dječji vrtić

Omiljene ideje za vrtić talentiranih blogera

Nije ni čudo što djeca provode puno vremena u svojoj spavaćoj sobi. U konačnici, ovo ima nekoliko funkcija: tamo se mališani igraju, uče, opuštaju se i pozivaju svoje prijatelje. Ideje za dječju sobu moraju nužno odražavati osobnost njihovih malih stanovnika. Predstavljamo internetsku anketu poznatih dizajnera u kojoj predstavljaju svoje omiljene spavaće sobe. Pogledajmo zajedno neke rezultate.

  Ideje za dječju sobu i dječju sobu Steph Withers

blogerica Steph Withers opisuje idealan namještaj za dječje sobe

Ideje za dječju sobu: Steph Withers

Withers tolerira svijetle, prozračne ideje rasadnika u kojima dominiraju bijeli. Obogaćenje toplim bojama i dodacima također smatra posebno osvježavajućim. Withers preporučuje rodno neutralni dizajn. To daje puno slobode djelovanja. Dizajner bi to iskoristio za organiziranje mnogo različitih zanimljivih skladišnih prostora.

Osim toga, ostalo je nekoliko radnih površina pa dizajn može rasti s djetetom.

Preferira jednobojnu paletu boja i ističe da je trenutno vrlo aktualna. Za veću ravnotežu uvijek možete dodati malo više boja i tekstura. Također možete integrirati zanimljive drvene naglaske, smiješne foto tapete i slike visokog kontrasta.

S ovom vrstom ideja za dječje sobe ističu se još dvije vrlo važne prednosti: S jedne strane, temu možete lako učiniti vrlo zanimljivom, a nadalje, pogled nije usmjeren samo u jednom smjeru.

 Emma Green Idealno za dječje sobe

Emma Green dizajnerske ideje za opremanje dječje sobe

Emma Greens

Emma Green preporučuje kombinaciju suptilno sivog, nježno ružičastog i bijelog namještaja za ideje dječje sobe. Ovim odabirom možete stvoriti bezvremensku eleganciju uz malo truda. Takav dječji objekt vrlo je dugo ažuriran. Dizajner je bio inspiriran muralom koji prikazuje drvo. Rad je začinila jarko ružičastim tonovima.

Zelenom bojom možete osigurati kontrast i svježinu. Zavjese prikazuju razigrane lance sa smiješnim figurama koje uključuju mačke, ptice i druge figure. Oni stvaraju interes i veselo raspoloženje u prostoriji. Dizajner je također obogatio dječju sobu nekim suvremenim komadima namještaja. Takva su svjetla u obliku zečeva i siva akrilna stolica s prostorom za skladištenje.

 Ideje za dječju sobu Nancy Straughan

Kabriolet Nancy Straughan

Nancy Straughan

Sljedeća ideja dječje sobe očarava smirujućom atmosferom. To je jako važno za razvoj mališana. Dizajner se odlučio za stil iz sredine prošlog stoljeća. To možete prepoznati po karakterističnim detaljima kao što je mobitel koji visi iznad krevetića. Posebno jednostavna, ali prekrasna i originalna ideja su fotografije mladunčadi. Oni su super slatki i simpatični u isto vrijeme i šarmiraju mlade i stare na prvi pogled.

 Ideje za dječju sobu u sivoj, plavoj i bijeloj boji – prikladne za djecu i vrlo moderne

Postavite dječju sobu u bijeloj, plavoj i sivoj boji

Alex Gladwins

Omiljeni vrtić ovog blogera prikazuje monokromnu plavo-sivo-bijelu paletu boja, pri čemu posljednja boja dominira jako. S ovim bojama čak će se i najjednostavniji ukrasni elementi istaknuti i dobiti nešto čarobno. Svakoj bebi je potrebna tako čista i istovremeno očaravajuća atmosfera, zar ne??

 Odlične ideje za dječju sobu prema Medini

Medina bijela dječja soba s uzorcima u boji

Jen Littlebirdie

Jednostavno, svijetlo i sretno – ovo je omiljeni namještaj za spavaću sobu blogerice Jen Littlebirdie. Oduševljena je bijelim zidovima, uglavnom zato što se mogu vrlo lako transformirati nakon što dijete odraste. U tom kontekstu, hrabre slike i komadi namještaja dolaze na svoje. Dizajner također preporučuje integraciju korisnog prostora za pohranu, od kojih su neki otvoreni. Ovdje su bile smještene starinske igračke i zabavna umjetnička djela. Dizajner bi samo želio dodati privjesak ili nešto drugo što visi sa stropa.

 Dječja soba bez teme, ali s puno uzoraka

neutralni zidni dizajn s uzorcima u dječjoj sobi

Kara Janelle

Kara voli odustati od tema u dječjoj sobi u korist ukrasnih dodira. To olakšava prilagodbu dječje sobe promjenjivim potrebama djeteta u nekoliko godina. Blogerica je inspirirana dizajnom dječje sobe koja obiluje pastelnim bojama i izvrsnim uzorcima.

 Ideje za dječju sobu s temom nautike i svjetskog putovanja

Soba s braćom Jacinda Malloy

Ideje za dječju sobu: Jacinda Malloy

Malloy voli dizajnirati sobe za braću i sestre. U ovom slučaju od iznimne je važnosti da se različite osobnosti zaista razumiju i predstavljaju. Benjijeva omiljena boja je plava i zato i ovdje dominira. Također voli putovanja po svijetu – još jedan aspekt koji treba uzeti u obzir. Ova dva detalja predstavljaju glavnu temu dizajna dječje sobe. Plavo -bijeli tepih bio je vrlo uspješno rješenje jer je snažan naglasak, a ipak ne zamračuje sobu.

