Dizajn noktiju

Baby boomers sami rade nokte – objašnjeno je korak po korak

Baby boomer nokti diskretni, nježni i ženstveni

Jeste li čuli za baby boomer Nägel? Ako ne, došli ste na pravo mjesto! U ovom ćete postu saznati sve o ovom prekrasnom dizajnu noktiju koji impresionira svojom jednostavnom elegancijom i prirodnošću i još uvijek je u trendu! Osim toga, objasnit ćemo korak po korak kako lako možete sami napraviti takvu manikuru. Dopustite sebi biti nadahnuti i zabavite se čitajući!

Baby boomer dizajn – elegantan, prirodan i prikladan za sve prigode

Baby boomers lakiraju nokte sjajnim lakom

DIY baby boomer nokti jednostavan vodič

Baby boomer nokti zanimljivog oblika elegantno suptilni

Baby boomer nokti prirodnog izgleda skladan gradijent boje

Baby boomer noktiju suptilnog izgleda

Baby boomer nokti zapravo su vrlo diskretan i prirodan dizajn noktiju koji se postiže nježnim gradijentom boje od francuskog vrha do sloja nokta. Riječ je zapravo o posebnom obliku ombre noktiju koji je vrlo popularan već nekoliko godina. Ako se manikura radi profesionalno, dizajn na prvi pogled nije nimalo prepoznatljiv jer izgledaju kao vrlo njegovani prirodni nokti – jednostavno idealno za sve žene koje iz profesionalnih razloga ne žele nositi blistav dizajn noktiju. Baby boomer nokti su dobili svoje zanimljivo ime zbog svoje izvorne ciljne skupine – žena, rođenih između 1946. i 1960., koje često žele neupadljivu, ali njegovanu manikuru. Karakteristične za ovo razdoblje bile su visoke stope nataliteta i odatle potječe naziv “baby boomers”. U nastavku vam pokazujemo korak po korak kako sami napraviti dizajn kod kuće. Za to vam je potreban jedan od posebnih setova za baby boomer nokte, koje možete kupiti u ljekarni ili naručiti putem interneta. Set bi trebao sadržavati najmanje tri različita gela – bijeli ili ružičasti gel za premaze, poseban francuski gel za vrhove noktiju i gel za šminku koji bi vašim noktima dao dodatni sjaj. U njoj bi trebala biti i mala UV lampa pod čijim se svjetlom stvrdnjavaju pojedini slojevi gela.

Baby boomer nokti bijeli gel modernog izgleda

Baby boomer nokti super elegantni

Baby boomers sami rade nokte

DIY baby boomer nokti

Baby boomer nokti upute za izradu

Baby boomer noktima nabija dugačke kamenčiće

Baby boomer noktiju sami – upute u 6 lakih koraka

Baby boomers to učinite sami kako to učiniti

Baby Boomer Upute za izradu noktiju kod kuće

  1. Prvi korak je priprema noktiju. Gurnite zanoktice natrag i škarama dajte noktima željeni oblik. Oblik nokta zapravo ne igra veliku ulogu, jer je baby boomer dizajn prikladan za iznimno duge i vrlo kratke nokte. Konačno, trebali biste makirirati manikuru i gotovi ste!

Baby boomer nokti sa modernim idejama od kamenčića

  1. Zatim na nokte nanesite tanki sloj gela za podmazivanje. Gel se suši 2 minute pod svjetlom UV lampe. Gel će posebno dobro držati ako se lagano umasira u površinu nokta kada se nanese četkom.

Baby boomer nokti šiljati i super dugi impresivni uzorci

  1. Zatim se na vrh nokta nanosi poseban bijeli francuski gel. Neka gel malo iscuri prema sloju nokta kako bi dobio ombre izgled kakav želite. Ako ste već zadovoljni rezultatom, ostavite da se gel stvrdne još 2 minute pod UV svjetlom. Sve greške mogu se brzo i jednostavno ispraviti pamučnim štapićem.

Baby boomer noktiju prekrasnog izgleda

  1. Sada biste trebali rasporediti poseban gel za šminkanje po cijeloj površini nokta i ostaviti da se stvrdne pod UV lampom 2 minute. Ovaj gel obično ima nježnu ružičastu nijansu koja podsjeća na glavnu prirodnu boju. Nakon stvrdnjavanja već ćete moći vidjeti skladan gradijent boje od vrha nokta do sloja nokta.

Baby boomer nokti kratki prirodni izgled

  1. Kao opcija, vaš Baby Boomer set mogao bi sadržavati i jedan ili dva dodatna gela koji se koriste za modeliranje strukture noktiju – to vam daje još elegantniji i prirodniji učinak. Kako bi se malo naglasila boja manikure, na nju se nanosi ružičasti gel. A ako vam je draži suptilniji, mogli biste se odlučiti za bijeli gel. Vrijeme stvrdnjavanja ponovno je 2 minute.

Baby boomer noktiju ružičasti pastelno plavi gradijent

  1. Na kraju, svoje Baby Boomer nokte trebali biste ponovno turpirati visokokvalitetnom turpijom za nokte, a zatim ih zagladiti savitljivom turpijom – najbolje je koristiti turpije s jezgrom od nehrđajućeg čelika kako ne biste oštetili kutikulu. Za dodatnu zaštitu možete i zapečatiti manikuru – za što prirodniji izgled preporučujemo brtveni gel s mat efektom. potpuna!