DIY, bútor, hálószoba

Könnyen elkészítheti az Euro raklapágyat – részletes utasítások

Készítse el saját euro raklapágyát modern és praktikus módon

Az Euro raklapágy egy olcsó bútordarab, amelyet könnyedén felépíthet otthon – tökéletes feladat az Ön számára, ha szabadidejében élvezi az elsajátítást és az építést! Ezek az ágyak ma is igazán divatosak, mivel nagyon jól illeszkednek az ipari környezethez, amely jelenleg nagyon divatos. Az euro-raklapok saját tervezésű ágya nagyszerű alternatíva a bútorüzlet klasszikus ágyához, és kétszer vagy akár háromszor kevesebbe kerül. Nem csak friss tapintást kölcsönöz a hálószobának, de lehetőséget ad arra is, hogy a régi raklapok újrafelhasználásával tegyen valami jót a környezetért (ezt hívják “upcycling” -nek). Már meggyőződött az ilyen típusú ágyak előnyeiről? Ezután olvassa el utasításainkat és alkalmazza azokat a gyakorlatban!

Tervezze meg saját Euro raklapágyát – praktikus tippek és szükséges anyagok

Euro raklap ágy török ​​zöld, modern megjelenésű

Euro raklap ágy kreatív tervezési ötletek

Euro raklapágy vörösre festve

Euro raklap ágyas ifjúsági szálló

Euro raklap ágy a szabadban kreatív barkács ötletek

Euro raklapágy eredeti megjelenéssel

Euro raklap ágy modern megjelenésű fejtámlával

nagy euró raklap ágy, rusztikus

Euro raklap ágy gyerekszoba fehér

Euro raklapos ágy, fejtámlával, saját maga építette

Az Euro -raklap ágy felépítésének más pozitív oldalai is vannak – könnyen megtervezheti az ágyat, ahogy tetszik, és természetesen hogyan illeszkedik legjobban a hálószobájához. Csak ügyességre, kreativitásra és kézműves vágyra van szüksége – nincs szükség más speciális készségekre! Az építkezés megkezdése előtt azonban meg kell szereznie a megfelelő raklapokat. Az euró raklapok valójában különböznek az egyirányú raklapoktól-sokkal stabilabbak és egyenként legalább 10 euróba kerülnek, míg az egyirányú raklapokat gyakran ingyen is adják a szupermarketekben vagy a boltban. Még akkor is, ha például megtalálta az euró raklapokat a nagy hulladékban, azoknak semmiképpen sem szabad penészesnek, nedvesnek vagy bármilyen módon sérültnek lenniük. A szükséges raklapok száma az építeni kívánt ágy méretétől és magasságától függ. Egy egyszerű egyszemélyes ágyhoz nem kell több, mint két vagy három raklap, míg egy magasabb franciaágyhoz legalább nyolc raklapot kell beszereznie. Az ebben a cikkben kínált utasításokhoz a következő anyagokra lesz szüksége: 5-8 jó állapotú Euro raklap, elegendő köröm és csavar, falakk, ecset vagy festőhenger, csiszolópapír, régi szivacs, csiszológép, kalapács vagy akkus csavarhúzó és esetleg fűrész.

Euro -raklap ágy modern megjelenésű

Euro raklap ágy közvetett világítás csodálatos megjelenés

DIY Euro raklap ágy

Vintage hálószoba Euro raklap ágy csodálatos megjelenés

Az euró raklap ágyakat könnyű és praktikus felépíteni

Euro raklapágy modern és nagy hálószoba

Euro raklapágy eredeti megjelenéssel megvilágítva

Euro raklapágy vörösre és feketére festve

érdekes dohányzóasztal euró raklapokból

Kanapé euro -raklapos nappaliból

Dohányzóasztal euró raklapos nappaliból

Dohányzóasztal rusztikus megjelenésű euró raklapokból

Kanapé Euro raklapokból, szürke kárpitozás

Euro raklapok kanapé kreatív DIY ötletek

1. lépés: Az euró raklapok előkészítése, színezése és festése

Euro raklapok ágyat építenek Vásároljon jó állapotú raklapokat

Szerezzen jó állapotú, barkácsolt Euro raklap ágybetétet

Készítse elő a raklapokat az Euro raklapágy felépítéséhez

Először is alaposan elő kell készítenie a raklapokat – a fát csiszolni kell a darálóval, amíg ideálisan sima nem lesz. Ily módon eltávolít minden kiálló szöget, szilánkot vagy csavart, és elkerülheti a felmerülő sérülésveszélyt. Ezután csiszolja újra a raklap felületét csiszolópapírral, és tisztítsa meg a fát egy régi szivaccsal. Végül festheti az euró raklapokat, vagy akár az Ön által választott színre is.

2. lépés: Rendezze el a raklapokat és rögzítse őket biztonságosan

Építse fel saját Euro-raklap ágyát, és rögzítse stabilan a raklapokat

Építse fel az Euro raklapágyat, készítse elő a raklapokat és rögzítse őket biztonságosan

Hozzon létre saját Euro raklapágyat Építsen ágykeretet

Miután a lakk vagy a festék már megszáradt, a raklapokat helyesen kell elrendezni: először helyezzen három raklapot egymás mellé a hosszú oldalukra, majd két másik raklapot derékszögben hozzájuk – ismét a hosszú oldalával. Az ágy magasságának növelése érdekében további euró raklapokat is elhelyezhet ezen a konstrukción. Ha elégedett az ágy formájával, rögzítse az összes raklapot szögekkel vagy csavarokkal – így alakítja ki az ágy keretét.

3. lépés: nagyobb stabilitást biztosít az építésnek

Készítse el saját Euro raklapágyát. Utasítások a képeken

DIY euro raklap ágyat épít

Készítse el saját Euro raklapágyát, egyszerű utasításokat

Annak érdekében, hogy az egész konstrukció nagyobb stabilitást kapjon, több deszkát rögzíthet a fekvőfelületre és az oldalakra. Ezután ellenőriznie kell, hogy a lakk vagy a festék még mindig jól néz ki, és szükség esetén át kell festeni vagy lakkozni. Ezután helyezze a matracot a raklapra. A saját készítésű ágy már készen áll!

4. lépés: fejléc építése

Ágykeret fejtámlával, Euro raklapokból

Euro raklapos ágy saját fejtámlával, csodálatos megjelenés

Építsd meg saját Euro raklapágyat, modern franciaágyat fejtámlával

Euro raklap ágy nagy és praktikus fejtámlával

nagy, Euro raklapos ágy, fejtámlával, magam építettem

Készítsen saját raklapágyat fejtámlával

Végül elmagyarázzuk, hogyan készíthet gyönyörű fejtámlát az Euro -raklapágyhoz. Két raklapból készül, amelyeket a hosszabbik oldalt az ágy tetején helyeznek el, majd szögekkel vagy csavarokkal rögzítenek. Nagyon eredeti lenne, ha a raklapok réseit kis polcokként használhatná, vagy érdekes optikai effektusokat hozhat létre az ágykeretbe épített fénylánccal. Ha inkább a fa panelekből készült barkácságyat részesíti előnyben, mi is a legjobb utasításokat kínáljuk Önnek! Jó szórakozást az építkezéshez!