Divat trendek

Az ellenőrző minták meghódítják a divatvilágot: divatos ruhák és stílusformák

divatos csekkminta Burberry minta Glencheck

A csekk minták jelenleg hatalmas visszatérést tapasztalnak, és az idei tél egyik legfontosabb divatirányzata! 2016 ősze óta visszatérnek a leghíresebb tervezők divatgyűjteményeihez, és a sztárok szeretnek viselni. Ebben a bejegyzésben mindent megtalál az ellenőrzött mintákról: hogyan viselje a legjobban a kockás ruhadarabokat, mi a különbség a houndstooth, a glen check és a Burberry check között, milyen divathibákat lehet elkövetni, stb. Reméljük, hogy stílusformáló tippjeink segítenek Önnek és remélem élvezed az olvasást!

Az ellenőrzési minták valóban visszatérnek!

Glancheck minta kabát divat trendek télen

Kockás fekete -fehér felső elegáns

Ellenőrizze minta divatirányzatok téli sál Burberry minta

Divatirányzatok téli kockás mintás kabát elegáns

divatos csekk minta Glencheck Burberry

Divatirányzatok 2016 Herbt ellenőrizte a divatos ruhákat

Divatirányzatok téli kockás mintás kabát elegáns

Divatirányzatok 2016 őszi kockás ing

Divatirányzatok 2016 őszi kabát alkalmi

Ellenőrizze a mintát csípő divat trendek télen

Az egyszerű elegancia miatt a kockás minták nagy népszerűségnek örvendenek, és a tervezők újra és újra használják őket. A 2017 /18 -as őszi / téli szezonban ismét naprakészek – mindenképpen jó hír mindazoknak, akiknek kedvenc kockás ruhadarabja van a szekrényükben! És mint már említettük, a trendminta különösen változatos, és bármilyen alkalomra beépíthető a megjelenésébe – blézerként vagy szoknyaként egyszerűen ideális az irodában, míg a laza kockás nadrág és ing mindennapi viseletre jó. Egy partin pedig az elegáns, kockás mintás estélyi ruha mindenképpen felkelti mindenki figyelmét! A dáma természetesen sokféle kombinációban viselhető, de fontos, hogy ne vigyük túlzásba – például egy kockás sál egyszerűen nem illik a Burberry ruhához. A csekk és csíkos minták kombinálása szintén divathiba lenne; ugyanez vonatkozik minden lenyűgöző motívumra, amely elterelné a figyelmet a kockás ruhadarabról. Az ékezet hozzáadásához a legjobb, ha egyszínű ruházatot hordunk – ezt is javasoljuk, nehogy túl színes legyen az öltözéked, hiszen a kockás minták általában két, sőt három vagy négy különböző szín kombinációjából állnak. A bejegyzésben szereplő fotók kiváló példái annak, hogyan lehet a kockát sikeresen kombinálni és viselni. Hagyja, hogy ez inspirálja Önt, és olvasson tovább, hogy megtudja, milyen finom különbségek vannak az egyes ellenőrzött minták között!

Divatos csekkek – klasszikus Vichy csekkek

Ellenőrizze a mintát modern Vinchy csekk nyári ruha

Divatirányzatok téli kockás minta Vichy kockás

Divatirányzatok 2016 őszi kockás szoknya vichy kockás

A Vichy Check egy egyszerű csíkos minta, amely leggyakrabban fekete -fehérben vagy piros -fehérben fordul elő. A színes csíkok úgy keresztezik egymást, hogy erősebb színű pöttyök jelennek meg az anyagon. Egyszerű eleganciája miatt a Vichy Karo nemcsak a divatban népszerű, hanem a belsőépítészet területén is. Angolul ginghamnek is hívják.

Fekete -fehér minta ellenőrzése: Pepita csekk

Divat trendek 2016 őszi elegáns ruha pepita minta

Ellenőrizze a fekete -fehér Pepita felső elegáns mintáját

Ez a minta kis négyzetekből áll (nem nagyobb, mint egy centiméter), átlós kapcsolattal. Gyakran összetévesztik a vadászkutya -ellenőrzéssel, de vannak különbségek közöttük.

Fekete -fehér minta ellenőrzése: kopófog -ellenőrzés

divatos csekk mintás fekete -fehér kopófogú pepita minta

Kockás fekete -fehér kopófogú kesztyű

Divatirányzatok téli check pattern fekete -fehér kopófog

A kopófogú gyémántban az egyes gyémánt négyzetek közötti kapcsolatok nem átlósak, hanem derékszögben futnak. A sarkok függőleges és vízszintes kiterjesztései különösen elegánssá teszik ezt a mintát, és jól illeszkednek a hivatalos alkalmakhoz. A kopófogú Koro a francia divatikon, Coco Chanel kedvenc mintája volt!

Glen check kockás

Ellenőrzött minta glencheck divatirányzatok télen

modern kockás glencheck kockás szoknya

Ennek a mintának a neve az angol „glen” – hegyi völgy és „csekk” szavakból származik, ami valójában gyémántot jelent. A Glencheck a divat 2017/18 -ban, ezért legyen legalább egy ilyen mintájú ruhadarab a ruhatárában. Finom mintáról van szó, amelyet egy speciális szövés hoz létre, amelyben az egyes kockás mezők viszonylag erősen megkülönböztethetők egymástól. A Glencheck különösen finomnak és elegánsnak tűnik, a divat pedig a hivatalos ruházat, például férfi öltöny, kabát, kabát és ing népszerű mintája..

Burberry minta

modern kockás burberry mintás burberry ruha

Burberry mintás sál

Kockás Burberry ing

A burberry mintát a glencheck kockás változatnak tekintik, amely az utóbbi időben egyre népszerűbb. Felismerhető az a tény, hogy a finom alapmintán kontrasztos színű, kockás fölött fut.