Dizajn interijera

Dizajn interijera

Meksički namještaj – pet modernih, elegantnih i praktičnih ideja namještaja

Meksički namještaj prilično je aktualni trend u modernom dizajnu interijera. Kombiniraju klasičnu karizmu i egzotiku i, ovisno o komadu namještaja, možete naglasiti jedan ili drugi aspekt. Nadalje, možete dobiti fini namještaj iz Meksika, pogotovo ako ga možete nabaviti izravnom prodajom najbolje kvalitete, po vrlo povoljnim cijenama. Proizvode takvog pružatelja možete pronaći na adresi https://www.1a-direktimport.de/. Tamo je izbor vrlo velik pa stoga vjerujemo da će dodatne informacije o upotrebi takvog namještaja u dizajnu zasigurno biti od koristi. Evo pet ideja za uređenje interijera!

Minimalizam s namještajem u Meksiku

moderna ideja namještaja u Meksiku

Meksički namještaj u egzotičnom eklektičnom konceptu

Eklektični koncepti još uvijek su “in” u modernom dizajnu interijera. Oni su u trendu jer nam daju priliku da iznova i iznova proširujemo i nadopunjujemo svoj dizajn interijera. To unosi transformabilnost i opuštanje u svakodnevni život, što zauzvrat sve više postaje glavno načelo modernog uređenja interijera.

Meksički namještaj često se može naći u neutralnim, univerzalnim bojama pa se mogu kombinirati s drugim stilovima. Stoga su osobito prikladni za eklektičan koncept. Iznad svega, bili bi idealni ako želite stvoriti koncept uređenja interijera sa snažno izraženim globalnim, egzotičnim karakterom. Namještaj meksičkog izgleda može se posebno dobro kombinirati s namještajem orijentalnog ili južnoeuropskog izgleda. Svijetle nijanse također bi omogućile postavljanje mnogih egzotičnijih naglasaka u obliku namještaja i pribora. Ako je namještaj u meksičkom stilu najveći dio vašeg dizajna, preporučujemo sljedeće:

Odaberite sobu, poput dnevne sobe, i opremite je uglavnom ovim namještajem. No, pod naglascima bi se barem trebali vidjeti drugi stilovi. U preostalim sobama ovaj stil možete kombinirati s drugima u različitim omjerima. Međutim, ona bi na ovaj ili onaj način trebala biti prisutna u svim sobama.

Hodnik naglašen tepihom u meksičkom stilu

hodnik u meksičkom stilu

Mala oaza u egzotičnom stilu

Želite li sobi ili malom balkonu dati karakter male egzotične oaze? Dizajn interijera s egzotičnim karakterom zasigurno bi bio najbolji mogući izbor. No u isto vrijeme vrlo često želite, osobito u otvorenim životnim planovima, da ti mali rajski kutovi odgovaraju ostatku dizajna stana. Meksički stil namještaja u tom je pogledu vrlo praktičan. Ovdje su snažno zastupljene neutralne boje, puno drvo i jasne linije. To je osobito slučaj s prekrasnim kolonijalnim stilom! Stoga se mnogi komadi namještaja mogu nakratko kombinirati s drugim, često vrlo modernim i ultramodernim dizajnerskim idejama.

Blagovaonica i kuhinja u meksičkom stilu, koji izvrsno odgovaraju dizajnu vrta

egzotična blagovaonica s meksičkim namještajem

Klasičan namještaj i sadržaji po povoljnim cijenama

Ljudi se u modernom dizajnu interijera vole osloniti na recikliranje i ponovnu uporabu materijala. Uljepšavate stari namještaj i vraćate ga u scenu. Minimalizam i jednostavnost na dnevnom su redu, a sve to znači da možemo dizajnirati visokokvalitetan stan sa samo nekoliko dobro odabranih komada. No, budimo iskreni: klasični ormar, kredenc, stol u dnevnoj sobi izrađen od punog drva ili vrtna peć stvara atmosferu koja je neusporedivo ugodna i elegantna. Meksički namještaj iz izravnog uvoza daje vam mogućnost da kupite takav namještaj po posebno dobrim cijenama. Tako namještaj iz Meksika može obogatiti vaš dizajn klasičnom ljepotom.

Meksički namještaj za vrtni dizajn

ideje za namještaj za vrtni dekor u Meksiku

Meksički namještaj za vrtni dizajn

Plemenite vrste drva i materijali poput ratana koriste se u proizvodnji namještaja u Meksiku. Mnogi od njih idealno bi se upisali u vrtni dizajn. S ovim namještajem učinili biste prirodni produžetak interijera – glavni trend u posljednjih nekoliko godina. Iznad svega, namještaj u Meksiku toliko je stilskog izgleda da se po potrebi može koristiti na balkonu ili čak u unutrašnjosti.

Klasični namještaj iz Meksika za odvratan dizajn interijera

moderan interijer s klasičnim meksičkim namještajem

Akcenti u meksičkom stilu

Konačno, svoj interijer možete prilagoditi sjajnim komadima u meksičkom stilu. Sjajna i praktična ideja u tom smislu bio bi naglašeni namještaj s ukrasnim učinkom. Također možete koristiti pojedinačne dodatke, poput sjajnih svjetala. Poseban savjet: za jači učinak kombinirajte s umjetničkim predmetima u sličnom stilu.

Meksički namještaj toliko je raznolik da se praktički svatko može identificirati s njim na ovaj ili onaj način. Bilo s pojedinim komadima namještaja s klasičnim izgledom ili s raskošnim priborom – vaš dizajn uvijek izgleda korisno i istodobno originalno. Pronađite svoj vlastiti pristup i unesite malo više avanture u svoj svakodnevni život.

Read more