DIY

10 divatos horgolt minta a hideg évszakra

Horgolt minta modern 10 ötlet

A horgolás ma valóban “be” van, és csodálatos tevékenység a hideg évszakban. Ha szeret horgolni, vagy szeretne megtanulni horgolni, akkor jó helyen jár! Ebben a bejegyzésben megtalálja a számára legfontosabbat, mégpedig – a gyönyörű horgolt mintákat! Bemutatunk 10 lenyűgöző mintát, amelyekkel kalapokat, meleg sálakat, kesztyűket, eredeti terítőket és ágyneműket, dekoratív párnahuzatokat és bármi mást gondolhat. Reméljük, hogy tetszeni fognak javaslataink, és reméljük, hogy szívesen olvassuk őket!

Divatos horgolt minták – jázmin minták

Horgolt mintás jázmin utasítások

Horgolt mintás jázmin mintás DY utasítások

Horgolt mintás jázmin téli kalapok

Horgolt mintás jázmin csillag

Horgolt mintás sál dupla arcú

A jázmin vagy csillagminta stílusos megjelenése miatt kapta a nevét, amely kis csillagokra vagy finom jázminvirágokra emlékeztet. Egyszerűen tökéletes sálak, kalapok és egyéb kis téli kiegészítők horgolásához, és valójában sokkal egyszerűbb elkészíteni, mint amilyennek valószínűleg tűnik. Az egyetlen hátránya, hogy a jázmin minta sok fonalat használ. A legfontosabb horgolt technikák, amelyeket el kell sajátítani ehhez, a láncöltés, az egyes horgolt öltések és a fonal. A teljes minta három sorból áll, amelyek ismétlődnek. Javasoljuk, hogy lazán horgoljon, hogy a horgolt darab szép, puha és rugalmas legyen. A jázmin mintára vonatkozó utasítások megtalálhatók itt.

Egyszerű horgolt minták kezdőknek: C2C minták

Horgolt minta C2C modern

Horgolt minta C2C paplan baba

Horgolt minta C2C utasítások

Horgolt minta C2C nagyszerű ötletek

Horgolt minta C2C takaró csodálatos megjelenés

A C2C (Corner to Corner) minta nem vízszintesen, hanem saroktól sarokig átlósan horgolt. A kapott kis négyzetek különösen finomak és elegánsak. A C2C minta tökéletes a háromszög alakú horgolt darabokhoz, például a háromszög alakú kendőkhöz, és ehhez képesnek kell lennie a láncok, láncok és dupla horgolások elvégzésére. Útmutatásokat és hasznos tippeket talál itt.

Stílusos horgolt minták – pattanások

Horgolt minta pattanás minta DIY

Horgolt minta modern gömbminta

Horgolt minta modern gömbminta

Ha egyszerű horgolt mintákról van szó, példaként a dudormintát lehet használni. Ahogy a neve is sugallja, kis gombokból áll (ezeket popcorn hálónak is nevezik). Ezek horgolhatók dupla horgolással, valamint egyetlen horgolással. Ezenkívül el kell sajátítania a gömbölyű minta láncöltéseit. Egy Utasítások kezdőknek megtalálható itt.

Horgolt dupla arcú minta

Horgolt mintás dupla arcú sál modern

Dupla arcú horgolt minta

Horgolt mintás dupla arcú takaró virágok

A kettős arcminta egy kicsit nehezebb, de az eredmény mindenképpen megéri – egy bújós puha horgolt darab két oldallal, ami szuperül néz ki. Két különböző színű fonalból horgol, és képesnek kell lennie a láncszemek, a dupla és a horgolás elvégzésére. És itt többet is megtudhat utasítás.

Kagylómintás utasítások

Horgolt minta héj minta piros és fehér

Horgolt mintás takaróhéj minta bújósan puha

Horgolt mintás kagylóminta modern

Horgolt mintás kagylókagyló képi utasítás

Az egyik leggyakoribb és legnépszerűbb horgolt minta valójában a héj minta. Nagyon aranyosnak és finomnak tűnik, ezért tökéletes a babatakarók, téli sapkák és kesztyűk horgolásához. Minden kis héj több rúdból áll, de az utasítások megmondják, hogyan kell pontosan horgolni itt.

Szívminta – a tökéletes horgolt minta meleg pulóverekhez

Horgolt minta szív piros

Horgolt minta szív utasítás

Horgolt mintás szív modern

Horgolt mintás szívek bemutatója nagyszerű ötletek

A szívmintázat ideális meleg téli pulóverhez vagy babaruhához. Ehhez legalább két különböző szál színre van szüksége, hogy a szívek jól láthatóak legyenek. Ismét használnia kell a dupla horgolást, az egyetlen horgolást és a láncöltést. A horgolás valójában sokkal könnyebb, mint gondolná – olvassa el ezeket utasítás, hogy felajánljuk önnek, hogy meggyőzze magát!

A szellős lyuk minta – ideális elegáns ruhadarabokhoz

Horgolt mintás laza ruha elegáns

Horgolt minta laza pocho modern

A horgolt mintás lyuk laza

A lyukas minta tökéletes az elegáns ruhákhoz a hideg téli időszakban, és elegáns abroszok és ágytakarók horgolásához is használható. A hálónak tűnő laza mintát nagyon könnyű horgolni, és ez jó választás a kezdőknek. A szükséges előzetes tudás ismét a láncöltés, a dupla horgolás és az egyetlen horgolás.

Cikcakkos minta – eredeti és színes

Horgolt minta cikk -cakk minta színes

Horgolt minta cikk -cakk minta utasítások

Horgolt minta cikcakkos minta modern

Horgolt minta színes cikk -cakk minta

A cikk -cakk minta tökéletes horgolt minta a sálakhoz, és színes módon tervezhető, ami különösen érdekessé és eredetivé teszi. Nagyon könnyen utánozható, és megkönnyebbülést okoznak a hátsó hurkon keresztül behelyezett öltések. Ingyenes utasítások a cikk -cakk mintához megtalálhatók a weben.

A kábelvarrás egy kicsit nehezebb

Horgolt kábel minta utasítások

Rózsaszín kábelkötött horgolt minta

Horgolt kalap kábel kötött minta

Horgolt kábelkötött párna

A kábelminta nagyon lenyűgözőnek és elegánsnak tűnik, de egy kicsit nehezebb utánozni – fontos előzetes ismeretekkel kell rendelkeznie, mint például a dupla horgolás, a domború horgolás és a dupla horgolás.

Horgolt piramis minta

Horgolt mintás piramis minta narancssárga fonalból

Horgolt minta piramis minta színes

Horgolt piramis mintás ruhadarab

A laza piramis mintázat nagyon rugalmas a sok láncöltés miatt, és egyszerűen tökéletes az elegáns ruhadarabokhoz, mert nagyon vonzónak tűnik, nem? A kis háromszögeket olyan rácspontok kapják, amelyek nem vízszintesek, mint általában, hanem függőlegesek.