DIY - csináld magad

Ötletek és tippek esküvői jelvényekhez, amelyek megkönnyítik a választást

Az olyan egyedi eseményeken, mint az esküvők, egyetlen részletet sem szabad kihagyni. Mert az apróságok nagyon fontosak ahhoz az érzéshez, amellyel a menyasszony és a vőlegény és a vendégek hazajönnek. Ha sikeres ajándékokat és dekorációkat készít, sokan valószínűleg magukkal visznek néhányat. Ez biztosan emlékeztetni fogja Önt a csodálatos pillanatokra, amelyeket sokáig megosztottunk. Már csak ezért is érdemes olyan “apróságokat” tervezni, mint az esküvő jelvényei. Van néhány tippünk az Ön számára, amelyek ugyanakkor az esküvők aktuális trendjeit képviselik.

Az érdekes szimbolikájú csapok nagyon modernnek tűnnek

Esküvői csapok - gyönyörű luxus ötlet

Pin az esküvőre egy üzenettel

Úgy tűnik, hogy a koronaválság erkölcsi és filozófiai szempontból ott van, hogy végül felületességet küldjön a múltba. Ez a tendencia korábban is megvolt, de úgy tűnt, hogy ennek megvalósítása sok évet vesz igénybe. Most a változás valóban radikálisnak tűnik.

Igyekszünk minden pillanatot élvezni és tanulni belőle. Ami az esküvői dekorációt illeti, már nem csak az ékszerek számítanak. Mindennek jól kell kinéznie, de üzenetet is kell hagynia. Az esküvői jelvény színeinek és formáinak szimbolizálniuk kell valamit – hűséget, megújulást, stabilitást az életben és így tovább. Írásos üzeneteket is tartalmazhatnak. Szívesen mesélnek valamit a menyasszony és a vőlegény családtörténetéről is. Ha rendelkezik családi szimbólummal vagy jelzéssel, az jelvénytervező témává válhat.

A tendencia a semleges öltözék. Éppen ezért az ilyen semleges színű hordágyak nagyon észrevehetők

Esküvői tű - ötlet művirágokhoz

Az a bizonyos dolog az öltözködéseddel kapcsolatban

Sok esküvő jelenleg egy színben díszített. Ekkor minden csak fehérben vagy más semleges színben van. Az egyik szeret ruhákat választani a menyasszony és a vőlegény, valamint a vendégek számára, amelyek egyetlen árnyalatban készültek. A klasszikus megjelenést is egyre inkább kedvelik. De ahhoz, hogy illeszkedjenek az esküvő koncepciójához, egy bizonyos részlettel hozzá kell igazítani őket. Az esküvő jelvénye pontosan ezt a szerepet töltheti be.

A természet témája nagyon népszerű

Pin esküvő - nagy virágok rózsaszín színben

Luxus és aszimmetrikus formák

A divatirányzatokkal összhangban azoknak a részleteknek, amelyek különleges jelleget kölcsönöznek a klasszikus öltözéknek, vagy aszimmetrikusaknak kell lenniük, vagy kicsit fényűzőbbeknek. Érdekesebbé, egyedivé, frissebbé, naprakészebbé teszik az egészet. Nézze meg a hercegek és más királyi öltönyöket! Az üzleti ruhák is a klasszikus vonalat követik. Ezt fellazítja egy apró, fényűző részlet, futurisztikus vagy legalábbis geometriai vagy aszimmetrikus karakterrel.

Az igazi virágok még mindig nagyon jó ötlet

Pin esküvő - nagyszerű ötlet - jelmez

Univerzális karakter

Még akkor is, ha szigorúan meghatározza az esküvő színét és öltözködési kódját, még mindig lesznek különbségek a vendégruhák stílusában. Végül a vendégek valószínűleg különböző típusú textíliákat választanak. A szövet a divat egyik modern eszköze, amely változatosságot és kényelmet biztosít egyszerre. A jelvényeket úgy kell megválasztani, hogy milyen legyen a kialakításuk és az anyaguk, hogy mindenki jól nézzen ki. Ugyanez vonatkozik a csatlakozási mechanizmusra is.

A koponya bizarr, de néhány ember számára a megfelelő eredeti és izgalmas ötlet 

Pin esküvő - nagy koponya

Kapcsolat a természettel

Virágos motívumokkal ellátott csapok uralják képeinket. Férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmasak lehetnek. A természet témája egyre gyakrabban kerül előtérbe. A szabadtéri esküvők természetesen az idei év egyik fő trendje. A gyönyörű virágok, legyenek valódiak, szövetből vagy más anyagokból, harmonizálnak a környezettel.

A csapokkal kissé nemesebbé teheti esküvőjét 

Esküvői tű - nagyszerű design és nagyszerű ötlet

Egy téma – különböző jelvények

Nagyon népszerűek az esküvők, amelyek világos dekorációval rendelkeznek. A vendégek jelvényei eltérőek lehetnek, amint alárendelik őket egy közös mottónak. A természet, a család története, bizonyos semleges színek és anyagok lehetnek az összekötő elemek.

Keressen eredeti ötleteket

Jelvény esküvő - fehér blúz nagyszerű ötletek

Modern és izgalmas

Adtunk néhány fontos tippet az esküvői jelvényekhez, de természetesen kreatívnak is kell lennie. Végül is arról van szó, hogy megértsük az egész mögött rejlő fő elvet. Az esküvői ünnepségeken az aktuális divatirányzatokból kell kiindulni, majd alkalmazni őket a jelvények kiválasztására. Ennek a trendnek meg kell felelniük, vagy egyszerűen csak képviselniük kell. Ezen kívül, mint minden más részlet, a jelvényeknek hangulatot és izgalmat, érzelmeket és egyéniséget kell kelteniük! Mert jelenleg ez a TREND!

Az ezüst és fehér kövek modern ötletek lennének az esküvői csapok számára

Esküvői csapok - csodálatos ötletek

A semleges kontrasztok divatosak

Pin esküvő fehér és fekete színben

Adja meg a vendégeknek a család történetét!

Esküvői csapok - nagyszerű családi ötletek - csodálatos

Esküvői tű - nagyon elegáns ötlet

Arany elem - nagyszerű ötlet - esküvői csap

Idén divatos a visszafogott ékszer

Esküvői ötlet fehér és ezüst jelvényekben

Érdekes ötletek esküvői jelvényekhez

Piros -fehér árnyékoló esküvői jelvények

Nagyon szép virágok szövet esküvői csapokból

Nagyon jó ötletek esküvői jelvényekhez

Egy másik hagyományos ötlet a jelvényekhez 

nagyon szép öltöny - nagyszerű ötlet - esküvői tű

Ezüst és kék - ötlet esküvői jelvényekhez

nagyszerű több tűs ötletek jelvény esküvő

nagy fehér virágok - esküvői tű jelvény

nagy fehér design - esküvői tű jelvény

fehér virág fekete öltönyön - esküvői jelvény