dekoráció

Stílusos nappali és irodabútorokat hozhat létre személyre szabott tolófüggönnyel

az Tolófüggöny minden helyiségnek ragyogást és hangulatot kölcsönöz, és sokszínűsége és igénytelensége miatt már a modern bútorok stílusának elengedhetetlen része. Ezenkívül egy otthon vagy az irodában lévő szoba hiányosnak érezheti magát nélkülük. Az ablakok csupaszok maradnak és nem különösebben vonzóak. Ugyanakkor azonban meglehetősen nehéz lehet a megfelelő modell kiválasztása. Sokan közülük aktívan foglalkoznak a lakberendezéssel, és már a tökéletes dizájnt tartják szem előtt – olyan dizájnt, amely sajnos nem található sehol előre gyártva.

Itt azonban a függönyök és a tolófüggönyök egyedi kialakítása jön szóba la-melle.de a játékban. A La-Melle mögött egy fiatal, kreatív csapat áll, akik nagy szenvedéllyel foglalkoznak a jó magánélet és a vakítás elleni védelemmel, valamint a padló- és faltervezéssel a magán- és kereskedelmi belső terekben. Felhasználóbarát online konfigurátorukkal bármikor saját függönyöket, szőnyegeket és sok mást tervezhet. Használhatja motívumait saját fotóiból vagy a hatalmas kategorizált galéria Válassza a lehetőséget. Az egyedi tolófüggöny segítségével Ön a tényleges tervező, és végtelen tervezési lehetőségek közül választhat. Így biztosíthatja, hogy minden szobában legyen megfelelő függöny, amely az adott szoba rendeltetéséhez igazodik.

Ezáltal a konyha sokkal hívogatóbbnak tűnik

személyre szabott tolófüggöny vázákkal és virágokkal a konyhában

Alkalmas Motívumok és válassza ki a színeket a személyre szabott tolófüggönyhöz

A személyre szabott tolófüggöny egyedülálló lehetőséget kínál Önnek, hogy felfedje személyiségét és szokatlan megjelenést válasszon. A tolófüggönyök nagyban hozzájárulnak az összképhez, ugyanakkor rengeteg vizuális teret is elfoglalnak. Amikor belép egy szobába, általában az ablakok és a függöny az első, ami megragadja a tekintetét. Ezért tervezésüket hosszasan és alaposan meg kell fontolni, mielőtt döntést hoz. A színeknek és mintáknak harmonizálniuk kell a szoba többi dekorációjával, és kiegészíteniük kell egymást.

Például a finom színek és a természetes motívumok különösen jól passzolnak a skandináv belsőépítészethez. A retro stílus és a pop art viszont a minimalizmus felé hajlik, és inkább a geometriai mintákat részesíti előnyben. A pasztellszíneket és a virágmotívumokat inkább kopott, elegáns és mediterrán stílusban használják.

Párosítsa a tolófüggönyt a nappali többi dekorációjával

személyre szabott tolófüggönyház a tónál a nappaliba

Ahogy valószínűleg már sejtette, a tolófüggönyök hatalmas szín- és mintaválasztékban kaphatók. A békés tájak és a természeti motívumok hozzájárulhatnak a kényelemhez és a nyugalomhoz egy szobában, amelyre vágyik egy hosszú munkanap után. Általában a finom színek világosítják a szobákat, és a nappaliban, a konyhában és a fürdőszobában használatosak, míg a sötétebb tónusok nagyobb pihenést biztosítanak, és gyakrabban használják őket a hálószobában. Álomszerű motívumokat használhat a gyermekszobához, és ösztönözheti a kicsiket kreatív gondolkodásra.

Másrészt a motívumok és a színek összefonódhatnak oly módon, hogy értelmes üzenetet közvetítsenek, és ezáltal több hangulatot és erkölcsöt teremtsenek – mintákat, amelyek jobban megfelelnének egy irodai környezetnek. Természetesen a cégek is megrendelhetik logójukat és betűtípusukat, és így hatékonyan hirdethetnek.

