DIY, Halloween

Halloween boszorkány-csináld magad boszorkány jelmez gyerekeknek utasításokkal

Haloween boszorkány dekoráció

A boszorkány jelmez a Halloween jelmezek klasszikusa nőknek és lányoknak. A boszorkány jelmezek tervezésének változatai teljesen a saját fantáziájukon múlik. A csúnya, öreg boszorkánytól szemölcsökkel és hosszú púpos orral a szexi boszorkányig lehet eljutni. Halloween boszorkánynak jelmez készítése nem olyan nehéz. A régi ruhákat és kiegészítőket tetszés szerint kombinálhatja egymással. Az alábbiakban útmutatást talál a boszorkány jelmez megtervezéséhez gyermekek számára.

Halloween boszorkány – készíts jelmezt a gyerekeknek

a kis boszorkány

Egy aranyos tutu szoknya, hegyes kalap, házi seprű, csíkos harisnyanadrág fekete pólóval, és most a kis halloweeni boszorkány készen áll a halloweeni fesztiválra.

A Halloween boszorkány jelmezhez szüksége van:

 • Hosszú ujjú fekete póló és csíkos harisnyanadrág
 • 2 db fekete hab
 • 4m. fekete tüll
 • széles fekete gumiszalag
 • 2,5 m fekete szatén szalag
 • Varró mérőszalag
 • ceruza
 • olló
 • Forró ragasztópisztoly és ragasztópálcák
 • 15-20 kis ág
 • a pálca
 • 2 m kender kötél

1. lépés

1. lépés

A tutu szoknyával kezdjük azzal, hogy megmérjük a gyermek derekát, és ezt átvisszük a fekete rugalmas szalagra. Jelölje meg a szalagot ceruzával, és vágja le a szalagot a jelnél. Vágjon két darab körülbelül 50 cm hosszú fekete szalagot, és hajtson át egy szalagot a rugalmas szalag mindkét végén. Helyezze be a tűt a rögzítéshez és a varráshoz. Most vágja a tüllt kb. 60 cm széles darabokra éles ollóval, változtatva a hosszúságot, hogy szaggatott széle legyen. Tekerje fel a tüllt, mérje meg és vágjon 3 x 10 cm -es részeket. Tegyen félre egy tüll csíkot, hogy később megfűszerezze a kalapot. Ezután vágja le a csíkokat középen, hajtsa őket hosszirányban és vágja a hajtásnál. Ezután végül vágja le minden végét szögben, hogy a szaggatott végei láthatóvá váljanak,

2. lépés

 

Rakjon össze 2–4 csíkot tüllből, és hajtsa őket hurokba. Tekerje a gumit a hurok köré, és húzza át a végeit a hurok közepén, hogy a tüllszalagokat a rugalmashoz rögzítse. Ez megismétli a folyamatot a fennmaradó csíkokkal, és szorosan összehúzza őket, amíg a teljes rugalmas szalag be nem borul.

3. lépés

3. lépés

A 3. lépésben elkészül a Halloween boszorkány kalapja. A hablapot tekerjük kúpba. Helyezze a kúpot a gyermek fejére, hogy biztosan illeszkedjen. Ha nem, állítsa be a méretet. Rajzoljon egyenes vonalat vonalzóval és tollal a felesleges hab eltávolítására. Ollóval vágja le a felesleges habot, majd vágja le a kúp mentén. Vigyen fel egy folt forró ragasztót, ahol a hab átfedi a hegyét, és nyomja ki, amíg a ragasztó lehűl. Vigyen fel egy kis gyöngyöt forró ragasztóval a varrat többi részére, és nyomja rá az átfedő habot. Tartsa őket a helyükön, amíg a ragasztó lehűl. Tipp: Kis mennyiségű ragasztó alkalmazása megakadályozza a kinyomódást.

Egy második habdarabon csavarja körbe egy nagy tányért ceruzával, és vágja ki a kört éles ollóval. Helyezze a kúpot a kör és a középpont tetejére, és ceruzával kövesse le a kúp alját. Vágja le a belső vonaltól körülbelül 1,5 cm -t, és távolítsa el a belső kört. Vágjon 1,5 cm -es felesleget a szárnyakba, és hajtsa fel. Vigyen fel ragasztót a kúp aljára, és nyomja be a füleket a ragasztóba, hogy rögzítse a kúpot a kalap széléhez. Tartsa őket a helyükön, amíg a ragasztó lehűl. Ismételje meg ezt a folyamatot mindaddig, amíg az összes fül nincs ragasztva a kalap belsejébe.

A kalap köré kösse fel azt a tülldarabot, amelyet felvett. Rögzítse egyszerű csomóval, és tartsa a helyén egy gombóc ragasztóval. Vágja a fekete szalagot két 50 cm hosszúra; ezek a gyermek álla köré vannak kötve. Rögzítse a szalag végeit a boszorkánykalap belsejéhez forró ragasztóval.

4. lépés

4. lépés

Keressen egy körülbelül 3 cm átmérőjű botot, és gyűjtsön össze 15-20 kis gallyat. Vágjon 1,5 m zsinórt, és tekerje szorosan a kötegelt ágak köré, hogy a bothoz rögzítse. Tehát a munka elkészült, és van egy aranyos kis Halloween boszorkányunk, aki készen áll a trükkre vagy a kezelésre.

A kis boszorkány kész jelmeze

És a kis boszorkány jelmeze készen áll

Boszorkány kunyhó, hogy magad

Boszorkány jelmez Halloweenre

Hűvös dekorációs poszter Halloween témával

Halloween dekoráció

Halloween boszorkányok cupcake

Boszorkány jelmez, hogy magad

Boszorkány jelmez gyerekeknek - igazi klasszikus

Smink tippek boszorkányoknak A gonosz boszorkány

A boszorkány jelmez is elegánsnak tűnhet

Boszorkány kalap díszítés

Fali matricák Halloween -dekorációként

A boszorkány az éjféli repülésben