Dizajn interijera

Dizajn interijera

20 ideja za skladištenje ogrjevnog drveta za oponašanje

Ispod je nekoliko ideja za savršen način skladištenja ogrjevnog drva.

U današnje vrijeme grijanje drvima za ogrjev dobiva posebno veliku pozornost u društvu. Kamin sada igra glavnu ulogu u dnevnoj sobi. S jedne strane, kamin postiže topliju, ugodnu i romantičnu atmosferu; s druge strane, grijanje na drva nameće se kao prirodna alternativa konvencionalnim izvorima energije s lož-uljem i plinom. Kako se proces grijanja ne bi prekinuo, trebala bi postojati prava iskra između kamina i drva za ogrjev. Ispod je nekoliko ideja za savršen način skladištenja ogrjevnog drva.

Kako čuvati drva za ogrjev??

Kako trebate skladištiti drva za ogrjev?

Skladištenje ogrjevnog drva jedan je od najvažnijih čimbenika koji drže ogrjev bolje kvalitete. Prilikom sagorijevanja drva za ogrjev važno je da se ogrjev dobro osuši. Što se drva za ogrjev bolje suše, to je veći njihov kapacitet gorenja ili toplina koju emitira. Zato biste trebali razmisliti o savršenom skladištu koje štedi prostor – obliku, veličini, lokaciji. Svatko tko se želi pravilno zagrijati s kaminom ne bi trebao razmišljati samo o najboljem načinu skladištenja ogrjevnog drva, već i o optimalnom mjestu za skladištenje ogrjevnog drva. Idealno mjesto za odlaganje drva za ogrjev je u dobro prozračenim i suhim skloništima koja su također u blizini vašeg kamina. Bez daljnjih predočavanja predstavljamo neke ideje za pravilno skladištenje ogrjevnog drva.

Kutna polica za skladištenje drva

Moderna kutna polica za skladištenje ogrjevnog drva

Slažete li se da ova kutna polica može biti prekrasan dodatak unutrašnjosti vaše dnevne sobe? Ova ideja za spremanje drva za ogrjev dobro je usmjerena na sve one koji vole “bijelo -crni” klasik uređenja doma. Police u vašoj dnevnoj sobi mogu poslužiti ne samo kao prostor za knjige, već i kao skladišni prostor.

Praktična polica za skladištenje drva na otvorenom

Izvanredan stalak za drvo za vanjske prostore

Ova drvena polica prava je atrakcija. Njihov upečatljiv izgled jednako odgovara njihovoj praktičnosti. Ovo skladište drva za ogrjev ima estetski izgled i možete ga izgraditi ne samo u unutarnjem već i u vanjskom dijelu kuće.

Plutajući stalak za skladištenje ogrjevnog drva

Koji je najbolji način sušenja ogrjevnog drva?

Ne postoji ništa poput plutajućeg sustava za ogrjev. Plutajuće police dodaju moderan dodir vašoj dnevnoj sobi.

Klupa u vrtu kao mjesto za skladištenje drva 

Kreativno spremište drva za ogrjev na otvorenom

Bez obzira na to jeste li odabrali klupu u dnevnoj sobi ili u vrtu, klupa je kreativno mjesto za spremanje drva za ogrjev. Ove police kombinacija su stila i praktičnosti.

Kolica za skladištenje drva

Kako mogu pravilno zagrijati svoju kuću kaminom?

Ovo spremište za ogrjev posebno je prikladno za sve koji žele spremiti hrpe drva vani. Ovaj DIY projekt za pohranu jednostavan je i ne oduzima puno vremena. Potrebni materijali i znanje koje trebate imati nisu u skladu s velikodušnim rezultatom. Zato nemojte čekati ni sekunde i postavite ovu praktičnu pomičnu policu!

Praktična polica za spremanje drva za ogrjev

Skladištenje drva za ogrjev sa stilom

Ova je polica slična okruglom skladištu koje smo već prikazali. Praktičnije je koristiti iznutra od okrugle police jer štedi prostor. Ova pohrana dolazi u izgledu koji nadopunjuje izgled doma.

Pletena košara za skladištenje drva

Pletena košara za skladištenje drva

Netko još uvijek može imati pletenu košaru kod kuće. S košarom možete ostaviti hrpe drva lijepo pored kamina. Ne treba vam nikakva mašta. Dođite brzo do tržnice i kupite pletenu košaru.

DIY stalak za ogrjev

DIY upute za spremanje drva za ogrjev kod kuće

Nema boljeg posla za vikend od DIY projekta koji je poprilično dobar i za početnike i za profesionalce, ovaj stalak za ogrjev u rustikalnom stilu dodat će topao ugođaj u dnevnoj sobi. Pokretno skladište za skladištenje ogrjevnog drva simbol je optimalnosti. Ne biste se trebali mučiti nositi teške komade drva iz svoje garaže u svoju dnevnu sobu. S upotrebom ovog genijalnog drvenog držača teško se možete potruditi.

Lijepa vanjska polica za ogrjev

Lijepa vanjska polica za spremanje drva za ogrjev

Konzolni stol za skladištenje drva

Konzolni stol za skladištenje ogrjevnog drva

Ugrađene police za skladištenje ogrjevnog drva

Ugrađene police za skladištenje ogrjevnog drva

Druge ideje

Ovdje ćete pronaći mnogo sjajnih ideja o tome kako najbolje spremiti drva za ogrjev. Nadahnite se i transformirajte ideju skladištenja ogrjevnog drva!

Gdje treba pohraniti drva za ogrjev?

Skladištite drva za ogrjev sa stilom

Puno sjajnih ideja za skladištenje drva

Koje drvo za kamin treba kupiti?

Moderno skladište ogrjevnog drveta i puno sjajnih ideja

S ovom modernom klupom možete osušiti drvo iznutra!

Kako osušiti drvo za ogrjev? - Izgradite policu kod kuće!

Elegantna polica za spremanje drva za ogrjev

Objesite ove police na zid kako bi se ogrjev osušio

Ideje za imitiranje izdašnog skladišta drva za ogrjev

Kako trebam skladištiti drva za ogrjev kako bi se moj kamin mogao pravilno zagrijati?

Ideje za elegantno spremanje ogrjevnog drva kod kuće

Skladište ogrjevnog drva nikada ne izgleda tako neobično kao na ovoj fotografiji

elegantne ideje za skladištenje ogrjevnog drva

Read more