Dizajn interijera, spavaća soba

Romantične ideje za opremanje spavaće sobe brvnare

Spavaća soba brvnara lijepo namještena

Imate li ideju što se zapravo naziva “stilom opremanja brvnara”? Kao što ime govori, radi se o opremanju tradicionalnih alpskih i skijaških koliba koje izgledaju doista čarobno! Tipični za to su prirodni materijali poput kamena i drva koji osiguravaju toplu i ugodnu atmosferu, tako da se zaista možete opustiti u planinama i smanjiti stres. Želite li uživati ​​u takvom romantičnom ambijentu u vlastitoj spavaćoj sobi? Onda ste upravo ovdje! U ovom ćemo vam članku pokazati kako možete bez napora sami dizajnirati spavaću sobu u planinskoj kolibi. Nadamo se da ćete uživati ​​u našim savjetima i idejama i nadamo se da ćete uživati ​​čitajući ih!

Spavaće sobe brvnare samo izgledaju kao iz bajke!

Opremanje spavaće sobe brvnara uradi sam

Planinska dječja spavaća soba

Spavaća soba brvnara privlači ambijent

Zidna obloga spavaće sobe brvnara drveno drvo

Chalet spavaća soba drveni kosi stropni luster

Savjeti za dizajn spavaće sobe

Chalet spavaći krevet udobno

Planinska soba s kosim stropom od kamenog zida

Chalet spavaće sobe zavjese bijele ugodne

Okućnica kreveta za spavaću sobu brvnara drvena rustikalna

Spavaća soba brvnara lijepo namještena

Planinska spavaća soba zidna obloga od drveta jednostavna

Spavaća soba brvnara prigušeno osvjetljenje

Shema boja spavaće sobe neutralna

Spavaća soba brvnara ima nepogrešivu atmosferu – samo pogledajte naše fotografije i uvjerite se sami! Stil namještaja u kolibama i planinarskim kolibama obično je povezan s opuštanjem i mirom, zbog čega je jednostavno idealan za spavaće sobe. Atmosfera može biti tradicionalna i modernija – ovisno o vašim osobnim preferencijama. Ovdje otkrivamo tajnu posebnog šarma skijaških koliba koje možete koristiti za vlastiti dom. Prije svega, kao što sam rekao, namještaj je prvenstveno izrađen od prirodnih materijala. Uglavnom se radi o super udobnom namještaju od grubog drva koji izgleda rustikalno i u isto vrijeme vrlo stilski te osigurava sklad i ravnotežu u unutrašnjosti. Šareni tekstil u toplim bojama i umiljato mekane životinjske kože upotpunjuju interijer. Međutim, ne samo komadi namještaja od bora, hrasta, kestena ili druge vrste drva po vašem izboru igraju vrlo važnu ulogu, već i specifična shema boja koju slijedite. Kao što je već spomenuto, topli i zemaljski tonovi najprikladniji su za unutrašnjost spavaće sobe Chlet, poput senf žute, ochre, čokoladno smeđe, cigleno crvene. Neutralne boje poput bijele, krem, bež, terakote imaju vrlo uravnotežen učinak i mogu optički povećati male prostorije, dok tamniji tonovi poput patlidžana i tamno plave stvaraju zanimljive efekte u boji.

Spavaća soba brvnara – važne značajke

Planinska spavaća soba tepih imitacija modernog krzna

Planinska spavaća soba od prirodnih materijala puno drvo

Moderni dekor spavaće sobe

Spavaća soba u dnevnom boravku ugodna

Kamena kamin u spavaćoj sobi

Chalet spavaća soba luster svijeće kamin

Brvnara spavaća soba kamin terasa

Spavaća soba brvnara ugodan ambijent

Unutrašnjost spavaće sobe brvnara od punog drveta

Sami opremite spavaću sobu u brvnari

Opremanje spavaće sobe brvnarom autentično prekrasnog izgleda

Chalet spavaća soba luster veliki prozor baldahin krevet

Za spavaću sobu u brvnari ne treba vam puno namještaja – ovdje vrijedi pravilo “manje je više”. Krevet od punog drveta, ormar, komoda, noćni ormarić i po mogućnosti udoban prostor za sjedenje sa stolićem i stolicama – to je sasvim dovoljno. Podna obloga također može biti izrađena od drveta, a kao naglasak možete dodati ukrasni kameni zid. Prirodni kamen zapravo može biti prilično skup, ali danas na tržištu postoje posebne kamene ploče koje savršeno oponašaju njegov izgled. Dekoracije u stilu brvnare, poput već spomenutih životinjskih koža (koje se također mogu zamijeniti pahuljastim tepisima u krznenom izgledu), umiljatih mekih deka, slika i fotografija itd. Dat će unutrašnjosti “posljednju liniju”, ali jedna ne treba pretjerivati.da se soba ne čini pretrpanom. Ako vaša spavaća soba ima i velike prozore i kamin, interijer brvnare izgledat će baš poput bajke! Oni koji teže što prirodnijem i rustikalnijem izgledu mogli bi bez televizora i drugih modernih uređaja u spavaćoj sobi – ovo je također vrlo dobro za vaše potpuno opuštanje.

Inspirirajte se za spavaću sobu u planinskoj kući!

Romantični krevet s baldahinom u spavaćoj sobi

Chalet spavaća soba prozor veliki pogled

Planinska spavaća soba drvo i kamen

Planinska spavaća soba drveni podni zidni pokrov

Brvnara s kosim krovom

Chalet spavaća soba elegantnih neutralnih boja

Drvena krovna spavaća soba za brvnaru

Chalet spavaća soba moderan interijer TV

Planinska spavaća soba poplun imitacija krzna

Romantičan ambijent spavaće sobe brvnara

Drvena krevet na kat za spavaću sobu

Planinska spavaća soba dječji krevet na kat

Naše fotografije izvrsni su primjeri autentičnog namještaja za brvnare u spavaćoj sobi iz kojih možete crpiti inspiraciju. Poseban šarm ovog stila možda je posljedica činjenice da soba izgleda kao dio prirode – to je razlog zašto većina turista smatra da su skijaške kolibe tako udobne i atraktivne. Ova toplina i ugodnost također se mogu prenijeti u vaša četiri zida, a nadamo se da će vam naš doprinos pomoći. Fotografije možete upotrijebiti kao model ili samo steći opću ideju o tome kako spavaća soba izgleda kao da biste kasnije za nju osmislili vlastiti projekt.