Dizajn interijera

Nema više dosadnih zidova s ​​personaliziranom zidnom naljepnicom

Zidovi su oduvijek bili jedan od najvažnijih dijelova doma, koji bi trebao izgledati što ljepše i veličanstvenije, ako je moguće. Uostalom, naša želja za ukrašavanjem praznih zidova seže u doba pećinskih ljudi. Tradicionalni ukrasi za zidove, poput zidnih boja i tapeta, također uključuju fotografije, slike, ogledala, satove itd. To također ne treba čuditi jer sobi daje ugodniji i privlačniji karakter. Međutim, kako biste ih objesili, morate pričvrstiti i vijke ili čavle. Da, ali to se često događa, na primjer, nakon nekoliko godina, primjerice, slika vam se više ne sviđa i želite je ukloniti. Međutim, to može dovesti do određenih problema jer će rupa na kraju ostati u zidu nakon pričvršćivanja. Tu se to događa Zidna naljepnica u igri.

Lijepa stara karta Hamburga za malo nostalgije u uređenju doma

Zidna naljepnica stara retro karta Hamburga

Zidna naljepnica kao moderna slika u vašem domu ili uredu

Nije slučajno što zidna naljepnica olujno zahvaća domove i poslovne prostore diljem svijeta. Mnogo je jeftinije od slike, radi isti dekorativni posao, ali ne ostavlja ružne tragove. Izbor motiva doslovno je beskrajan, što vam omogućuje da stvorite jedinstven izgled za svaku sobu u svom domu ili poslovnom prostoru. Zidna naljepnica popularna je i bezvremenska metoda koja odražava vaše unutarnje misli, vrijednosti i želje, izražava vašu ljubav prema nekome ili vaš hobi ili jednostavno nadopunjuje vaš postojeći ukras. Za tvrtke, s druge strane, zidna naljepnica izvrstan je način za objavljivanje ponuda i drugih važnih informacija za kupce.

Zidna naljepnica s folijom za tablu s dnevnim jelovnikom

Zidna naljepnica zidna ploča za kuhinju s jelovnikom

Bez obzira za što želite upotrijebiti uljepšavanje zidova, Tenstickers.de savršeno je mjesto za izradu prilagođenih i profesionalnih naljepnica najviše kvalitete za vaš dom ili posao. Pomoću njihovog online konfiguratora jednostavnog za korištenje, u bilo kojem trenutku možete dizajnirati vlastite zidne naljepnice, zidove na ploči, naljepnice za prijenosno računalo i još mnogo toga. Motive možete odabrati s vlastitih fotografija ili iz velike kategorizirane galerije. S individualnom zidnom tetovažom sami ste dizajner i imate nemjerljive mogućnosti dizajna. Na taj način možete osigurati da u svakoj prostoriji postoji prikladno ukrašavanje zida, koje je također prilagođeno namjeni dotične prostorije.

I dnevni boravak i ured mogu imati koristi od geometrijske karte svijeta

Zidna naljepnica za uredsku geometrijsku kartu svijeta u sivoj boji

Savjeti za postavljanje zidne naljepnice u odgovarajućoj prostoriji kod kuće

Vaše sobe su vaša platna. Da biste zaista uspjeli ukrasiti zidnom tetovažom kod kuće, morate obratiti pozornost na vizualnu ravnotežu u prostoriji. Ne smijete ispuniti svaku praznu zidnu površinu, ali ne smijete ni ostaviti velike prostore praznima. Vaša zidna naljepnica trebala bi dodati dubinu i dinamiku vašem namještaju, tj. Trebala bi biti potpuni element dizajna u vašem cjelokupnom interijeru.

Vizualni efekt – zlatne i srebrne ribice plivaju ovom dnevnom sobom

Zidne naljepnice ribe u zlatu i srebru

Mirni krajolici i motivi prirode mogu pridonijeti udobnosti i spokoju za kojima čeznete nakon napornog dana. U pravilu, suptilne boje osvjetljavaju prostorije i koriste se u dnevnoj sobi, kuhinji i kupaonici, dok tamniji tonovi pružaju više opuštanja i češći su u Zidna naljepnica za spavaću sobu Pronađite uporabu. Za dječju sobu možete koristiti motive iz snova i potaknuti svoje mališane na kreativno razmišljanje.

