniranja lijepe dječje sobe za djevojčice. Često se događa da zidovi pričaju priču iz bajke … Ako bi sobu trebalo dizajnirati malo neutralnije, s druge strane, jednostavni zidni dizajni poput prugastih uzoraka dobro su rješenje. Pa, što to mora biti?

Šaren i zabavan zidni dizajn za djevojčice

zidni dizajn dječji vrtić djevojka zidne naljepnice bacanje jastuka uzorak

Zidni dizajn dječje sobe za djevojčice s prekrasnim uzorcima i šablonama

Zapravo, kada razmišljate o zidnom dizajnu u ženskoj sobi, intuitivno pomislite na slatke uzorke koji stvaraju romantičnu atmosferu u prostoriji. Budite posebno oprezni da pri projektiranju zida ništa ne pretjerate. Jer ako uzmete u obzir ostale klišeje, možda bi soba svake djevojke trebala nalikovati sobi za princeze sa svim dodacima i tipičnim zidnim dizajnom. No, moderna dječja soba za djevojčice mogla bi se povezati s princezama kroz mnogo jednostavniji zidni dizajn. Što mislite, na primjer, o bujnim tapetama? Ili možda više volite naljepnicu s imenom vaše male princeze?

Jednostavan, ali upečatljiv zidni ukras izaziva fascinaciju

zidni dizajn dječja soba djevojka sova ime naljepnica cvijeće

Jednostavan zidni dizajn ili neobičan zidni ukras

Neka djeca i njihovi roditelji preferiraju jednostavan zidni dizajn, drugi pridaju posebnu vrijednost izvornom zidnom ukrasu. Ako jednostavno želite obojiti djevojčinu sobu, radije biste voljeli tople boje ili moderne pastelne tonove. No, ako bi zidovi trebali izgledati uočljivije i stoga vrlo individualni, na raspolaganju je nekoliko mogućnosti. Moderni murali, lijepi ukrasni vijenci i atraktivni zidni ukrasi savršeni su za tu svrhu. Samo neka vam kreativnost bude slobodna!

Moderan zidni ukras u sobi za mlade

zidni dizajn dječji vrtić djevojka deco ideje zidni umjetnički tepisi

Dizajnirajte naglašeni zid u djevojačkoj sobi

Planirate li sobu svoje djevojke učiniti otrcanom? Ili možda želite ovoj unijeti vintage štih? Onda bi bilo bolje da se odlučite za naglašeni zid umjesto da cijeli interijer dizajnirate u jednom stilu. Akcentni zidovi s cvjetnim uzorcima ili takozvani uzorak točkica posebno su dražesni. Tapete su izvrsna alternativa za zidove djevojačkih soba. Oni će zasigurno dodati živahan i šaren dodir! Naglašeni zid također je izvrstan način za odvajanje područja u prostoriji.

Cvijeće, cvijeće i još cvijeća …

zidni dizajn dječja soba neobičan zidni dizajn obojen cvjetno

Soba za mlade za djevojčice

Dizajniranje sobe za mlade za djevojčice zapravo je posebno mukotrpan zadatak! Budući da se tinejdžeri često predomisle i to čini dizajn stalnih zidova gotovo nemogućim. U tom slučaju trebali biste biti posebno kreativni s ukrasom zidova. Najbolje je prepustiti zadatak oblikovanja zidova u prostoriji svojoj kćeri kako ona želi. Inače, na zidovima djevojačkih tinejdžerskih soba ima mnogo plakata i fotografija. Popularni zidni ukras je foto kolaž. Jer ovdje je najvažnije izraziti vlastitu individualnost.

Opremite djevojačku sobu na moderan i udoban način u isto vrijeme

zidni dizajn dječji vrtić djevojačka soba ružičaste nijanse

Dizajniranje djevojačke sobe pravi je užitak, istaknuli bismo na kraju! Posebno kada je u pitanju zidno oblikovanje, imate veliku slobodu da budete kreativni i da različite ideje za ukrašavanje primijenite u praksi. Ali ne zaboravite najvažniju stvar: djevojačka soba mora odražavati identitet njezine stanarke. Zato dizajnirajte zidove vrtića u skladu sa željama vaše kćeri!

Geometrijski zid unijet će dinamiku u dizajn interijera

dizajn zida dječja soba djevojčica geometrijski dizajn zida svježi zidni ukras

Crvene zvijezde očaraju zidove djevojačke sobe

zidni dizajn dječja soba djevojčica crvene zvijezde dizajn dječje sobe crveni akcenti

zidni dizajn dječja soba djevojčice kombiniraju nježne boje

zidni dizajn dječja soba djevojka mekani pastelni tonovi mnogi dodaci

zidni dizajn dječja soba djevojka lijepe boje kombiniraju ideje dizajna dječje sobe

zidni dizajn dječja soba djevojka skandinavski dizajn

zidni dizajn dječji vrtić djevojka zidne naljepnice ime

zidni dizajn dječja soba djevojčice tople boje dizajn boja zidovi dječje sobe

zidni dizajn dječji vrtić djevojka sivi zidovi zidna dekoracija