DIY - csináld magad

Nagyszerű dekoratív ötletek, hogy saját kezűleg készítsen tengeri üvegeket

Ezúttal valami szuper pozitív dolgot készítettünk nektek! Amikor szép az idő és sok a nap, egyre intenzívebben szeretnénk élvezni a természetet. De a mindig látható szennyezés elrontja a hangulatot és a pozitivizmust. Valójában természetünk még mindig képes nagymértékben ellensúlyozni befolyásunkat. Egy pozitív üzenet minden bizonnyal benne van a „tengeri üveg” témában. Mert ez egy olyan termék, amely a tengerben maradt sok törött darab eredményeként jött létre. Tehát a természet valami szépet készít a szemetünkből. A filozófiai következtetést rád bízzuk. Mi itt azt tesszük, hogy megmutassuk, hogy összegyűjtheti az ilyen típusú szilánkokat, és valami nagyszerűvé varázsolhatja őket az otthon számára. És így támogassa a természetet a teremtés folyamatában.

A tengeri kövek sokféle színben kaphatók

tengeri kövek sok különböző kövek

és valójában a tengerben kidobott kövek vagy üvegtöredékek …

palack tengeri kövekkel

Tengeri üveg kollekció

A tengeri üveg sokféle árnyalatban és akár textúrában is megjelenik. A kidobott anyag típusa és a természeti körülmények sajátosságai sokféle eredményt hoznak. Ha a gyönyörű gyűjteményekre vadászik a tengerparton, akkor biztosan talál valamit, ami leginkább illik otthonához. Ezért azt javasoljuk, hogy először készítsen egy nagy gyűjteményű üvegdarabokat különböző árnyalatú textúrákban. Ezután kiválaszthatja a megfelelő dekorációt. És a többihez biztosan talál hasznot!

A lila és kék tengeri kövek vitathatatlanul a legnépszerűbbek, mert közvetítik forrásuk hangulatát …

tengeri kövek nagy lemez

… és ez vonatkozik a többi árnyalatra is, amelyeket a tengervízből ismerünk!

tengeri kövek az asztalon

A tengeri kövek különféle műalkotásokat inspirálnak

sea ​​stones kép a tenger mellett

Használja a belsőépítészetben

Az alábbi DIY ötletek közül sok a belső díszítéshez kapcsolódik. Nagyon kevés erőfeszítéssel különféle nyílt területek, például polcok vagy asztalok szépítésére használhatja. A szokásos vázát vagy tálalótálcát gyorsan különlegessé varázsolhatja. Kicsit bonyolultabbak, de érdemesek azok a projektek, amelyeket saját maga is megtehet, amelyekkel remek kiegészítőket készíthet a belsőépítészethez. Mi a véleménye például erről a mesés lámpaernyőről?

A tengeri kövek ideálisak egyszerű DIY lakásdekorációkhoz

tengeri kövek díszítése tállal

A tenger hangulata a kertben

Különösen a modern kerttervezésben nagyon fontosak a különböző árnyalatok közötti sima átmenetek. A szabadtéri terület egyre otthonosabbá válik, és ötleteket kölcsönöz a belsőépítészetből. Az emberek szeretik a monokróm színpalettákat választani a sok élénk szín keveréke helyett. Ezen a trenden belül az olyan anyagok, mint a tengeri üveg érdekes tükörhatásokat és misztikus ékezeteket nyújthatnak. A fénytől és a napszaktól függően mindig nagyon különbözőnek tűnnek. Tehát az ilyen ötletek megvalósítása a kertben mindenképpen megéri.

A tengeri kövek csodálatosak a gyermekekkel való kézműves foglalkozásokhoz

tengeri kövek készítése gyerekekkel

Remek ékszerek

Ha megvan a megfelelő eszköz a tengeri üveg átszúrására, remek ékszereket készíthet belőle. Tartalmazhatnak egy vagy több különböző köveket. Az interneten elérhető ötletek többsége nyakláncra vonatkozik, de a fülbevalót vagy a gyűrűt egyáltalán nem szabad eldobni. Az ilyen ékszerek nagyon alkalmasak lehetnek gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Csodásan készíthet ilyen kis műalkotásokat tengeri kövekből

tengeri kövek virágának készítése

Legyen óvatos, amikor gyermekekkel kézimunkázik

Tengeri üveggel minden bizonnyal felkeltené a gyermekek figyelmét. Tehát ez minden bizonnyal jó ötlet a kicsikkel való bütyköléshez. Figyelemre van azonban szükség, különösen a kisgyermekek esetében. A tengeri üveget könnyű lenyelni (főleg a cukorkának tűnő tetszetős színei miatt!) És néhány ritka esetben akár meg is vághatja magát rajta. Tehát mindig ott kell lennie, és nagyon óvatosnak kell lennie, hogy ez ne történjen meg. Használat után a tengeri üveget biztonságos helyen, a gyerekektől távol kell tárolni!

A tengeri kövek természetesen kombinálhatók más dekorációs anyagokkal

tengeri kövek szív díszíteni

Még a legegyszerűbb ötletek is álmodozni fognak!

kövek három színben tengeri kövek

Maradj kreatív!

Végül ismételjük meg a szokásos tippünket a barkács ötletekhez. Használjon minden ötletünket inspirációként, de maradjon hű önmagához és valósítsa meg saját elképzeléseit. Mert éppen ez a célja a saját készítésű kiegészítőknek és műalkotásoknak, nevezetesen, hogy egyszerű eszközökkel fejezzük ki egyéniségünket.

A tengeri kövek misztikus ékezeteket biztosítanak a kertben

tengeri kövek deco asztal kerek

asztali bútorok tengeri kövekkel

Ékszerek a csuklóhoz tengeri kövekből – egy másik nagyszerű ötlet

tengeri kövek a kézhezA tengeri kövek is ideálisak a faltervezéshez

tengeri kövek a fal tervezéséhez

Vagy inkább tengeri üvegből készült ékszereket visel?

tengeri kő fülbevaló ötletek

Tegye egyedivé egyszerű virágcserepeit tengeri kövekkel!

tengeri kövek tál pozsgás növényekkel

A fürdőszoba különösen kellemes lesz tengeri kövek díszítésével!

mosogató design tengeri kövek

fűszerezze fel a tengeri kövek tálcáját

Készíts valami különlegeset a nyári ruhádból egy tengeri kőből készült nyaklánccal!

gyönyörű tengeri kövek láncolata

Ebből az anyagból is készíthetők otthoni barkács kiegészítők

gyönyörű lámpaernyők tengeri kövek