DIY - csináld magad

Ezeket az egyedi DIY ötleteket a meccsekből készítheti el

A gyufák olyan fapálcikák, amelyek alkalmasak a tűzgyújtásra, nem? De ebben a cikkben szeretnénk egy kicsit elmélyülni a témában, és bemutatni néhány vonzó DIY ötletet. A gyufák tökéletesek különféle fali dekorációk készítéséhez. Segítségével szobrokat és dinamikus fényeffektusokat hozhat létre. Ha már kíváncsi az alábbi kézműves ötletekre, akkor szeretnénk bemutatni nektek a meccsekből készült legjobb ötleteket!

A gyufákból készült barkács kézműves ötletek olyan vonzónak és reálisnak tűnhetnek

DIY házi készítésű gyufák

Gyufából szobrokat készíteni

A gyufából készült szobrok a legkreatívabb barkácsprojektek közé tartoznak, amelyek különösen egyszerűek és könnyen megtervezhetők. Elegáns fa megjelenést kínálnak, amely asztaldíszként használható. A kis fadarabok egyedi barkácsprojekteket tesznek lehetővé, mert tökéletes eszköz a rendkívüli építkezésekhez.

Általában a mérkőzések tulajdonságai egyre népszerűbbek, és a kis részeket részletes szobrokhoz használják. Az érdekes épületeket a következő elv alapján tervezték.

Először is nagyszámú egyezésre van szüksége. A hűvös műalkotásokat szalaggal és faragasztóval rögzítik. Először is, az egyes részeket nagyjából szalaggal rögzítik. A kis gyufákat sorba helyezik, és a konstrukció minden elemét egyedileg tervezik. Az alkatrészeket nagyon óvatosan fa ragasztóval kell rögzíteni. Hagyja jól megszáradni, és csatlakoztassa a DIY konstrukció fő részeit.

Ha a barkácsmodell nagyobb alkatrészekből áll, akkor javasoljuk bizonyos anyagok használatát, amelyek meghatározzák az alapformát. Erre példa a WC -papír tekercsek vagy hasonló papíranyagok használata. Ragaszkodnak a gyufákhoz, és a kézműves ötletet még stabilabbá teszik.

Ha követi az útmutató egyes lépéseit, nagyon gyorsan tökéletes végeredményt fog elérni

A barkácsötletek gyufákkal bütykölnek

Rajzoljon képeket a mérkőzések segítségével

Miután szerkesztőségünk bemutatott egy kreatív festési technikát kávéval (kávéművészet), hasonló ötletet szeretnénk bemutatni gyufákkal. A kreatív festmények vagy ablakképek könnyen megtervezhetők, és gyönyörű fadekorációként alkalmasak fa megjelenésre. A tervezési ötlet nagyon egyszerű, és gyorsan elkészítheti a DIY dekorációt.

Először a vonalakat és az árnyalatokat ceruza segítségével rajzolják egy lapra. Alternatív megoldás lehet nyomtatni egy sablonból. A gyufákat ezután óvatosan és pontosan hozzáadják a milliméterhez, és faragasztóval rögzítik. Védheti a sablont, és brosúra borítót használhat a projekthez. Mivel a gyufák kicsik, kis kézműves késsel igazíthatja az egyes darabokat a megfelelő mérethez közvetlenül a ragasztás után. Ez megakadályozza, hogy az alkatrészek elcsússzanak és rossz konstrukciót hozzanak létre. Hagyja jól megszáradni az alkatrészeket, és óvatosan húzza le a lapot vagy a prospektus borítóját.

Érdekes tervezési ötlet a gyufákkal a színes megjelenés. Válasszon piros, kék vagy zöld biztosítékfejeket a célponthoz, és próbáljon vonzó alakot létrehozni.

A klassz DIY ötleteket nagyon színesen lehet megtervezni. A rózsaszín, a piros vagy a zöld a legnépszerűbb színek közé tartozik

DIY kávéfőző gyufa

Először barkácsolj, aztán gyújts

Egyre több barkács rajongó órákat tölt azzal, hogy vonzó formát csempésszen, majd lángra kap az elegáns projekt. Lehet, hogy kissé logikátlanul hangzik, de ez az ötlet jelenleg trendi, és nagy érdeklődést vált ki. Ha több száz gyufát éget el, ez hűvös fényhatást hoz létre, amelyet nehéz leírni. Akkor két lehetőség közül választhat.

Hagyja leégni az építkezést, és készítsen róla videót. Ez az ötlet meglehetősen népszerű a neten, és az ebből származó fényhatások egyedülállóak. A második változat a gyufa gyújtófejek enyhe megégetése. Ez elegáns szürke árnyalatot eredményez, amely még jobban néz ki, mint az eredeti.

Hagyja, hogy a barkács ötlet elfogyjon a mérkőzésekről? Miért ne, ha egyedi fényhatás jön létre?

leégni gyufát készíteni

A következő képgalériában kreatív barkácsötleteket találhat gyufákkal. Használd inspirációként a menő projekteket.

Képzeljen el egy jobb fal dekorációt?

gyufával barkácsolja a faldíszeket

Hozzon létre kreatív alakzatot sablon használatával

  egyezési lap bádogos sablon

Minden ilyen ötlet mögött sok kreativitás rejlik

ötleteket készítsen gyufákkal

A menő DIY ötletek annyira vonzónak tűnnek

    színek bádog illeszkedik formák

Gyufából nagy szobrot készíteni? Ehhez sok fapálcika, faragasztó és sok kreativitás szükséges

gyufával bütykölni

Csináljon kézműves foglalkozást barátaival és családjával

ötleteket gyufa

Fa kinézetű játékok? A gyerekeknek biztosan tetszeni fog ez az ötlet

az ötletek barkácsolják a meccseket bütyköl ötlet egyezik

Készítsen hűvös formát a gyufákból gyorsan és egyszerűen

bádog piros rózsaszín gyufákat

Készen állsz egy újfajta faldekorációra? Mi igen!

cipő bütyköl a gyufa ötleteket

Szerezzen elegendő fa ragasztót a nagy építkezéshez

szoborgyufa készítése

A kék és piros színek kombinációja nagyszerű megjelenést kölcsönöz

gyufával bütykölni

ötleteket készítsen barkácsoljon gyufát gyufával bütykölni bütyköl gyufák ház bütyköl

gyufákkal bütykölni

gyufával bütykölni egyezik az ötletekkel tippek gyufakészítéshez