Divat trendek

Fekete ruhák – a legmodernebb megjelenés, a csillagok ihlette

fekete ruhák Golden Globe

Egy ruhadarab sem befolyásolta annyira a divattörténetet, mint a kis fekete ruha. Ma is kötelező minden nő ruhatárában, és szuper stílusos és nőies megjelenést garantál, alkalomtól függetlenül. Nézze meg ezt a cikket a legújabb 2018-as divatirányzatokhoz, amelyek ehhez az állandó ruhához kapcsolódnak. Az alábbiakban a leghíresebb színésznők ruháit mutatjuk be a 75. Golden Globe ceremónián, amelyre idén január 7 -én került sor Beverly Hiltonban. Az eseményt az jellemezte, hogy szinte minden női hollywoodi sztár fekete ruhát viselt – a szolidaritás jeleként az „Time’s up” nőmozgalommal, amely kijelentette magát a szexuális zaklatás és a két nem közötti egyenlőség érdekében. A legújabb trendek mellett az alábbiakban érdekes tényeket is talál a fekete ruha történetéről. Jó szórakozást az olvasáshoz!

Fekete ruhák – minden nő ruhatárának elengedhetetlen kelléke

fekete ruhák szuper stílusos Nicole Kidmann

fekete v-nyakú ruhák Natalie Portman

fekete ruhák gyönyörű Penelope Cruz

A kis fekete ruha Coco Chanel világhírű tervező „felfedezése”. Az általa tervezett modell egyszerű és elegáns, de viszonylag rövid is volt, ami igazán botrányos volt az első világháború utáni időszakban. Az ok – a fekete szín csak a gyászoló özvegyeknek volt fenntartva. A ruhával a tervező meg akarta mutatni, hogy a nőknek bánatuk ellenére gondolniuk kell a jövőre. A ruha 1926 -ban jelent meg az amerikai Vogue -ban, és azóta is rendkívül népszerű. A fekete ruhák ma is népszerűek a különböző korú nők körében, és szívesen viselnek minden alkalomra – bulikon, irodában, hivatalos rendezvényeken. És mivel a csillagok gyakran meghatározzák a divatvilág legújabb trendjeit, bemutatjuk Önnek a legszebb fekete estélyi ruhákat az alábbi 75. Golden Globe -on. Reméljük, hogy inspiráló ötleteket talál a saját megjelenéséhez!

A csillagok fekete ruhái a 2018 -as Golden Globe -on

fekete ruhák elegáns Naomi Campbell

fekete ruhák provokatív Kerry Washington

fekete ruhák eredeti Nina Dobrev

pazar fekete ruhák Kendall Jenner

fekete ruhák elegáns Diane Kruger

fekete ruhák szuper elegáns gyönyörű Dakota Johnson

A Golden Globe -ünnepségen hírességek – Emma Watson, Nicole Kidman, Natalie Portman és még sokan mások – bebizonyították, milyen izgalmasak lehetnek a fekete ruhák. Az unalmas és monoton helyett a fekete ruhák eredetinek és szuper stílusnak tűntek – a különleges szövetek, vágások és minták, az egyedi kiegészítők és csillogó részletek miatt. Vessen egy pillantást a fényképekre – kiváló példa lehet arra, hogyan kell viselni a klasszikus fekete ruhát, és kombinálni cipővel, női táskákkal, ékszerekkel és akár frizurával. Ezenkívül a csillagok kinézete illusztrálja a fekete ruha 4 fő trendjét, amelyek nagyon divatosak lennének 2018 -ban. Olvasson tovább, hogy mindent megtudjon róla!

A legmodernebb megjelenés, amelyet a csillagok inspiráltak: magas nyakú ruhák fekete színben

fekete ruhák magas nyakú Alicia Vikander

fekete ruhák extravagáns Millie Bobby Brown

fekete magas nyakú ruhák Emma Watson

fekete ruhák tollával Angelina Jolie

A vörös szőnyegen az első nagy trend a magas nyakú ruhák voltak. Angelina Jolie lenyűgöző Armani ruhát viselt, tollakkal és áttetsző felsővel, Millie Bobby Brown színésznő pedig Calvin Clein extravagáns ruhájában jelent meg. Emma Watson és Alicia Vikander szintén nagyon stílusosak voltak magas nyakú ruhákban.

Provokatív ruhák pántok nélkül

fekete ruhák átlátszó Jessica Biel

fekete ruhák pompásan elegáns Heidi Klum

fekete ruhák nyakkivágás mély Emilia Clarke

fekete ruhák egyszerűen elegáns Gal Gadot

fekete ruhák felső kötött Allison Williams

Sok színésznő provokatív, pánt nélküli bandeau ruhákat választott az eseményhez. Köztük volt Jessica Biel Dior eredeti, átlátszó köntösében, valamint Alisson Williams színésznő, aki Armani csodálatos ruhájában jelent meg narancsszürke kötött felsővel. A két hölgy feltűzte a haját, és eredeti kiegészítőket viseltek – karkötőt, fülbevalót, nyakláncot, amelyek kiegészítették öltözéküket.

Merülő nyakkivágással rendelkező ruhák

fekete ruhák provokatív Kate Hudson

fekete ruhák süllyedő nyakkivágással Katherine Langford

fekete ruhák rövid Halle Berry

fekete ruhák pompásan átlátszó Catherine Zeta Jones

A Golden Globe -on a következő nagy tendencia a lezuhant nyakkivágású ruhák voltak. A fiatal színésznő, Katherine Langford vonzó, hosszú ujjú, derékban kötött Prada ruhát választott, míg Eva Longoria karcsú, fekete, mély V-nyakú ruhát választott. Catherine Zeta-Jones egyszerűen gyönyörűnek tűnt egy gyönyörű, félig átlátszó ruhában, Halle Berry pedig egy provokatív „meztelen ruhában”.

Fekete ruhák egyik vállával

fekete ruhák egyik vállával Emma Stone

fekete ruhák elegáns Reese Witherspoon Eva Longoria

fekete ruhák egyik vállával Saoirse Ronan

Az utolsó trend, amelyet a 2018 -as Golden Globe -on észrevehetett, a fekete vállas ruhák voltak. Ilyen, csipkével, hímzéssel és strasszokkal díszített modellekben voltak Emma Stone, Reese Witherspoon és Saoirse Ronan színésznők..