Dekorációs ötletek

Faltervezés tükrökkel – 15 ötlet dekoratív falitükrökkel való együttéléshez

fal kialakítás tükrökkel dekoráció fali tükrök fa keret fekete nappali

Faltervezés tükrökkel – díszítse falait eredeti módon!

A tükrök hasznosak és szépek, ezért minden otthon szerves részét képezik. Egyes kultúrákban azt feltételezik, hogy a tükrök nagyobb harmóniát hozhatnak létre.

Más esetekben lenyűgözőbbé akarja tenni a szobákat.

Határozottan csodálatos dekorációs ötlet. Olyan nagy választékban is kaphatók, hogy minden ízléshez talál valamit.

Íme néhány példa, amelyeket biztosan nagyszerűnek talál.

Először egy hippi kinézetű acél drótvázsal van dolgunk. Ideális lenne egy lány szobájában … Vagy ebben a szabad gondolkodású emberben! Ebben az esetben a nap alakját választotta, és ízlésesen választotta ki a színeket. Egy ilyen tükör határozottan vicces hangulatot teremt.

Tükör, mint fali dekoráció

fal tervezés tükrökkel élő ötletek dekoratív fali tükrök

Ha te Fali dekorációk Ha szereted a klasszikus geometriai formákat, és ugyanakkor szeretsz optikai csalódásokkal játszani, akkor biztosan tetszeni fog ez a tükör. Különösen érdekes lehet a folyosó végén. Egy ilyen tükör megvilágítja a szobát. A Feng Shui rajongóknak óvatosnak kell lenniük: A keleti filozófia szabályai szerint ilyen megoldás nem ajánlott.

Egy ilyen tükör megvilágítja a szobát

fal kialakítás tükrökkel dekoratív fal tükrök eredeti keretek

A háromkörös tükör nagyon jól fog kinézni egy nagyon modern kandalló felett. Ezenkívül nagyon jól lógna egy minimalista hálószobában. Az ezüst keret nagyon egyszerű, de egy modern szobában kiemelkedik és zárt megjelenést kölcsönöz.

Háromkörös tükör a kandalló felett

fal tervezés tükrökkel élő ötletek dekoratív fali tükrök kerek

Ez a tükör lótuszvirág alakú. Ez az igazi szépség példája. Itt a nagyszerűség és az egyszerűség csodálatos kombinációjával van dolgában. A tükör remekül illik a különböző helyekhez és tervezési stílusokhoz.

Lótuszvirág alakú tükör fa kerettel

fal kialakítás tükrökkel dekoratív fali tükrök fakeret

Egy másik tükör, amely sokféle stílushoz illik dekorációs ötletként, ez. Kötéllel keretezve hagyományosnak, klasszikusnak vagy hippinek tekinthető. Sok szabadságod van ahhoz, hogy magad döntsd el, hogy egy ilyen tükör milyen környezetben fogja jól beírni magát.

Fali dekorációként kötéllel keretes tükör

fal kialakítás tükrökkel dekoratív fali tükrök eredeti keret kötél

A következő példa csodálatos dekoráció lenne azok számára, akik különösen szeretik a természetet. Az ezüst ágak a tél és a meleg, hangulatos ház emlékeit idézik. Ez a tükör jobban megfelel a hagyományos környezetnek. Egy másik változat az egzotikus dekoráció, ha más bizarr fa elrendezések is jelen vannak.

 Ez a tükör jobban megfelel a hagyományos környezetnek

fal kialakítás tükrökkel dekoratív fali tükrök keret driftwood

Ez a szív alakú tükör a romantikusok számára valami. Különösen a fiatal nők élvezik, ha egy ilyen tükör előtt készülnek a napra.

Szív alakú tükör kerettel

fal kialakítás tükrökkel dekoratív fali tükrök keret szív alakú

Itt van egy modern, minimalista példa. Bármelyik szobát megvilágítaná. Ha szereted a kellemes és szabad légkört, akkor ez lesz a megfelelő választás az Ön számára. A darab elegáns egyszerűséget mutat, és biztosítja a szoba stílusos megjelenését.

Elegáns tükör minimalista stílusban

fal kialakítás tükrökkel dekoratív fal tükrök egyszerű fa keret

Ha valami különlegeset keres, akkor valami hasonló lesz az Ön számára. Egy ilyen darab biztosan nem fog jól mutatni minden otthonban. De kincs azoknak, akiknek szokatlan ízlésük van.

Tükör, mint redőny

fal kialakítás tükrökkel dekoratív fal tükrök fa keret redőny

Befejezzük egy újabb szépséggel a falhoz. A keret itt egyszerűen gyönyörű beleszeretni. Ő biztosítja a meleget és a békét a házban. Ez egy egyszerű tükör, amely jól illeszkedik a különböző stílusokhoz.

Kerek tükör fa kerettel

fal kialakítás tükrökkel dekoratív fali tükrök fakeret kerek

A tükörnek nemcsak otthon kell szolgálnia gyakorlati céljait. Különösen szép karaktert hoz a hangulatba. Annyi stílus létezik, és a fenti példáknak először is útmutatásnak kell lenniük. Biztosan talál valamit, ami tökéletesen illeszkedik otthonába.