A vállalatok sokat profitálhatnak egy ilyen személyre szabott, logóval ellátott tolófüggönyből

Személyre szabott tolófüggöny céglogó széles ablakokon

A személyre szabott tolófüggöny nemcsak szép, de nagyon praktikus is

A megfelelő függöny kiválasztásakor természetesen nemcsak a megjelenése számít, hanem a gyakorlati előnyei is. Tehát a helyes döntések meghozatalakor mindig döntenie kell Alapkérdések Kérdezd meg: Könnyen ápolható a függöny, elegendő magánéletet biztosít otthon, és pontosan beállítható -e az ablak méretéhez? Ezekre és más kérdésekre megadjuk a választ, valamint azokat a pontos okokat, amelyek miatt végül a la-melle.de személyre szabott tolófüggönyét kell választania..

  • A gyönyörű minták mellett kiváló minőségű termékek széles választéka áll rendelkezésre Szövetek és textúrák rendelkezésre állnak, amelyek sokféle feladatot látnak el otthonában vagy üzlethelyiségében. A különösen vékony, könnyű szövetek sok fényt engednek át, ezért a kisebb szobák nagyobbnak és élénkebbnek tűnnek. Átlátszóságuk miatt a kiválasztott minták is kissé halványnak tűnnek. A szatén kevesebb fényt enged át és fényes hatású. A vízálló szövetek ideálisak a szabadban, a konyhában vagy a fürdőszobában, ahol általában nedvesebb az éghajlat. A sötétítő szövetek a legintenzívebb színeket állítják elő, nem engednek át fényt, ezért nagyon alkalmasak hálószobába vagy házimozihoz.
  • A tolófüggönyök fokozott magánéletet biztosítanak otthon, különösen a városban. Ezenkívül megakadályozzák a káros UV -sugarakat és zajvédő hatást fejtenek ki, így összességében jobb beltéri klímát biztosítanak.
  • A tolófüggöny ápolása is nagyon egyszerű. Minden szövet 40 fokig mosható és közepes szinten vasalható. Nedves ruhával könnyen eltávolíthatja a foltokat és a port a vízálló szövetről. A vegytisztítás azonban semmilyen anyag esetében nem ajánlott.

Teljesen testreszabható, könnyen kezelhető és sokoldalú

  • Minden tolófüggöny és alkatrészei egyedileg készülnek, az Ön igényei szerint. Ez magában foglalja a sínrendszert, a szövetek egyedi hosszát, a kocsikat és a súlyokat. A felső sín 2, 3, 4 vagy 5 menetben kapható, és tetszés szerint rögzíthető a mennyezethez vagy a falhoz. A szövet hossza akár 150 cm széles és különböző szélességű is lehet, valamint a kívánt hosszúságú.
  • Függőleges formájuknak köszönhetően a tolófüggönyök magasabbra teszik a helyiségeket. Ideálisak különösen nagy vagy széles ablakokhoz és teraszajtókhoz.
  • A tolófüggönyök térelválasztóként szolgálhatnak, és így hatékonyan eloszthatják a nagyon nagy helyiségeket, és meghatározhatják az egyes zónákat.
  • A tolófüggönyöket alternatív szekrényajtóként is használják. A szekrények, az előszobák és az irodai szekrények jó lehetőséget kínálnak arra, hogy a nem tetszetős ajtókat elegáns, színes panelekre cserélje.
  • A nagy, nehéz függönyökhöz képest a tolófüggönyök könnyűek és jelentősen olcsóbbak. Ezenkívül sokkal könnyebben használhatók összeszerelni. A függöny hurkos szalaggal van ellátva, ezért könnyen cserélhető.
  • Ezek a függönyök Németországban készültek, és különösen tartósak a kiváló minőségű anyagok miatt. Könnyen túlélhetnek sok éven keresztül anélkül, hogy károsodnának vagy elhalványulnának a minták.
  • A tolófüggönyökkel szinte nincs veszély a kíváncsi és játékos kisgyermekekre és háziállatokra.

Állítsa be a függönyöket az ablak méretéhez

személyre szabott tolófüggöny, London gyönyörű fotójával

Következtetés: A tolófüggönyök jellegzetesek, pontosan alkalmazkodnak az Ön preferenciáihoz, és így felfedik személyiségét a belsőépítészetben. Ezek a figyelemfelkeltők minden lakó- vagy üzleti tér elrendezésének vitathatatlan részét képezik, és hozzájárulnak minden hangulat hangulatához és modern stílusához.

Személyre szabott függöny egy stúdióban naplemente a tengerparton