Dječja soba, namještaj

Pametni IKEA hakovi za bebu i dječju sobu: 40 ideja

IKEA hakira ideje i prijedloge za jaslice

Opremanje dječje sobe skupo je, teško i dugotrajno? Nema više s našim IKEA hakovima! U ovom članku nudimo vam nekoliko pametnih ideja IKEA namještaj za dječju sobu i dječju sobu iz kojih možete crpiti inspiraciju. Redizajniranjem i preuređivanjem klasičnog IKEA namještaja možete postići zaista sjajan rezultat – samo pogledajte naše fotografije i uvjerite se sami! Ne samo da stvarate prekrasnu atmosferu u vrtiću, već i štedite mnogo novca na skupom namještaju za bebe i djecu. Nadamo se da ćete uživati ​​u našim prijedlozima i nadamo se da ćete uživati ​​čitajući ih!

Poboljšajte izgled dječje sobe cool IKEA hakovima

IKEA Hacks ukrašava ormarić dječje sobe

IKEA Hacks komoda za presvlake dječje sobe

IKEA Hacks slikanje dječje komode

Komode ukrašavaju šarenu dječju sobu

IKEA hakira police za jaslice više prostora za skladištenje

Kao što možda znate iz vlastitog iskustva, IKEA namještaj je jeftin, kvalitetan i fleksibilan. Skandinavski proizvođač namještaja nudi komade namještaja koji su posebno dizajnirani za dječje i dječje sobe, ali postoji mnogo klasičnog IKEA namještaja koji se lako može preurediti. Kao što je obećano, ovdje ćemo vam reći kako pomoću samo nekoliko trikova možete začiniti police, komode, stolice i ostale komade namještaja. Nadamo se da ćete i sami isprobati neke od naših prijedloga!

Počnimo od komoda. Kako bi dječja soba izgledala lijepo i uredno, potrebno vam je puno prostora za pohranu dječje odjeće, igračaka itd. S tim u vezi, IKEA komode vrlo su praktične, ali često ne izgledaju elegantno u dječjoj sobi. To se naravno može promijeniti – na primjer, sve ručke možete zamijeniti sjajnim kukama za odjeću u bilo kojem obliku.

IKEA hakira udice za dječju odjeću

Dječja radionica dizajnira vlastitu dječju sobu

Obnova polica u dječjim sobama odličnog izgleda

Boja stolica sjajna ideja za vrtić

Stolica ukrašava zečiće male djece

Stolica začiniti zečića dječju sobu

Napravite noćnu svjetiljku od klinova

Noćna svjetiljka ukrašava izvrsnu dječju sobu

original IKEA hakira dječju sobu

IKEA Hacks toranj za stolicu u dječjoj sobi

Postavite dječje sobe s stepenicama umjesto noćnih ormarića

Košarica s igračkama u boji začinit će dječju sobu

IKEA Hacks Nursery Basket Spice Up Toys

IKEA hakovi za dječje sobe – praktične police

Stalak za začine naopako sastavlja dječju odjeću

IKEA Hacks stalak za začine za knjige koristi dječju sobu

IKEA Hacks preoblikuje stalak za začine za dječju sobu

IKEA Hacks savjete za vrtić za više prostora za pohranu

IKEA police skladišni prostor u plastičnim kutijama

IKEA police zidno slikanje u vrtiću

Većina IKEA polica također je vrlo praktična u dječjim sobama. Izvrsna ideja, na primjer, je postaviti IKEA Ribba tračnice za slike na zid i začiniti policu zidnom slikom. Na primjer, možete koristiti matricu i iza nje obojiti oblake. IKEA Bekvam stalak za začine također izgleda vrlo originalno u dječjoj i dječjoj sobi. Preporučujemo da ga montirate obrnuto i da ga koristite kao mini ormarić za odjeću za bebe. A s gornje strane možete složiti cipele ili “prikazati” popularne igračke. Stalak za začine može se koristiti i kao polica za knjige. Rasporedite dječje knjige sa slikama i naslovima ispred njih tako da ih vaš mali dragi može zgrabiti i sam odabrati. Kako bi polica izgledala hladnije, možete je obojiti u bilo koju boju koja vam se sviđa.

IKEA hakovi za dječji vrtić – dizajnirajte kućicu za lutke

IKEA Hacks Nursery DIY Dollhouse

Dizajn kućice za lutke u dječjoj sobi Polica Kallax

Prostor za skladištenje na polici Kallax

IKEA polica Kallax stane i u dječju sobu i lako se može pretvoriti u sjajnu kućicu za lutke! Najbolji način za to je korištenje jednostavne police Kallax s četiri odjeljka. Stavite je na pod, a kako bi izgledala kao prava kuća, na zid iza nje možete staviti naljepnicu za zid kuće. Druga je varijanta dizajnirati “krov” s komadićima tapeta ili washi trakom. Kućica za lutke također bi mogla imati vrata – ona se lako mogu dodati. Interijer možete ukrasiti zajedno s djetetom i na kraju posložiti igračke.

Veće police Kallax s nekoliko odjeljaka mogu se koristiti i u druge svrhe. Od ovoga, na primjer, možete lako napraviti odličnu klupu. Jednostavno postavite policu ravno na pod. Odjeljci se naravno mogu koristiti kao spremište za igračke ili druge sitnice.

Kuhinju za igru ​​za djecu napravite sami

Kuhinju za igru ​​sami napravite dječju sobu

IKEA Hacks dizajn dječje sobe igraonica kuhinjska stepenica stalak za začine

IKEA Hacks stalak za začine za dječje stolice

Ikea hakira dječju kuhinju za igru ​​koja čini Kallax policu

IKEA Hacks dizajnira kuhinju za igru ​​djece

IKEA namještaj također se može koristiti za stvaranje fascinantne kuhinje za igru ​​za djecu. Štednjak se može lako projektirati od stepenica – stepenice obojite bojom za ploču i jednostavno nacrtajte ploču za kuhanje. Na njega možete objesiti i stalak za začine Beckvam – može se koristiti za spremanje “kuhinjskog pribora”.

IKEA Kura krevet – izvrsne ideje za dječju sobu i dječju sobu

IKEA Hacks ukrašava dječju sobu IKEA Kura krevet

IKEA Hacks dječja soba IKEA Kura krevet ukrašava cool

Originalna ideja preuređenja krevetića

Ukrasite dječji krevet na originalan način

IKEA Hacks preuređuje krevet IKEA Kura

Igraonica dječja soba IKEA krevet

IKEA Hacks preuređuje IKEA krevet

Sanja li vaše dijete o vlastitoj igraonici? Ovo se lako može napraviti od IKEA Kura kreveta! Ispod naših fotografija možete pronaći neke sjajne ideje za ovo, kao i druge cool IKEA hakove za vrtić!