DIY, božićne dekoracije

Cool obrtničke ideje za oponašanje

Ovdje možete pronaći kul ideje o zanatima!

Razmišljate li o mnogim zanatskim idejama kako iznenaditi svoje goste pravim privlačnim očima na vašem božićnom stolu? Ručno izrađen svijećnjak prekrasan je božićni ukras koji vaša djeca mogu sami izraditi, a središte je vašeg stola za blagovanje, a ujedno je i jedna od najljepših ideja za darove koje možete sami izraditi. Svijećnjak je uvijek dobra ideja, s jedne strane, ne prelazi proračun koji imate za božićne ukrase i darove. S druge strane, stvara ugodnu atmosferu koja odgovara blagdanskom božićnom raspoloženju. Za ove preslatke zanatske ideje koje vam predstavljamo u ovom članku potrebno je samo nekoliko materijala, a također i vaša kreativnost i mašta.

Cool zanatske ideje za Božić

Cool zanatske ideje za Božić

Ručno izrađeni božićni ukrasi pružaju vam priliku da provedete više vremena sa svojom obitelji. Zato vam predstavljamo neke cool zanatske ideje za božićni ukras koji oduzima dah. Svijeće su izvrsna ideja da svoj dom pretvorite u ugodnu atmosferu. Umjesto da kupujete svijećnjake, napravite ih sami uz pomoć naših DIY ideja. Zato ovdje prikupljamo DIY upute za svijećnjake koje vašem svečanom ukrasu daju završni pečat. Ovi stalci za svijeće također su posebno prikladni za izdašan poklon. Naše DIY ideje za poboljšanje doma jako dobro idu i početnicima i djeci. Možete upotrijebiti staklenke za pekmez, šalice, štapiće cimeta, vinske čaše, grane s božićnog drvca itd. Da sami napravite jedinstveni svijećnjak. Bilo da ga stavljate na stol za blagovanje ili ga koristite kao domaći dar za svoju obitelj, ovi svijećnjaci začinit će ugodnu atmosferu vašeg doma.

Svijećnjak s lišćem sa jelke “uradi sam”

 Upute za izradu samih božićnih darova DIY ideje za svakoga

Tijekom vašeg božićnog odmora kod kuće ne postoji ništa poput DIY projekta da to učinite sami. Naš prvi prijedlog je vrlo lijepa zanatska ideja za svijećnjake, koja je napravljena s nekoliko listova sa jelke i čašama za vino. Ovaj projekt nije dugotrajan, a niti skup. Rezultat daje vašoj blagovaonici topao izgled za Božić.

Što trebaš:

 • Vinske čaše (koliko želite)
 • Jelovo lišće – 3/4 po čaši
 • Svijeće s mirisom cimeta
 • Ljepilo u spreju
 • škare

i naravno mašta!

Kako postižete ovaj rezultat?

Nakon što ste ubrali nekoliko ravnomjerno raspoređenih listova, stavite sve listove na stol. Obilno poprskajte lišće uz pomoć ljepila u spreju. Tako da ne postoji mogućnost da će se lišće kasnije oguliti. Treći korak je zalijepiti prskano lišće na vinsku čašu. Škarama izrežite ostatak lišća tako da nema izbočenih krajeva.

Jamčimo da je ovaj svijećnjak spoj jednostavnosti, stila i elegancije. Sjene su vrlo zanimljive jer ih oblikuju oblici lišća.

Uradi sam plutajuće svijeće

DIY ideje za plutajuće svijeće

Još jedna cool zanatska ideja za Božić je projekt za plutajuće svijeće. Namijenjen je prilično dobro svim ljubiteljima poboljšanja doma. Zaljubljeni smo u jednostavnost ovog projekta. Zato drugi prijedlog dolazi u jednostavnom DIY izgledu. Rezultat – privlačan pogled na blagovaonskom stolu koji sve oči okreće prema sebi.

Što trebaš: Želite li sami napraviti zanimljive darove za Božić?

 • Staklenke za pekmez sa širokim otvorom
 • grančice svježeg ružmarina
 • svježe brusnice
 • Svijeće sa svjetiljkama
 • vrpce
 • voda

i naravno mašta!

Kako postižete ovaj rezultat?

Ideje za izradu božićnih darova

Opipajte svaku staklenku s džemom sa željenom količinom grančica svježeg ružmarina. Osjetit ćete ¾ posude s džemom s vodom. Sada ostavite malo brusnica. Posljednji korak je da svijeće stavite sa svjetlom za čaj na vrhu. Prekrasan luk donosi završne detalje vašem svijećnjaku.

Puno zanimljivih zanatskih ideja za odrasle

U nastavku možete birati između raznih cool zanatskih ideja koje možete sami izraditi kao božićne ukrase i darove. Ručno izrađeni darovi vrijedniji su od onih kupljenih. Vi ste najiskrenije svjedočanstvo poštovanja koje osjećate prema svojoj obitelji. Naše DIY ideje nisu samo prikladne za ručno izrađene božićne ukrase, već i za kreativne male božićne darove. Daju vašem domu osjećaj udobnosti, ljubavi, topline. Nadamo se da ste zaljubljeni u barem jedan od naših prijedloga i da ste inspirirani njima.

Ovdje možete pročitati 25+ sjajnih zanatskih ideja!

Cool zanatske ideje za napraviti sami

Cool obrtničke ideje za nezaboravne svijećnjake

DIY ideje za djecu

Mnogo sjajnih ideja za poklone koje možete sami napraviti

Izvrsne ideje za male božićne darove

S ovim idejama DIY svijećnjaka sve su oči uprte u vas

Ideje za samostalne zanate za kreativan ručno izrađen adventski vijenac

Obrtničke ideje za Božić koje biste svakako trebali pročitati!

Naše DIY ideje usmjerene su na sve ljubitelje DIY -a

Cool DIY zanatske ideje za svijećnjake koji oduzimaju dah

DIY pokloni za sve prigode

Iznenadite svoje goste malim božićnim poklonima

Bakar nikad ne izgleda tako lijepo kao u ovoj kombinaciji! Ovdje pronađite mnogo zanimljivih zanatskih ideja

Naše DIY ideje za poboljšanje doma jako dobro idu i početnicima i djeci.

Napravite lijepe svijećnjake

Cool zanatske ideje s drvom