Kako bi dodatno potaknuo njegovu želju da putuje svijetom, bloger je predstavio i kartu svijeta kao ukras iznad uzglavlja. Na zidu pored prozora nalazimo crtež kompasa. Ima DIY i stoga dječji karakter.

 Ideja o vintage dječjoj sobi u bijeloj i sivoj boji

Ursula Wesselingh htjela bi opremiti dječju sobu na vintage način

Ursula Wesslingh

Slijedi omiljeni primjer Ursule Wesslingh. Čini se da je ovdje zaljubljena u sve. Dominira učinak drva bijelog bora koji je korišten za podne ploče. Dizajnerici se također sviđaju veliki bijeli zidovi koji se ispostavljaju kao savršeno platno za vintage predmete i igračke u boji.

Wesslingh i dalje smatra da je suzdržana paleta boja posebno prikladna za dječju sobu. Zahvaljujući tome uvijek izgleda ugodno, pomisli ona, bez obzira na to koliko je neuredno.

Bloger također smatra da je jasno prepoznatljiva funkcionalnost namještaja njegova najveća prednost. Ako njihova upotreba ima smisla, tada dječja soba dobiva mnogo osobnosti.

Osim toga, takva vrsta objekata dopušta promjene paralelno s razvojem djeteta.

 Ideje za dječju sobu od Michaele

Michaela voli neutralno postaviti dječju sobu sa svijetlim akcentima

Michaela Mildenhall

Michaela Mildenhall odabrala je ovu spavaću sobu zbog skandinavske jednostavnosti. Svaki put izgleda ugodno, ugodno i malo drugačije. Ovo je samo pravo raspoloženje za razvoj djeteta. Ugodna bijela pozadina omogućuje stvaranje mirne i ne pretrpane sobe. Mješavina bijele, ružičaste i plave boje u priboru čini da soba izgleda super moderno.

Ovdje se i dalje oprezno ograđujemo od ružičaste boje u namještaju djevojačkih soba koja nas je preplavila prošle sezone. Trenutno želite nešto kreativnije i smislenije.

U takvoj dječjoj sobi pribor ima bitnu ulogu. Zato prilikom zamjene malih elemenata možete prilagoditi izgled sobe novim potrebama.

Sarah Hayford voli ideje za vrtić u skandinavskom stilu

Skandinavski rasadnik Sarah Hayford

Sarah Hayford

Sarah nas podsjeća da su djeca velika radost u obitelji. Sljedeći primjer pokazala je kao svoj omiljeni jer ilustrira upravo tu činjenicu. Čini se da su se roditelji i sami jako zabavili s ovim namještajem za vrtiće. Još jedna velika prednost je neutralan izgled ove sobe. Ne možete zapravo reći pripada li dječaku ili djevojčici. Svijetlo je i prirodno te uključuje neke sjajne aspekte skandinavskog i suvremenog dizajna. Neki posebni elementi, poput crne ploče, kuće za kućnu radinost ispred ovoga i visećih svjetala, stvaraju toplu atmosferu u prostoriji, čak i ako je sam dizajn vrlo jednostavan.

Ideja o postavljanju kreveta u kut i pokraj prozora Sarah smatra posebno uspješnom. Ona također preporučuje stvaranje većeg prostora za pohranu, osobito otvorenog. Djeca to mogu iznova i iznova oblikovati ovisno o raspoloženju i osigurati raznolik izgled sobe.

 Ideje za dječju sobu s visećim krevetima

Mandy Colliss primjer kako opremiti dječju sobu

Mandy Colliss

Dovesti troje djece u jednu sobu i učiniti je elegantnom nije nimalo lak zadatak. Čini se da je u ovom uspjelo. Ovdje žive tri dječaka. Svatko ima svoju super kul platformu za spavanje. To su viseći kreveti koji su pričvršćeni na različitim razinama, svaki sa svojom zidnom svjetiljkom i drugim ukrasom. Paleta sivih boja izgleda prekrasno, posebno ako se slaže s ljupkom teksturom sive deke i sjajnim jastucima s naglaskom.

Svaki krevet ima svoju bijelu posteljinu. Također ima lijepu sivu deku i žute jastuke. Svako dijete ima svoj dio sobe. To čini dijeljenje mnogo uzbudljivijim i zabavnijim. Tučnjava s jastucima zasigurno je ovdje jako zabavna.

Također nalazimo izvrstan savjet ispod komentara na ove primjere. Mandy Colliss mišljenja je kako pri opremanju dječje sobe ne biste trebali koristiti toliko boja. Radije pokušajte izvući najbolje iz boja i materijala.

Tipična ružičasta boja često je svjetlija u idejama moderne dječje sobe

Lorinda Mamo dječji vrtić sa starinskim elementima

Sunčani i topli akcenti dominiraju idejama dječje sobe

svijetla dječja soba sa zlatnim akcentnim površinama

Moderne ideje dječje sobe u ružičastoj i sivoj boji

Dječji vrtić Rosie Kinsella u ružičastoj i sivoj boji

Super moderno zelenilo također dominira među idejama dječje sobe

Lizzie Woodman rasadnik zelenila

Ideje za vrtić ovdje mogu rasti zajedno s djetetom

Kabriolet Nancy Straughan

Zelenilo i vrlo ergonomski dizajn karakteriziraju ovu dječju sobu

super moderne ideje za vrtić u zelenilu

Vrlo odrastao, a ipak djeci prilagođen koncept

Bijelo plavo sivo u vrtiću

Za više informacija i pregled izvora slika: https://www.amara.com