Dizajn interijera, namještaj, dnevni boravak

Okrugli kauč: izvrsne ideje za stvaranje ugodnog prostora za sjedenje

okrugli kauč bijele boje prekrasnog izgleda

Želite li stvoriti ugodan prostor za sjedenje u dnevnoj sobi, u kuhinji, na terasi ili u vrtu? Odlučite se za okrugli kauč! U ovom ćemo vam članku reći kako možete uspješno staviti moderni komad namještaja u središte pozornosti. Neka vas inspiriraju naše ideje i stvorite elegantan ambijent u zatvorenom ili na otvorenom! Želimo vam uspjeh i uživajte u čitanju!

Okrugli kauč izgleda super šik i ima mnoge praktične prednosti

okrugli kauč udoban prostor za sjedenje dnevni boravak kamin

okrugla sofa tepih za stolić okrugla crvena

okrugli kauč bijeli super elegentni jastuci

okrugla sofa bijela dnevna soba moderna podna lampa

okrugli kauč bijeli šareni jastuci dnevni boravak veliki prozori

okrugli kauč dnevni boravak stilski luster

okrugla sofa bijeli kut za sjedenje dizajn dnevna soba

okrugla sofa mala praktična kuhinja

okrugli kauč za sjedenje dnevni boravak drvena obloga od drveta

okrugla sofa ljubičasta modularna super elegantna

Prema kineskoj Feng Shui doktrini, okrugli oblici donose bogatstvo i blagostanje u kuću. No, ako ne vjerujete u Feng Shui, imate još jedan važan razlog da odaberete okrugli kauč – jednostavno izgleda super šik! Moderne okrugle, polukružne sofe ili slova S, koje se sastoje od dva polukružna oblika, ne samo da su udobne, već stvaraju i doista elegantan ambijent u prostoriji (ili na terasi) – samo pogledajte naše fotografije i uvjerite se! Također, okrugli kauč je zaista praktičan i na njega može sjediti mnogo ljudi – savršeno ako volite organizirati zabave i pozvati mnogo ljudi! Ovdje vam dajemo nekoliko modernih primjera namještaja kako sami možete dizajnirati udoban prostor za sjedenje s okruglom sofom. Čitajte dalje kako biste saznali više o temi!

Uspješno postavljanje scene za okrugli kauč – važno pravilo

okrugla kauč terasa bijela stilski

okrugli kauč izvan kauča za sjedenje

okrugla sofa siva dnevna soba industrial

okrugla sofa modernog dizajna industrijski dnevni boravak

okrugli kauč S oblika mdular dnevni boravak

okrugla sofa s crvenim leđima

okrugla sofa crveni dizajnerski komad namještaja

okrugla sofa ljubičasta super moderan dizajn

okrugla sofa narančasta dnevna soba elegantna

okrugla sofa modularna terasa od ratana

Ako će prostor za sjedenje ili okrugli kauč zauzeti središnje mjesto u prostoriji (ako ga odaberete za dnevnu sobu, na primjer), trebali biste slijediti nekoliko jednostavnih pravila kako biste uspješno postavili moderan komad namještaja. Prije svega, odaberite namještaj koji slijedi linije sofe, odnosno ima kružne elemente – na primjer ovalne ili okrugle stoliće za kavu, stolice i naslonjače sa zakrivljenim naslonima za ruke i naslonima. Zatim pronađite savršeno mjesto za kauč i rasporedite ostatak namještaja. Okrugle sofe doista su praktične, a ponekad se čak uklapaju i u kut sobe. Druga je ideja postaviti kauč ispred televizora ili kamina – kako biste tamo proveli društvene večeri sa svojim omiljenim ljudima. Postavite stolice ili naslonjače, krajnje stolove i stolić za kavu oko sofe slijedeći njegovu krivulju kako biste stvorili ugodan prostor za sjedenje.

Napravite ugodan prostor za sjedenje s okruglim kaučem

okrugli kauč krem ​​boje pomoćni stolovi metalni

okrugla sofa bijeli šareni jastuci super moderan dnevni boravak

okrugli kauč kožni tapacirani stol za kavu metalni

okrugli kauč presvučen kožom presvlaka za sjedenje televizor

okrugla sofa velika bijela nekoliko ljudi

okrugla sofa velikog elegantnog dizajna

okrugla sofa siva stilska dnevna soba skandinavska

okrugla sofa bijeli tamnozeleni jastuci

okrugli kauč sivi presvlake udoban

Pribor u prostoriji (ili na terasi, u vrtu) također bi se trebao uskladiti s okruglim oblikom sofe. Odlučite se za ovalne ili okrugle prostirke sa zanimljivim uzorcima koji će stvoriti veselu atmosferu. Okrugla ogledala ili slike i obiteljske fotografije u ovalnim okvirima također su izvrsna ideja za ukrašavanje dnevnog boravka s okruglim kaučem. Postoje i drugi dodaci koje možete odabrati – npr. Okrugle umjesto ravnih vaza, okrugle košare za daljinsko upravljanje, novine i časopisi. Ako želite, također možete zamijeniti ručke i ručke na svim komadima namještaja koji imaju ravne linije s okruglim i zakrivljenim, tako da je sve usklađeno do najsitnijih detalja.

Okrugli kauč: veliki izbor dizajna i modela

okrugli kauč u sivom plemenitom izgledu stolića

okrugla sofa bijeli stilski tepih okrugla

Okrugli kauč za sjedenje dizajnira dnevnu sobu

okrugla sofa u čokoladno smeđoj blagovaonici dnevnog boravka

okrugla sofa svijetlosmeđa dnevna soba stolica za ljuljanje

okrugli kauč svijetlosivi tepih tamnozelen

okrugli kauč bež raznobojni jastuci plavi tepih

okrugla sofa bijeli crni tepih dnevna soba

tapecirani okrugli kauč bijeli dnevni boravak stolić

okrugla sofa elegantnog dizajna antracit

Odabir okruglog kauča za unutarnju ili vanjsku upotrebu nije nimalo lak zadatak, jer su modeli i dizajn doista ogromni. Zato smo u ovom postu posebno za vas prikupili nekoliko fotografija iz kojih možete crpiti inspiraciju za vlastiti dom. Pažljivo ih pogledajte i pogledajte koji vam se modeli najviše sviđaju. Postoje i velike polukružne sofe s presvlakama od tkanine ili kože, koje su savršene za ugodan, kružni prostor za sjedenje u dnevnoj sobi, kao i elegantni modeli od ratana, pogodni za vanjske prostore. Ovisno o vašim potrebama, možete se odlučiti i za komad namještaja koji štedi prostor – npr. Za kompaktan prostor za sjedenje u kuhinji ili na balkonu. Okrugli oblici također fasciniraju dizajnere namještaja koji razvijaju fascinantne sofe u minimalističkom, industrijskom ili skandinavskom stilu – primjere možete pronaći pod našim fotografijama.