Dječji i slatki – idealno za vrtić

Zidna naljepnica slatki medo na rublju za dječju sobu

Ovako se motivirate za dan koji je pred vama

Zidna naljepnica bijeli font za spavaću sobu crni zid

5 razloga zašto biste trebali odabrati zidnu naljepnicu

Za razliku od mnogih drugih zidnih ukrasa, zidnu naljepnicu izuzetno je jednostavno nanijeti, a kasnije i ukloniti. Lijepi se na sve glatke površine poput stakla, zidova, metala, plastike, drva itd. (U zatvorenom i na otvorenom).

Ako u bilo kojem trenutku imate osjećaj da vam je dosadio vaš motiv i želite isprobati nešto novo, također možete super jednostavno ukloniti zidnu naljepnicu i nanijeti nešto drugo. To možete učiniti jednostavnim zagrijavanjem naljepnice sušilom za kosu i odlijepljenjem sa zida.

Mandale osiguravaju sklad i ravnotežu

Zidna naljepnica velika mandala za dnevni boravak

Zidne naljepnice iznimno su jeftine i daleko jeftinije od većine drugih opcija zidnog dekora. Osim toga, svoje motive možete redovito mijenjati zbog niskih cijena. Imajte na umu, međutim, da se stara slika ne može primijeniti drugi put. Ljepilo ostaje samo djelomično nakon uklanjanja, pa se naljepnica više ne lijepi.

Akvarelni kaktus donosi energiju i dobrobit ovom inače praznom zidu

Zidna naljepnica akvarel kaktus za dnevni boravak

Raznoliko, individualno i originalno

Raznolikost i mogućnosti dizajna jednostavno su beskrajne i brzo će vam biti teško odabrati samo jednu zidnu naljepnicu. Možete odabrati gotove motive iz ogromne galerije ili obraditi vlastite slike – bila to fotografija, logotip ili font. Osim toga, svaki motiv možete u potpunosti promijeniti po želji (boja, oblik i veličina uključeni) ili stvoriti vlastitu novu ideju. Tim profesionalnih grafičkih dizajnera i crtača s dugogodišnjim profesionalnim iskustvom rado će vam pomoći uljepšati vaš dom ili tvrtku točno prema vašim željama.

Apstraktno i moderno

Zidna naljepnica apstraktni i geometrijski crtani za dnevnu sobu

Zidna naljepnica također je izvrstan dar za prijatelje i obitelj. Prilikom naručivanja dobivate čvrstu rolu od kartona koja se može lijepo umotati u poklon papir. Ova rolada naravno uključuje vašu naljepnicu, upute za ljepljenje, uzorak ljepila, testnu naljepnicu i, ako želite, lopaticu. Tako ćete vi ili primatelj dobiti sve što im je potrebno za primjenu zidne naljepnice. Oboje to možete učiniti na zabavi, a bit ćete gotovi za 10 minuta – tako je jednostavno i brzo.

Stvorite pravi pejzaž iz bajke u svom interijeru

Zidna naljepnica Božićni i svečani zlatni jeleni vodene boje

Za ljubitelje životinja među vama

Zidna naljepnica slatka geometrijska mačka za spavaću sobu

Zaključak: Bilo kao zidni ukras u vlastitom domu, u uredu ili kao izvrstan poklon za vaše najmilije, zidna tetovaža pristaje u svako područje dizajna interijera. Pomoću njega možete učinkovito začiniti životni i poslovni prostor i izraziti svoju sklonost kreativnosti. Što biste više mogli poželjeti od ukrasnog predmeta??

Prekrasan poklon za Valentinovo – ruže koje nikada ne izblijede kao zidna naljepnica

Zidna naljepnica crvene ruže za dnevni boravak

Zidna naljepnica Valentinovo srce na crvenom zidu