dekoráció

Játssz babákkal, hogy elbűvölő babaház dekorációt érj el

bájos dekoráció babaházak babákkal eklektikus étkezőasztali székBájos dekoráció babaházakkal

Be akarok vallani valamit: felnőtt nő vagyok, és szeretem a babaházakat. Talán ezek beteljesületlen álmok az egészségemből? Mások a múlt idők reprezentatív funkciója miatt szeretik ezeket a darabokat. Mindenesetre ezek pompás dekorációi lehetnek nagyon különböző lakásoknak.

Ebben valahogy nem vagy egészen biztos? Ajánlom: Nézze meg a következő példákat, és győződjön meg róla!

A babaházakat elég komolyan vették a 17. és a 18. században is

bájos dekoráció babaházak babák ablakával

Ez a fajta tervezés hosszú múltra tekint vissza. A babaházakat elég komolyan vették a 17. és a 18. században is.

Az első képen babaház látható, ez a tulajdonos apja munkája. Ez nemcsak magas érzelmi értékkel bír, hanem üdítő és kellemes benyomást kelt a nézőben és az üvegbe burkolt szoba felhasználójában. A megjelenés minden, csak nem gyerekes. Ez a bőrrel bevont székeknek és a minimalista kialakításnak köszönhető.

A következő képen egy korabeli babaház látható. Ez egyszerre hívogató díszítőelem és magával ragadó játszóállomás. A példa Belgiumból származik. A hinta gyönyörűen néz ki ebben a minimalista és mégis családbarát beállításban.

Egy hívogató dekorációs elem, valamint egy magával ragadó játszóállomás

bájos dekoráció babaházakkal, babák eklektikus hálószobával

Az alábbiakban egy szűk hálószobát látunk a Minnetonka -tavon, Minnesota. Itt egy kis szétszerelhető babaház látható. Rendkívül barátságos benyomást kelt, és tökéletesen illik a dekoráció többi részének amerikai stílusához.

Rendkívül barátságos benyomást kelt, és tökéletesen illik a dekoráció többi részének amerikai stílusához

bájos dekoráció babaházak babákkal fehér

A következő képen egy nagy és egyedi hagyományos babaház látható. Egyedülálló és szerkezeti elem, viharvert, világoskék megjelenésű. Különösen jól jön a sötét padló felett.

A következő babaház is elég nagy. Egy eklektikusan tagolt montreali házban található. Egyedülálló, hagyományos hangulatot kölcsönöz a helyiségnek.

Egy babaház az asztalon

bájos dekoráció babaházak babák könyvespolcok kosár

Valójában az ilyen nagy babaházakat használhatja belsőépítészeti kísérletekhez.

Mit gondol a példáról abból a régi vágású szobából Portlandben, Oregonban? Úgy gondolom, hogy a piros szín használata nagyon sikeres. Hasonló benyomást érhet el, ha néhány szövetet és ágytakarót tesz be, amelyek csak piros -fehér színt mutatnak. Ez különösen jó lenne világos fából készült bútorokkal kombinálva. Töltse ki a megjelenést fehér vagy sárga fa babaházakkal, amelyek egy vagy több vörös részletet tartalmaznak.

Ez különösen jó lenne világos fából készült bútorokkal kombinálva

bájos dekoráció babaházak babákkal eklektikus függöny szekrény

Van két különböző nemű kisgyermeke otthon? A lánya rózsaszín babaháza valahogy nem fér bele abba a szobába, amelyet a bátyjával oszt meg? Erre a kihívásra csodálatos megoldást találtak ebben a londoni házban.

Először egy nagyon világos rózsaszín színt választottak. Ezután elhelyezheti az ablakban. Tehát szinte utcai elemnek tűnik.

Mindkét gyermek gyönyörűnek találja ezt a telepítést.

Mintás díszítő elemek

bájos dekoráció babaházak babákkal hálószobás mintás kanapé

Hagyja, hogy elbűvölje egy mesés múzeumi kiállítás.

Az amszterdami Rijks Múzeumban megtekintheti Petronella Oortmann 1700 -as alkotását. Sara Rothes munkája a Frans Hals Múzeumban található Haarlemben, Hollandiában. A babaházak tehát nagy múltra tekint vissza, és alapvetőek az emberek számára. Egy ilyen ház az otthona rangos helyén is elhelyezhető?

Julia Pockett, ARTerior Design, Bolhapiac, ANNA CARIN Design, Laura Garner, Lola Nova, Jennie Maizels Ltd

Frans Hals múzeum