Divat stílus

Divat a pufók számára – kreatív ötletek és stílustippek nőknek

Divat a duci embereknek, ami trendi

Természetesen kövér vagy, vagy még mindig nem tudsz formába hozni a terhesség után? Akkor itt vagy! Ebben a bejegyzésben felfedjük a divat legfontosabb szabályait a pufók számára, és adunk néhány stílustippet, amelyek segíthetnek a gyönyörű megjelenésben. Olvasson tovább, hogy meggyőzze magát arról, hogy a pufók alak nem feltétlenül hátrány!

Divat duci nőknek – inspiráló ötletek

Divat a duci nők fehér felső lenyűgöző

Divat a pufók nők csodálatos szoknya fehér széles

ünnepi divat a pufók és lenyűgöző tunikák számára

ünnepi divat a pufók széles nyári ruha fehér

ünnepi divat a pufók sötétkék ruha stílusos megjelenéséhez

Duci nők divatos elegáns ruha csíkos mintával

Divat a pufók nőknek a legjobb stílustippek

Duci női divat sárga szoknya felső állati minta

Divat a duci nők kék szoknya széles

Míg a karcsú, sportos alkat a legtöbb nő számára a szépség ideálja, sok férfi a pufók nőket szexinek tartja! Éppen ezért 5-6 kiló elhízása után nem szabad a depresszióba esni – a pufók alaknak megvannak az előnyei is, amelyeket fel kell ismernie és hangsúlyoznia, ahelyett, hogy állandóan a zsákos ruhák alá rejtené testét. De a pufók divatjának vannak aranyszabályai, amelyeket be kell tartania annak érdekében, hogy mindig stílusosnak tűnjön, és az alakját a figyelem középpontjába állítsa. Itt mindent megtudhat róla, és néhány hasznos tippet is talál a pufók nők számára megfelelő ruhák és kiegészítők kiválasztásához. Vessen egy pillantást a fényképekre is ebben a bejegyzésben – ezek modernebb és inspirálóbb stílus ötleteket adhatnak. Reméljük tetszeni fognak javaslataink!

Divat a pufók számára: milyen aranyszabályokat kell betartani?

Divat duci nőknek

ünnepi divat a pufók, elegáns téli ruhákhoz

Divat a pufók nőknek a legjobb stílustippek

ünnepi divat a duci midi szoknya fehér

Divat a pufók nőknek szürke farmer póló fehér

ünnepi divat a pufók stílusformákhoz a nyárra

ünnepi divat a pufók kék nyári ruha

Divat a pufók nőknek Hasznos nyári stílusformák

ünnepi divat a pufók széles ruhához fekete színben

Divat a pufók nők széles szoknya rózsaszín

Az első fontos szabály, amelyet a pufók nőknek tudnia kell, hogy bármit viselhet, ha jól érzi magát benne. A stílusérzék független az alaktól, és ezt sok női divatblogger bizonyítja, mint például Gaby Gregg és Tanesha Awasthi. Tehát hű maradhat saját ízléséhez, és egyszerre lenyűgözhet egy modern és elegáns megjelenéssel. Van néhány stílusos trükk, amelyek segítségével úgy néz ki, mintha 10 kilóval kevesebb lenne a súlya! Először is csak táskás nadrágot kell viselni. A klasszikus Marlene nadrág és a boyfriend farmer igazán divatos 2017 -ben, és ettől a lábad sokkal karcsúbbnak tűnik. A redős és midi szoknya kötelező minden pufók nő ruhatárában, mert elrejti a problémás területeket, például a csípőt, a feneket és a combot. Ugyanez vonatkozik a puha, áramló szövetből készült ruhákra és felsőkre is – valójában sokkal jobban néznek ki a kövérkés nőkön, mint a karcsú modelleken, mert hangsúlyozzák gyönyörű görbületüket. A csomagoló felsők és a mezruhák például jó választás.

A legjobb stílus tippek duci nőknek

Duci női divat ing és szoknya

Divat a pufók gyönyörű szoknya virágmintás

Divat a pufók lenyűgöző ötletekért

Divat a pufók, elegáns ruháknak fekete színben

Divat a pufók eredeti farmer számára

Divat a pufók midi szoknyának

Divat a pufók farmer és kabátok számára

Divat a pufók farmer fekete tunika elegáns megjelenés

ünnepi divat duci emberek csodálatos nyári ruha

Ha pufók alkatú, akkor a dekoltázs hangsúlyozásával el kell terelnie a figyelmet a problémás területekről – például egy V -nyakú blúzzal. Ugyanezt a hatást érheti el, ha egyszerűen hagyja nyitva a normál blúz két gombját. A vonzó kiegészítők, például a hosszú nyakláncok és a szemet gyönyörködtető fülbevalók szintén ajánlottak a duci nőknek. Viseljen kényelmes sarkú cipőt is, amely vizuálisan meghosszabbítja a lábát. Viselhet formaruhát is a ruhája alatt – a figurához illő fehérnemű ideális homokóra formát ad a testének!

Ünnepi divat a pufók számára

Divat a pufók, csodálatos tunika lila

Divat a pufók széles szoknyák, ingek és dzsekik számára

Divat a pufók gyönyörű szoknya széles lenyűgöző mintákat

Divat a pufók fekete ruha elegáns klasszikus

Divat a pufók elegáns pakoló ruha szürke

De vannak olyan ruhadarabok is, amelyeket a pufók nőknek kerülniük kell. Ide tartoznak például az ujjatlan felsők, a redős szoknyák, a nadrág nadrágok és a csizmavágású farmer – különösen lapos cipővel kombinálva. A legnagyobb hiba azonban az, ha túl szűk ruhákat vásárol. A túl szűk felső, szoknya vagy nadrág nemcsak vonzónak tűnik, hanem néhány kilót is hozzáad a megjelenéshez, és mindenképpen el akarja kerülni ezt a hatást. Érdemes a rövid blézer nélkül is eljárni – egy hosszabb barátváltozat esetén a test sokkal karcsúbb lesz. A kövérkésnek néha nagyobb a melle, ezért nem ajánlott nagy hajtókával és mellkasmagasságban lebegő ruházat viselése. Sokkal jobbak az egyszerű V-nyakkivágással rendelkező blúzok és tunikák, amelyek szebb módon hangsúlyozzák a felsőtestet. És ha a kiegészítők megválasztásáról van szó – minden lehetséges, csak a túl nagy táskákat nem szabad előnyben részesíteni.